Šta je novo?

Huawei Mate 8

Prebacil sam sve koje mi smetaju u jedan folder i to sve skupa stavil na zaseban ekran.

Po nekim najavama, 25.01 bi trebao da se pojavi u zvaničnoj prodaji bar ovde u de. Vec ima predprodaja Online
3gb/32gb 599e
4gb/64gb 699e
Inače citao sam na nemačkom forumu, jedan lik je vec kupio mate 8, i po njegovim komentarima je oduševljen, kaže u odnosu na Mate 7 3gb i mate s, da je mate 8 mnogo bolji po svemu... To je ono kao na prvo loptu... Napisace valjda neki malo detaljniji Review.

Steta sto je saban otvorio samo jednu igru.. Ali mate 8 po ovom klipu deluje brz

[youtube]okJW6xMyKBU[/youtube]

[youtube]jiVEvR2-n_A[/youtube]

Zabarski.

Poslednja izmena:
nexus2cee_DSC002531-728x487.jpg

Cene sa Amazon.de
921789bdb9b06f21585845779038c1d1.jpg

Edit :
Upravo pročitah vest na drugom DE forumu, zvanično u eu će biti dostupna samo verzija 3gb/32gb... Znaci opet ništa od premium verzije, šteta i veliki minus za Huawei... Ako stvarno i bude tako...

Poslednja izmena:
Skup. Nece biti za 30k uz MTS paket od dve crvene. Sto mu dodje isto sto i fail, sto se nas forumasa tice.

Pa sad, nisam znao da ako je nesto skupo da je to odmah fail, čudno baš :)
Fon se nije ni pojavio u eu a već je fail... Zanimljivo :)
Skupo je danas sve druže, a opet nije sve fail :)

Cene sa Amazon.de
921789bdb9b06f21585845779038c1d1.jpg

Edit :
Upravo pročitah vest na drugom DE forumu, zvanično u eu će biti dostupna samo verzija 3gb/32gb... Znaci opet ništa od premium verzije, šteta i veliki minus za Huawei... Ako stvarno i bude tako...
I 3 GB ce biti jaka mašina, mene samo brine sto je i ta verzija preskupa.
Odličan dizajn, materijali, skener za prst ne sumnjam da je munja, ali opet mu fali par stvari da moze da opravda tu cenu. 4K snimanje, 1080p ekran ce nekome biti mana, meni licno plus, gledao sam par kraćih reviewa, kazu da je i kamera mogla biti bolja.
Padace njemu cena fala bogu mnogo brze nego samsungu, plus krece navala S820, ugusice ga 2016 flagshipovima, ali je pocetna prevelika.

Poslednja izmena:
pogledaj P8 pa reci kako pada cena

Taj p8 od kada se pojavio kod nas ima istu cenu.. Ludilo

Ali se npr. Mate S pre 3 meseca zaleteo sa cenom od 650 evra pa evo ga vec za 450 po oglasima.
Zavisi koliko ce da krenu sa marketingom za Mate 8, P8 cu početi da sanjam.

Mate 7 je u poslednjoj turi kod telekoma bio jeftiniji..

Ista cena kao kada se pojavio Mate 7.

Samo kako doći do premium verzije? Izgleda da neće biti u Evropi

Cpu zver u odnosu na kirin 935 ,s810 i exynos 7420 :)

Dobro je sto su isli na fullhd zbog malo slabijeg gpu. Baterija dobra :)

perfw.png

gfxbench.png

Having discussed the Kirin 950 with HiSilicon during the November launch, I had sort of high expectations of the SoC as on paper it was able to show a lot of promise. Fast-forward to today and not only did the chipset fulfil the expectations and all of its promises, but it actually managed to exceed them as I hadn’t imagined that HiSilicon would be able to reduce CPU power consumption this much. This bodes well not only for the Kirin 950, but for what I hope is an indication of what other vendors with A72 silicon will be able to show. I’m now eagerly looking forward to testing the Snapdragon 820’s Kyro and Samsung’s Exynos 8890’s M1 to see if the two new CPU architectures will be able to match or beat the Cortex A72 implementation in the Kirin 950, as HiSilicon now sets the new bar in terms of power efficiency.

O gpu

On the GPU and 3D performance side Huawei and HiSilicon were able to show very large improvements compared to last year’s models. The new Mali T880MP4 at 900MHz enabled the Huawei device to showcase much needed performance boost. Although we saw large improvements, it’s unlikely that the Mate 8 will be able to compete against upcoming devices with new generation SoCs as the smaller Mali configuration of the Kirin 950 sacrifices power efficiency in favour of die size and thus when looking at overall power efficiency at the same TDP levels, the Mate 8 currently falls behind the competition. Nevertheless I applaud HiSilicon for balancing out the GPU in such a way that thermal throttling is not an issue, thus enabling the Mate 8 to be able to always operate at near its maximum performance, something we can’t say of many of today’s devices.

Jedva cekam p9 i honor 8 [emoji28]
Kakva godina 2016 za android.. Boles

Poslednja izmena:
Ocekujem uskoro i @Gizmo da ga dobije na test. Vidim dosta su ih podelili stranim medijima za vreme CESa tako da cenim da ce uskoro i do nas

Taj novi kirin pobedjuje godinu dana stare procesore, kasne godinu dana novi exy i sd ce ga pojesti.

Hoce naravno. Ali opet dosta ce manja razlika biti sada nego izmedju exynos 7420 i kirin 935 npr. Sto je za svaku pohvalu..

Odlicno izgleda telefon, a i ova mocha brown je super boja :)

Poslednja izmena:
Bog ga je nabavio ! ! [emoji23]

[youtube]HwfvidkLPoc[/youtube]

Ali ce da ga vrati.. Ludak kupio verziju sa kineskim romom. Nema ni google play fazon unutra :) car

Poslednja izmena:
Trenutno sam na pola snimka,ako jos jednom kaze Havaji, prvi pandur kog sretne na ulici treba da ga izreseta...

Jel havaji ili vavej? :)

Nazad
Vrh Dno