Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ono ,njemu je potrebno zbog 2k rezolucije a i Kinezi su uvek gurali slabiji gpu u svoj soc ,valjda zbog stekanja baterije. Kirin960 je prvi kineski soc sa ozbiljnim gpu-om. Uskoro će i mediatek da krene tim putem.

Evo ovde ima sintetike kirin960.

[youtube]mHmKYMhbGvo[/youtube]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Dobar test i iz prilozenog kirin 960 uzeo titulu [emoji3] sve u svemu dobar procesor i gpu za 2016 godinu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Појавио се у МТС-у. ДС верзија, уз релативно разумне цене али на уговор од 36 месеци.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Појавио се у МТС-у. ДС верзија, уз релативно разумне цене али на уговор од 36 месеци.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sta mu dodje ds verzija?

Dual SIM.
Pa bas da je 700e uz Prica na 24 meseca razumna cena... nije 😉
Ali to je bolje nego u oglasima, LOL! 🙂

55000 uz paket od 2000 meni i nije neko odvaljivanje...

Jedino me nervira što je dual sim 🙂 Jel između DS duela i "običnog" ima još neke razlike?

Poslednja izmena:
To ako gledaš na 3god.. na 2god je 70k din

Samo danas ovde u DE u mediamarkt i saturn, akcija za mate 9, cena je 699e ali se uz code MyMate9 placa samo 599e, samo online, isporuka za 7 do 8 dana.

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Ja mislim da su cenu odvalili oz Huawei-a, a ne iz MTS-a 🙂

Inace, koliko vidim drugi slot je samo 2G, a telefon skuplji od S7, maltene ko iPhone kosta 🙂 (u stvari u oglasima je skuplji od iPhone 7 😀)

I sta sad ako je skuplji od s7e i sto skoro košta kao iphone?
🙂 🙂 🙂

Gledam sad i tražim jel bolja kamera na mate 9 nego na iPhone 6s plus,LG g5,v20?

Pa to su dva precenjena telefona, pa ako je skuplji od njih, znaci i on je precenjen jos vise 😀 Oni su indikatori preterivanja 😉

Sada je realno teško proceniti šta znači pojam precenjeno. Na kraju krajeva ako hoće da se probiju na prvo ili drugo mesto u svetu moraju imati takve cene flagship modela

Slažem se da je precenjeno, po meni nijedan telefon ne vredi više od 300e, ali šta je tu je... ***...

Bogi imaš za <300€ Lumiu 950 [emoji1] .

Na osnovu čega sad svi traže više para od iPhoneta i Samsunga, vidim Motorola sad Huawei, odakle to?

Sony ? HTC ?
Prosto je tako ,ako hoćeš da zaradiš i pot. budeš najbolji tvoj flagship ne sme da ide ispod 600e.

Cvoruga, imam ja za 300e kupljen Huawei X2 🙂
Za tu lumia 950, puno je i 100e 🙂
Pa početna cena svakog flagship modela je uvek preko 600e...na žalost...
Valjda cu ja do 31.12 dobiti moj mate 9, bar se nadam... Kod t mobile.de još uvek ništa...

Upravo bio do mediamarkt, i poigrao se sa Mate 9, brutalan telefon... Wooowww 🙂

Huawei P9 Plus

Zar je toliko bolji od p9+ da je utisak wow?

Zar je toliko bolji od p9+ da je utisak wow?

Jeste, iskren da budem...izlozeni mate 8, mate 9, p9 i p9 plus...
Sve sam ih uporedio, i velika razlika je mate 8 i mate 9... U korist mate 9...

Huawei P9 Plus

Dokazani brendovi ? 🙂
Huawei 3 na svetu a uskoro će i na 2go mesto

Ma dobro, prodaju jeftine telefone u matičnoj zemlji, nema šanse da pariraju prodaji Edge i Note.
Ne verujem da neko ko ma love razmatra Huawei, pored Jabuke i Samsunga, da se ne lažemo.
Zar nije logično da kad se probijaju traže manje keša pa kad se dokažu onda budu egal, a ne odma?

Očito da su se dosta dokazivali a ako se ne varam p9 je imao odličnu prodaju van Kine .

Mogu ja tebe da pitam zašto bi neko kupio za 650e Htc ili Sony umesto jabuke i Samsunga ? Zašto oni (Htc ,Sony .. ) ne spuste cene da bi povratili tržišni udeo?

Isto važi i za njih, slažem se.
Ne kapiram politiku cena.

Pa kako ne kapiras? 🙂 Mora da bude skupo da bi se prodavalo :d Ali mora dosta da se ulaze i u marketing koji uz to treba ''da pogodi'' tj da privuce paznju masovnih potrosaca sto npr. htc i sony mobile ne znaju (za sony je jos smesnije jer imaju armiju fanova inace).

Bukvalno svi osim jabuke, samsunga i nekoliko kineskih proizvodjaca gube pare ili su na nuli, to vazi i za MS. Ne moze da se zivi od prodaje jeftinih lumia/droida, pare se zaradjuju u flagship segmentu i delimicno u toj nekoj ''visoj srednjoj klasi'' 🙂
Ovde imas podatke o tome koliko koji proizvodjac zaradjuje i na osnovu koje klase smartfona - http://www.gsmarena.com/average_price_of_sony_xperias_rises_the_company_makes_the_most_per_phone_of_any_android_maker-news-17221.php

Apple naravno dominira jer prodaju na desetine miliona premium/skupih telefona, Samsung se oslanja takodje na ogroman broj prodatih galaxy s i note flagshipa dok sony zivi na racun Z/compact i sada X serije, skoro svi ostali gube pare ili su kao na nuli..

Huawei-u je plan da posluju na slican nacin kao Samsung i to je odavno jasno 🙂 Zato ce njihovi vodeci modeli biti sve skuplji i skuplji jer ce ulagati ogromna sredstva u marketing a i Levandovski ne moze da izgura mesec samo od trcanja za loptom po livadi :d Naravno i hardver ce biti sve bolji.

P9 se inace u EU prodaje dosta bolje od P8, pre svega zbog daleko efektnijeg marketinga (tu je i Leica hajp) a i sam telefon je dosta bolji od P8.
Ako ne budu pravili greske koje su karakteristicne za azijske proizvodjace koji se malo ''zalete'' mislim da ce zaradjivati ogromne pare od flagship segmenta ali ne verujem da ce oduvati Samsung jer je to ipak mnogo bogata i mocna kompanija sa mnogo hw aduta a prosecnog korisnika svejedno ne interesuje previse da li telefon ima TW ili neki kineski UI.

Poslednja izmena:
Mislim da je i Messi u priči 🙂

A da se primetiti mnogo više reklama huaweia u BG nego npr Samsung-a.

Nazad
Vrh Dno