Mislim da je i Messi u priči 🙂
A da se primetiti mnogo više reklama huaweia u BG nego npr Samsung-a.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
To što ga reklamiraju fucoši meni ne znači ništa, Bekam reklamirao S3 koji nije mogao da otvori dajler i imenik.
Pa i ne bih se bas slozio...to mozda sad u zadnje vreme. Nexus nije nigde reklamiran, samo ga kvalitet proslavio 😉Realno, Huawei brend se u potpunosti zasniva na agresivnom marketingu. Secam se kada sam uzeo mate 7 kako je tema bila mrtva, svi su pljuvali Huawei, haha raspali Kinezi. Samsung je zakon, IP je zakon, to je kinesko smece, bla bla... A vidite gde smo sada.
@Bogi
Ajde pls reci po cemu je M9 toliko WOW u odnosu na p9 plus i kako si to zakljucio u radnji na pet minuta?
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Wooowww je moje iskustvo sa Huawei uređajima, kojih imam 5 za sada, to je moj lični utisak.Realno, Huawei brend se u potpunosti zasniva na agresivnom marketingu. Secam se kada sam uzeo mate 7 kako je tema bila mrtva, svi su pljuvali Huawei, haha raspali Kinezi. Samsung je zakon, IP je zakon, to je kinesko smece, bla bla... A vidite gde smo sada.
@Bogi
Ajde pls reci po cemu je M9 toliko WOW u odnosu na p9 plus i kako si to zakljucio u radnji na pet minuta?
Nexus je brend sam za sebe, google koristi proizvodjace da prave njihov brend ako se ne varam?Pa i ne bih se bas slozio...to mozda sad u zadnje vreme. Nexus nije nigde reklamiran, samo ga kvalitet proslavio 😉
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Da, jesam pristrasan korisnik Huawei uređaja, jer meni lično nudi ono što meni odgovara, ponavljam, to je moje lično iskustvo.Nexus je brend sam za sebe, google koristi proizvodjace da prave njihov brend ako se ne varam?
Ja ne hejtujem Huawei, koristim njihov proizvod, cak sta vise zadovoljan sam, hvalio sam ih kada ih je vecina pljuvala, samo za mene su oni i dalje jedni od mnogih u moru kineskih proizvodjaca.
Sto se lako shvati kada dodje do nekog problema, pa shvatite da imate podrsku kao i svakog drugog kineskog brenda ali to je vec neka druga prica. Ako M9 kosta koliko kosta zbog marketinga, i ako drugi kineski telefoni slicnih karakteristika kostaju tri puta manje jer nemaju marketing, niko me ne moze ubediti da ovaj telefon vredi ove novce.
A kad za telefon od 800e posle godinu dana Kinezi zaborave na njega jer izbacuju nove modele svaki dan, pa azuriranje softvera postane deo sna, ala ce da bude pljuvanja... [emoji2]
@Bogi Hvala na odgovoru, sada znam da si pristrasan i da nisi objektivno napisao ono.
[emoji4]
Da ti ponovim, opet, konkretno, 5 uređaja imam od huawei, da ti nabrojim, mate s, p9 plus, X2 7.0 , X1 7.0 i M2 10.1 i svaki ima različite opcije to jest drugačiji emui...Ako gledamo objektivno, jedina razlika koju si mogao da vidis tamo za par minuta je razlika izmedju velicine displeja i eventualno smekerskije izrade M9
Spomenuo si fanbojevanje sljamsunga i ajfona, ali izgleda da i Huawei dobija svoju vernu armiju.
Osim ako radis za Huawei, onda je sve ovo deo tog marketinga o kome i pricam.
Kog problema.. imaš problem, mob te iznervira, lupiš ga o' beton i dobiješ nov? Gde ćeš bolju podršku...Sto se lako shvati kada dodje do nekog problema, pa shvatite da imate podrsku kao i svakog drugog kineskog brenda ali to je vec neka druga prica.
Koji to ''sličan'' kinez za 3x manju lovu?Ako M9 kosta koliko kosta zbog marketinga, i ako drugi kineski telefoni slicnih karakteristika kostaju tri puta manje jer nemaju marketing, niko me ne moze ubediti da ovaj telefon vredi ove novce.
Zar tebi kao korisniku m7 deluje, da ga je neko zaboravio posle 2 god?A kad za telefon od 800e posle godinu dana Kinezi zaborave na njega jer izbacuju nove modele svaki dan, pa azuriranje softvera postane deo sna, ala ce da bude pljuvanja... [emoji2]
Da ti ponovim, opet, konkretno, 5 uređaja imam od huawei, da ti nabrojim, mate s, p9 plus, X2 7.0 , X1 7.0 i M2 10.1 i svaki ima različite opcije to jest drugačiji emui...
Jes pa da vidi da ima i boljih [emoji3] .Ti Huawei porediš sa Huawei, trebalo bi još isprobati brendova sa kojim bi poredio Huawei 🙂
Da, pa bas zato otud, wooowww za mate 9 🙂Ti Huawei porediš sa Huawei, trebalo bi još isprobati brendova sa kojim bi poredio Huawei 🙂
@proxy25
Kada stignem, pogledaću o čemu se radilo u tvom slučaju... nego, ja tebi postavih više od jednog pitanja?
Ne razumem kako daju zamenske telefone sa kineskom verzijom sofrvera???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari