Šta je novo?

Huawei Mate 8

[youtube]fjRHQf4ojFs[/youtube]

Pocketnow review

Ladno reklamiraju jd.com :)

Kazu prezadovoljni baterijom i kirin 950. Kada oni izvuku 7+ h sot-a..

Poslednja izmena:
I ovaj telefon zna da laguje, da li je to od softvera ko zna.
Paprenu cenu ima.

[youtube]rzbV5uhgk0A[/youtube]

Aa review. Zadovoljni su sa svim aspektima uredjaja sem sa kamerom. Nesto kao i anandtech.

A najbolja fora sto svaki model podrzava skoro sve 4g band-ove na svetu tako da za poslovne ljude koji mnogo putuju nema boljeg resenja,pogotovu sto je dual sim active

Poslednja izmena:
Kod nas u BiH se pojavio za 700e.

Jel znamo kad će u Srb?

Meni je bas cudno sto ga gizmo jos uvek nema na testu.. Huawei je uvek brzo dolazio na nase trziste

Ja sam našao na KP za 530 evra nov. Verovatno 32 gb verzija sa 3gb rama.

To je preko kolege latesa cini mi se :)

I, utisci? :D

Gledam testove, cisto onako informativno, i telefon deluje fenomenalno. Kao i (meni mozda prikladniji) Mate S. Svaka cast Huawei-u za ovu poslednju liniju proizvoda. Cena jeste jaka, ali imam utisak da je sa razlogom.

Ovi na gsmareni popljuvase kameru.

Svi je pljuju ali npr anandtech nije dao svoju ocenu za kameru jer su im iz huawei-a javili da ce je updejt srediti.

Stigao je jedan update, ali nije sredio nista. Inace super fon (pod uslovom da srede kameru) i da cijena ne bude astronomska ko sto je slucaj sa Mate S. Ipak ce kaskat za S7 i G5 isto kao sto i Mate S kaska za S6 i G4. Po meni, neopravdano skupi.

Kad ce vise da stigne kod provajdera?

I mene cudi sto vec nije, bar u mts, s obzirom da je mondo izbacio vec 10 clanaka kako je najbolji fon u univerzumu.

Telefon izgleda prelepo, premium izrada nema šta. Za moj ukus preveliki telefon a i za moje šake :)
Sve za sada radi kao podmazano, kameru neću stići da testiram al mogu da tražim od čoveka da mi pošalje neki sample kroz koji dan.
Evo par fotki, lepo upakovano, i poređenje u veličini sa Galaxy S5 Active:
IMG_20160205_230935404.jpg
IMG_20160205_231133067.jpg
IMG_20160205_231031838.jpg

Poslednja izmena:
Fon stvarno prelepo izgleda, trenutno mi je favorit sto se dizajna tice.

Ako je verovati bench oglasima uskoro mate 8 kod provajdera i kod gizma na testu ?

Hmm.

[youtube]vqt6cJnbggk[/youtube]

Brutalan mate8..

Multitasking i otvaranje apk.

f9645aed16e5c8a18d4a28c09ffe1e05.jpg

Kazu brzi od 6p,note5,s6 itd itd..

Poslednja izmena:
Zanimljivio, nisam ovo očekivao.
Siba Huawei polako ali sigurno...

Samo kad bi mate8 imao kameru u nivou s6, g4, 6p bio bi najj kupovina. U ovom testu prakticki je razvalio note5 sto se tice brzine otvaranja apk i multitaskinga. Za 2 generacije uredjaja stice ih huawei def i sto se tice kamere.

https://youtu.be/bNlGUO93SI8

GLedao sam na youtube test Mate 8 i 6p. Mnogo brzi 6p, narocito u multitaksingu i otvaranju app. Samsung je poznat po tome sto nema multitasking.

Zanimljivo,posto manje vise dosta njih prica da je mate8 brzi od 6p.. Cak i okoreli nexususovci sa androidpolice to pricaju.

Ovde u de cena je 599e verzija 3gb
Boja : Space Grey i Moonlight Silver

Nazad
Vrh Dno