nikolatt85
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.10.2016
- Poena
- 70
Kamera je odlična, telefon je definitivno za kupovinu, odlično su ga skockali
Huawei P9
Huawei P9
Covek je radio unboxing, test izbaci posle nekoliko dana korišćenja, jaka stvar ako u unboxingu pogreši, mozda nije video ulaz za microSD, cemu toliki hejt.
Sigurno je sve bolje na Mate 9Sad gledam detaljnu recenziju smartphonehrvatska.com I vidim da covek ima odlicno misljenje o telefone... A i ja sam citajuci tako da sam sve vise u nedoumoci da li da menjam iphone 6s plus za mate 9. Dosta stvari me vuce ka njemu samo ne znam kakvo je stanje kamere I da li je bolja nego na iPhone ako jeste onda mislim da ce mi telefon pasti šaka 🙂
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa ako si dobro pročitao recenziju vidio si da je napisao da bolju kameru od njega ima i s7 i iPhone 7, ali da kamera na mate 9 nije daleko od ove 2 pomenute
Sent from my D6503 using Tapatalk
+1Moj ti je savjet da sacekas p21. Ako tako kreneš da razm nikad nećeš kupiti tel. Uvijek ce da izađe neki dbr i ako čekaš samo ces se vrtjeti u krug. Pogledaj testove na YouTube uporedi, pogledaj tel uživo i odluči. Ako ti se ne svidi prodaj ga i kupi drugi.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Pa vidi sad, evo ja imam p9 plus, koji ima ali bas mnogo podešavanja za kameru , onaj ko dobro barata sa tim podešavanjima, izvući će odlične slike, mozda cak i bolje od uopste ovde pomenutih telefona kamera. Isto tako je i na Mate 9 što se podešavanja tiče, naravno i da je automatika super, kao i na p9 plus. Jedina razlika je kako korisnici kažu u low light uslovima, gde je s7e za nijansu bolji.Pa jesam procitao ali sad to je pitanje koliko je bolja I ako je bolja nekome ko se profi bavi kamerom onda me bas briga meni treba sa ne ok kad je gledam [emoji3] a inace ima sam i s7 edge I iskreno nije me kamere nesto fascinirala koliko je hvala ali daleko da je losa... Uzeo sam iPhone jer volim sto je brz I fluidan i lagano ide iz app u app. Ali me smara sto nema brzo punjenje I svašta nesto sto me vuce ka mate 9. I sad me kopka jos jedno pitanje da li je mozda bolje cekati P10 ili preci na mate 9. Jer koliko vidim da svi kazu da je u svakom slucaju bolji od iPhone [emoji3]
Pa vidi sad, evo ja imam p9 plus, koji ima ali bas mnogo podešavanja za kameru , onaj ko dobro barata sa tim podešavanjima, izvući će odlične slike, mozda cak i bolje od uopste ovde pomenutih telefona kamera. Isto tako je i na Mate 9 što se podešavanja tiče, naravno i da je automatika super, kao i na p9 plus. Jedina razlika je kako korisnici kažu u low light uslovima, gde je s7e za nijansu bolji.
Ukoliko ti je dosadio iphone, i zelis promenu, svakako onda menjaj fon sad dal za mate 9 ili neki drugi, to ti moraš da odlučiš sta je tebi bitno sve na telefonu. Mate 9 je dosad najkompletniji Huawei telefon uz p9 plus.
Huawei Mediapad M2 10.1 LTE
Iphone ja lično nisam koristio, a evo malo više od mesec dana koristim Huawei p9 plus 4gb/64gb i imam samo reci hvale kako radi, znaci radi sve kao podmazano, milina... Nisam našao zamerku, a njakam ga bas bas... Malo ti negde još procackaj eto npr mate 8, p9 plus...
Huawei Mediapad M2 10.1 LTE
Pazi da ti ne iscuri iphone iz ruke, kad je vec toliko fluidanJa sam cackao p9 p9 lite i p8 i p8 lite i svi rade extra i fluidni su zato me i vuku da predjem i mislim da cu to i uraditi samo da dodje u srbiju [emoji3]ali vidim da je neko ga je neko i porucio tako da ocekujemo svi utiske [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne kapiram ove testove, ko je lud da uzme makaze i šmirgla i glanca po telefonu, totalno *****ni testovi, trebao je čekić kakav da uzme i lupa po njemu isto mu je
Huawei P9
Da samo što će u s8 biti mp12. Znači 4 jezgra više
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari