Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Da li vam se normalno update na emui 12? Ima nekih prednosti/mana?
Pre dva dana odrađen update. Subjektivno fluidnije radi telefon, popravljen je otisak prsta...ni jednom do sad nije omašio otključavanje, dosta brže radi face ID, čudno ali pre updeta nekih desetak dana primetio sam blagi lag pri otključavanju. Imam isti sistem na Huawei MatePad 10 tabletu i mogu reći da to sve radi sjajno. Neverovatno ali telefon bez greške radi evo četvrta godina...

Da li vam se normalno update na emui 12? Ima nekih prednosti/mana?
Isto uradio update pre dva dana. Telefon isto radi fluidno ali mi se čini da baterija duže traje. Ne nešto puno, ali za nijansu duže. Ostalo sve kozmetičke prirode. Inače, face id mi nije radio ni pre, ne radi ni sada.

Meni je baterija zrela za zamenu i zvucnik je uzas😂 ali nikako da kupim drugi telefon da ovaj ode na servis. Face id radi sjajno.

Negde sam pročitao da nakon zamene baterije telefon više nije vodonepropustan, ne znam da li je istina

Ako odradiš u ovlašćenom servisu, daju garanciju na to.

Odradio update na 12.0.0.132.
Ranije sam mogao da listam home screenove ukrug, sada mi se zaustavlja kod prvog i zadnjeg.
Ne znam gde je opcija kojom se vraca ciklicno listanje.
Zna li neko?

Tu imam samo opcije Layout, Lock layout, Auto-align i Feed. Nijedna ne omogucava sta mi treba.

Moj svakako nije vodooptoran😂🤣 jedan dan mislio da dlaka viri iz telefona i povukao u krug ono bila guma😁 Da li ste imali problem sa zvucnikom? Treba mi zvucnik i baterija.

Razgovore. Jedva se cuje.

Ja skoro nosio Honor 9X. Koristila ženska osoba. Slušalica puna pudera. Očistili za minut četkicom za zube. Koštalo me jedne Coca Cole od 1.5L.

Primetio sam bug u softveru, s vremena na vreme mi se samo od sebe ukljuci auto brightness. Ima li nacina da se to razresi, smeta mi?

Da li neko ima preporuku za neki model koji bi bio dostojni naslednik ove legende od telefona

Pozdrav,
Da li neko ima informacije u kom ovlašćenom servisu bi mogao da zamenim bateriju za konkretan model (mate 20 pro), da je pouzdan servis i da li mogu da računam da će mi tel posle toga i dalje fukcionisati besprekorno kao i do sada?

Imam takođe problem i sa pregrevanjem telefona dok se puni, a i kabal za punjac (5A) bi trebao da zamenim pošto je pukla izolacija, pa ne znam ni gde bi to mogao da nabavim?
Ne bih još da menjam ovaj telefon.

Da li neko zna da li punjac "Honor 66W Super Charge Power" moze da zameni originalni punjac za mate 20 pro? Da li je to kompatibilno, tj da li ce ga puniti punom brzinom od 40w koliko podrzava telefon i da li ce biti bezbedno?

Pozdrav,
Da li neko ima informacije u kom ovlašćenom servisu bi mogao da zamenim bateriju za konkretan model (mate 20 pro), da je pouzdan servis i da li mogu da računam da će mi tel posle toga i dalje fukcionisati besprekorno kao i do sada?

Imam takođe problem i sa pregrevanjem telefona dok se puni, a i kabal za punjac (5A) bi trebao da zamenim pošto je pukla izolacija, pa ne znam ni gde bi to mogao da nabavim?
Ne bih još da menjam ovaj telefon.
Samo ProMobi, jedini original, i pristojne cene.
Kabl imas na aliexpresu bilo koji manje vise a da je iznad 3 dolara, imas bas kad trazis za Huawei izadju dobri, ojacani, bitno je da podrzavaju kao sto kazes 5A, nisam pri appu ali nesto ovako

Ja imam ovaj i radi super, za P40 Pro.
Svaki originalni punjac od Huawei/Honor/Nova ce raditi lepo sa drugim iz ekosistema, tu nema dileme.

Telefon je i dalje masina, jos uvek ga koristim. Baterija nikad menjana.

Jedino Moram da mu zamenim staklo kamere... Jel mi je izgrebano, pitao sam ima da se nabavi bas za njega, pa ce opet da slika ko doxa..Imam, i pixel 3a XL, kontam da ga prodam i da uzmem, Mate 30 Pro :cool:

Jedino Moram da mu zamenim staklo kamere... Jel mi je izgrebano, pitao sam ima da se nabavi bas za njega, pa ce opet da slika ko doxa..Imam, i pixel 3a XL, kontam da ga prodam i da uzmem, Mate 30 Pro :cool:
Preskoci Mate 30 pro. Msm da se taj najslabije prodavao. Nemas dugmad sa strane za pojacavanje i smanjivanje. Onda bolje ako ces sa tim cipom uzmi P40 pro

Mate 20 pro radio kao sat pet godina, zadnjih mesec dana počeo da koči.
Aplikacije otvara jako sporo.
Da li neko ima predlog?

Hardverski reset?

Nazad
Vrh Dno