Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Moguće da zbog niske baterije obara takt da uštedi energiju, proveri da nisi aktivirao neki battery saving režim

Kakvo vreme, Kirin 980 koji je u rangu SD778, Mate 20 Pro mora da radi kao munja.

Pada mi na pamet memorijska degradacije - je l si često punio memoriju i držao storage na 90+?

Hardverski reset pa polako.
U rangu SD 778? Hahaha
Pogledaj poredjenje SD 7+1, jaci skoro nego SD 888... Nemoj da se zavaravamo, i ja volim kirin al ***

Jel zna neko servis u BG koji radi zamenu naprslog prednjeg stakla na ovom modelu (ne citavog ekrana)

Ima li jos od kolega na forumu ko koristi mate 20 pro, kako mu izgura baterija ? Kako otvara aplikacije u 2025, drustvene mreze ? Kakva je kamera! Imam ga za 100e pa se razmisljam :]

Ima li jos od kolega na forumu ko koristi mate 20 pro, kako mu izgura baterija ? Kako otvara aplikacije u 2025, drustvene mreze ? Kakva je kamera! Imam ga za 100e pa se razmisljam :]
Ja ga koristim evo petu godinu...bateriju sam zamenio pre jedno dve godine u ovlašćenom servisu, bila neka promocija...i zavisi koliko se koristi, rekoa bih da ima nekih 4-5 SOT. Prebacio sam ga skroz na perfomance mode, pogasio animaciju sistema u developer options i kao takav, trenutno je bas brz. Koristim insta, bankovne aplikacije, gmail, reddit, telegram i ostale aplikacije za komunikaciju...kamere su sasvim solidne, u ono vreme bile vrhunske. Po meni odlicna 3x zoom kamera, sweet spot za portrete, wide kamera i glavna kojom sam zadovoljan.

Imam ga kao rezervni i dobro me služi. Baš pouzdan, po meni vrijedi 100 eura ako je dobra baterija i ako je solidno očuvan.

Nazad
Vrh Dno