Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Taj search je recimo meni veoma koristan. Vrlo lako pretrazujes neke opcije u podesavanjima, lakse dolazis do nekih aplikacija koje retko koristis a ne znas gde se tacno na telefonu nalaze.
Ne koristim cesto tu opciju doduse, ali kad je koristim radi odlican posao. Sa druge strane, ja sam presao sa dva Nexus telefona, dakle sa cistim androidom, na Huawei i tamo je ista situacija da pristupas notifikacijama sa vrha, tako da meni to i nije neka promena. :)

Jel postoji neke fora da povuce zadnji update, ja sam jos na 9.
0c47e88028beb13c149a0d1347bb72d6.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Nema, i ja sam još uvek. Doći će i nama ovih dana sigurno. Meni je poslednji patch stigao tipa mesec dana nakon što je stigao većini ljudi, tako da sam siguran da stiže i ovo, ali mora da se sačeka.

Poslednja izmena:
Jel vredi doplata ~180e sa mate 10 pro na mate 20 pro? I kako ono bese da budem siguran da je BOE ekran, ili da je bez shreka?

Poslednja izmena:
Imao sam odavno p9 lite, znam da je bila fora skines update rucno pa prebacis na tel i odradis update tako. Sad sam zaboravio kako je tacno isla procedura. Zato sam mislio da moze tako jos uvek.

Au, ja sam još na .347 :D valjda će biti do polovine januara.. Nego, neko napisa ovde da mu se telefon ne greje na punjaču. Meni se solidno greje, naročito kada je na brzom punjenju oko 30-40 min, jel to normalno ili..?

Normalno skroz, do 80% se greje, posle jok.

P30 Pro

Nikada nisam čuo da neki proizvođač pravi ovoliku razliku u update rollout-u kao Huawei. Neko je pre npr mesec dana već dobio 10-ku a neko još uvek čeka patcheve koji dolaze pre 10-ke. Što mu znači da će razlika biti oko 2 meseca izmedju regiona. Kod drugih proizvođača to nikad nije veća razlika od nekoliko dana.

Čudno baš.

Nikada nisam čuo da neki proizvođač pravi ovoliku razliku u update rollout-u kao Huawei. Neko je pre npr mesec dana već dobio 10-ku a neko još uvek čeka patcheve koji dolaze pre 10-ke. Što mu znači da će razlika biti oko 2 meseca izmedju regiona. Kod drugih proizvođača to nikad nije veća razlika od nekoliko dana.

Čudno baš.

Mislim da će pre biti do operatera nego do Huawei-a

I mene jutros doceka 9.1.0.358 taman se obradovah kad stize obavestenje rekoh evo je desetka a ono tek zakrpa sitna od 172mb

Stvarno ne razumem, dobio sam desetku ima skoro 2 meseca. Telenor

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

I ja se cudim kako tek sad. Znaci da cu desetku dobit tek u januar 2020te

Meni jutros tek stigao patch .357, to je valjda poslednji pre desetke. Znači za oko mesec dana stiže desetka kod mene. [emoji16]

Edit:

Vidim iznad ljudi su dobili .358, znači čekam i taj pa 10-ka. Odlicno, znači za 2 meseca. [emoji16]

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Inace na kutiji od mojeg telefona pise da je za holandsko trziste dal to ima kakve veze ne znam sto kasne azuriranja a u hicare sam stavio region srbija

Imal kakvo poboljsanje kad je video snimanje u pitanju na android 10? Pre ovog sam imao oneplus koji je imao bolje video snimanje.

Ja sam sinoć dobio ažuriranje 10-ke, nekih 625 mb. Ispravljanje problema kod zvuka tokom poziva, i sl.

Pre dva dana dobio 358 i veceras stize 10-ka. Rucno isao iz hicare.
c20578007601fe8f519eb02c46d2c133.jpg

Pozdrav svima. Imam priliku da uzmem mate20 rs porsche na ok cijenu. Zanima me da li neko ima taj telefon i da li ima nesto na sta posebno trebam obratiti paznju? Hvala :)

Koliko para?

P30 Pro

U Bosni sam ga uzeo na, po meni ok cijenu. 800 km / 410e. Boe ekran full pakovanje, malo staklo naprijed izgrebano, ali za taj novac meni je ekstra :)

Dal ima kakve veze sto mi ne stize jos emui android 10 to sto mi je verzija hicare-a 9.1.7 a ne 10?

HiCare je bitan samo ako ideš na beta verzije. Stabilna verzija 10 ne treba da zavisi od verzije programa, a ako i zavisi od nečeg drugog što se ažurira, to će se onda isto ažurirati kao i do sada.

Ja sam sada ručno proverio (kao i obično) i evo i meni desetke.
Nemam HiCare.
Telenor.
65c1f0af88bfbab399a3d8280474e390.jpg
de4ee3d67bbc6c8c5129523f56e94aac.jpg

Ja rucno svaki dan i nista... Tek mi je pre par dana stigao patch 9.1.0.358

Da li je moguce da se BL otkljuca, pa zakljuca, ali da to ostane "nevidljivo" za ovlasceni servisu u slucaju potrebe za garancijom?

Da li ste koristili neki stock android rom, presao sam posle vise od 2 godine sa Note8 na Mate20Pro i totalno se ne snalazim sa ovim njihovim glupostima, dosta sporije prolazim kroz sve sto hocu da uradim, da me vec iritira, iako mi se telefon oduvek svidjao, a sad mi se jos vise svidja, ali me ubi ovo ostalo..

Ne mogu custom romovi i BL unlock na huawei vec godinu i kusur...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Da li je moguce da se BL otkljuca, pa zakljuca, ali da to ostane "nevidljivo" za ovlasceni servisu u slucaju potrebe za garancijom?

Da li ste koristili neki stock android rom, presao sam posle vise od 2 godine sa Note8 na Mate20Pro i totalno se ne snalazim sa ovim njihovim glupostima, dosta sporije prolazim kroz sve sto hocu da uradim, da me vec iritira, iako mi se telefon oduvek svidjao, a sad mi se jos vise svidja, ali me ubi ovo ostalo..
Prešao sam sa Samsunga na Huawei, sem stock launchera koji je krš, i to na apsolutno svim telefonima, ne vidim šta je to toliko strašno na Huaweiu da se ne snalaziš?

P30 Pro

Vrh Dno