Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Ne znam, znam da je racije bilo priče da ima veze odakle je telefon i da bi trebalo da ima sim karticu iz istog regiona, da ne bi bilo problema sa ažuriranjima. U svakom slučaju, ko ima problema sa ažuriranjima, može da se obrati Huawei podršci, da im pošalje IMEI ili S/N da provere gde je zapelo.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Ja kupio telefon u luksemburg, nema ažuriranja, sad sam u CG. Dosad sam uvijek update dobijao uredno i ovo mi nije oprvi huawei, sve modele mate sam imao.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ni meni joos ne stize update cak sam napravio huawei id nece ni preko hicare. Lya-29 mi je model.

Jel postoji neki OEM kabal da je kompatibilan sa fast charge na ovom telefonu?
Malopre sam stavio telefon na punjenje, navodno fast charge je aktivan (2 munje nacrtane u ikonici baterije) ali mi je od 10 do 70% punio sat vremena a dobro se sećam da je istu količinu ranije punio za bukvalno 20 minuta. Primetio sam da mi je kabal od punjača pri vrhu gore gde se ubada u telefon požuteo a nemam telefon ni 2 meseca.

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Sad sam izvalio, keva zamenila punjače, ona ima P9 [emoji16] Sad sam uzeo svoj nazad i sve je ok [emoji3]

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Ljudi, imam baš veliki problem sa zvučnikom na P30 pro. Ne znam da li neko ima sličnih problema?

Povremeno se čuje pucketanje iz zvučnika, šuškanje, distorzija, uz to nekada i značajno slabiji zvuk.
Primetio sam da loše reaguje na nisku temperaturu, recimo kada je napolju hladno problem se javlja pri ulasku u topliju prostoriju.
Jednom sam zaspao preko telefona i bilo je slična situacija.

Možda oba primera nisu zaista vezana za problem sa zvučnikom već su samo sklop slučajnosti, zaista ne znam.

Kakva su vaša iskusta, da li je već 2 meseca star zreo za reklamaciju?
Pozdrav svima.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Ljudi, imam baš veliki problem sa zvučnikom na P30 pro. Ne znam da li neko ima sličnih problema?

Povremeno se čuje pucketanje iz zvučnika, šuškanje, distorzija, uz to nekada i značajno slabiji zvuk.
Primetio sam da loše reaguje na nisku temperaturu, recimo kada je napolju hladno problem se javlja pri ulasku u topliju prostoriju.
Jednom sam zaspao preko telefona i bilo je slična situacija.

Možda oba primera nisu zaista vezana za problem sa zvučnikom već su samo sklop slučajnosti, zaista ne znam.

Kakva su vaša iskusta, da li je već 2 meseca star zreo za reklamaciju?
Pozdrav svima.

Nije nesto kvalitetan puno ni na mate 20 pro i ako je stereo. Ako hoces dobar jak zvuk onda samsung jer hiawei tu nije bas na nivou samsunga

Nije nesto kvalitetan puno ni na mate 20 pro i ako je stereo. Ako hoces dobar jak zvuk onda samsung jer hiawei tu nije bas na nivou samsunga
Ma naravno, bio sam svestan da je u pitanju mono zvučnik ali to mi ne predstavlja problem.
Problem je u lošem funkcionisanju zvučnika. Zato sam pitao da li još neko ima slično iskustvo.

Nek je jedan ali vredan, zvuk mu je jači nego na prijateljevom S10+, isti video spot na yt smo pustili.

Imao sam u jednom momentu 3 kom p30 i svakom se culo u nekim momenitma puckanje ali mi vise zvuci kao software-ski problem nego hardware jer znam i kako pucketa zvucnik kad nije oka al ovo nije to.

Isprobavao sam sad na emui 10 na istim mestima nema vise tog pucketanja. Moguce da ti je defektan zvucnik.

8h SOT..
00cd13e9050d6ec4c60676eadc770f8a.jpg
fae10c1b2fa3b48f43be186d7b57bdd0.jpg

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Posle update na 10 ne radi "setanje" imena osobe koja poziva na prozoru smart cover futrole. Bukvalno se vidi samo pocetak imena.
A nisu ni ispravili da se vide notifikacije na prozoru koje nisu sms.

Dobio sam odgovor od Huawei Srbija vezano za update... Kažu da ne možemo dobiti update na Android 10 sve dok nismo na tlu Evropske unije, odnosno regiona za koji je telefon (u mom slučaju Holandija). Kakva je ovo nebuloza? :smash:

Ja sam na teritoriju EU (Hrvatska) pa i dalje nema 10ke... Bullshit rekao bih

Ja sam u Austriji njihova kartica tu je kupljen telefon pa još ništa.

Tapatalkkal küldve az én LYA-L29 eszközömről

Ja sam kupio mob preko Kupujem - Prodajem i uopste neznam kom regionu pripada, znam samo da sam dobio prvi update :D
Hi Care je registrovan na Srbiju....
Probaj da ukljucis lokaciju kada odes na update...

Isto i ja takodje sta nisam probao i otvaranje huawei id naloga preko hicare pa menjao preko vpn drzavu i nece! Nego uzgred imam jedno pitanje za vlasnike mate20pro da li je normno kad baterija dodje na 2 procenta tad se gasi telefon?

Nije. Bar se meni nije gasila tako.

Послато са SM-N9750 помоћу Тапатока

Normalno je skroz. Zavisi i od nacina koriscenja u tom trenutku ali uglavnom se mob gasi kada padne ispod 4%.
Zato nemoj to dozvoljavati vec ga najkasnije sa nekih 10-ak % stavi na punjac. [emoji4]

Dobio sam odgovor od Huawei Srbija vezano za update... Kažu da ne možemo dobiti update na Android 10 sve dok nismo na tlu Evropske unije, odnosno regiona za koji je telefon (u mom slučaju Holandija). Kakva je ovo nebuloza? :smash:

Ja sam na teritoriji Srbije i imam telefon kupljen u Srbiji (MTS) i nemam apdejt, tako da izgleda nije samo to problem.

Nije problem uopste vodili smo diskusiju,update stize po serijskom broju aparata

Koju rezoluciju ekrana koristite?
Meni je na SMART i rezolucija FHD+ (2340x1080) medium....

Kod ovih ne pomaze promena regiona ili drzave preko vpn. Znam na oneplus je dovoljno bilo da stavis nemacka preko vpn i eto ga update

Vrh Dno