Posle updatea...baterija očaj. Ispostavilo se da Viber odvaljuje sa potrošnjom. Sad sam ga stavio na manual i da se uključi samo pri otvaranju app. Dosta je bolja baterija...kad uhvatim vremena ponovo ću reinstalirati Viber pa ću videti.Tel mi uradio par nekih update i poludeo...poceo da se resetuje sam od sebe...Baterija uzasna...moram da je punim par puta dnevno...takodje dok telefon miruje skine par % za sat vremena iako ga ne diram..
Da li da uradim hard reset?
Pa nisi procitao u poruci da mi se telefon sam od sebe resetuje ?Do sad je to uradio 150 puta...Ako nisi, probaj prvo da ga restartujes(ugasi/upali), pa ako se ne smiri...hard reset.
Ja sam do skora imao P20 Pro. Definitivno najpotcenjeniji telefon ikada. Nekako se našao u zapećku Mate 20 Pro. Pre njega sam imao Samsung S9 Plus. P20 Pro ga je kidao u svemu sem u video snimanju. Za klasu bolje fotke, baterija dugotrajnija, infrared (meni znači zbog posla), performanse... Posle 3 i po godine (u junu), rešim da zamenim fon. Oslabila baterija, krenuo već malo u nekim zahtevnijim taskovima da koči (mada posle reseta se preporodio, nisam dirao sistem od kako sam ga kupio).Strašno koliko je ovaj telefon i dan danas aktualan i ispred sveog vremena.
Koristim ga redovno uz još par modela, ali njemu se uvik najradije vratim.
- ekran i dan danas dovoljno "čist" i svjetao
- mozda najbolji setup kamera sa fokalama od 17mm, 26m, 85mm. Dok recimo ovi noviji idu na 5x/10x onda izmedju standardne fokale od 26mm do tih 5x od 125mm ima golema rupa.
- procesor i baterija i dalje snazni i izdrzljivi
- softver popeglan do zadnjeg buga, dakle sve radi bezprijekorno
- notch mi je puno bolje rjesenje i estetski ugodnije od pilule ili rupe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari