Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Kada ga povežeš na punjač, ne uključuje se?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Morao bi da se uključi, nešto nije u redu. Probaj da držiš power dogme malo duže, kada je telefon neko vteme povezan na punjač. Da li se dešava nešto kada ga povežeš na komp, preko USB kabla? Može da bude i neki problem s USB portiom, ili je ploča u pitanju.

Prikacicu ga cim i pozabaviti se cim malo nadjem vremena. Ako nece, ide u oglase za delove...

Koliko ja znam, update je dobio Holanđanin koji je telefon uzeo na predstavljanju u Londonu, i on po svom IMEI broju dobija update 2-4 nedelje pre nego štoi počne masovni rollout. Sećam se da je tako bilo i sa 9.1. E, sada, interesantno je to što se on nije prijavio za beta testiranje, pa postoji mogućnost da je ovo finalna verzija.

Tacno tako. Verovatno ce uskoro i na ove nase prostore. [emoji4]
"Owners in the Netherlands are reporting that their Mate 20 Pro devices are getting EMUI 10 based on Android 10 update along with September 2019 security patch."
EMUI 10 je bas poprimio izgled MIUI, sto moze biti dobra stvar. [emoji4]

Poz raja,

Mozda je mali off..

Kakve su sanse da se ostvari garancija, telefon je kupljen u vip-u u BG, ja sam u drugog gradu, nemam pojma ko je vlasnik ugovora? Imam fiskalni racun i jos neke papire..

I jel ok doplata 100€ plus moj s9 za m20p?

Hvala unapred na odgovoru.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Sve eventualne popravke ostvarujes sam bez vlasnika ugovora,jedino u slucaju da telefon treba da se menja onda ti treba vlasnik ugovora

Kako bese da vidim jel hulk ekran ? :)) Boe i one oznake.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Morao bi da se uključi, nešto nije u redu. Probaj da držiš power dogme malo duže, kada je telefon neko vteme povezan na punjač. Da li se dešava nešto kada ga povežeš na komp, preko USB kabla? Može da bude i neki problem s USB portiom, ili je ploča u pitanju.

Danas pokusavao da ga ukljucim i nema pomoci :D
Ne pomaze nista. DEATH
Na compu ga isto ne prepoznaje kad ga po vezem.
E sad ne znam da li damenjam USB port pa da vidim jel v m ce biti nekog pomaka. Mislim da menjanje ploce nije ispaltivo

Možda da odneseš u ProMobi s tom dilemom, pa da procene pre popravke?

Ja ne zivim u Srbiji. Ovde se ne isplati nositi tel u Servis :D
Zato sam platio Telefon 60€. Inace bi naravno uradio. U Promobi pa ako nije ploca onda je USB Port, mislim da treceg nema. I da je Baterija riknula davao bi neke znake zivota... Procena kvara mislim da je ispod 1000din. Pa bi se svakako isplatilo

Stigao update sa septembarskim sigurnosnim zakrpama, još ništa od bete.
074c50d63f17dc26c3195feec1d065d6.jpg

Beta program od juče startovao u Evropi, da li neko ima ponuđen projekat u Beta aplikaciji?

Jesam ja jedini, il m30pro je poprilican downgrade u odnosu na m20pro? Počevši sa ekranom.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Zašto misliš da je downgrade?

Naravno da nije downgrade. To sto je Mate 20 Pro trenutno mozda i najbolja kupovina kada se sagleda odnos ulozeno-dobijeno, posebno kada su proslogodisnji flagship modeli u pitanju, to je druga prica. [emoji4]

Poslednja izmena:
Imao si Mate 30 Pro? [emoji2]

Ja se izvinjavam mislio sam.da je napisano.p30pro,htedoh da narucim iz kine ali me odgovorise[emoji3][emoji3]

Kad ce Android 10? :))

Rekoše u decembru, možda bude i ranije.

Jedna od mana u odnosu na s9 je i veoma slab i nekvalitetan zvuk sagovornika. Ima li nekih skrivenih opcija da se to poboljsa?

Jedna od mana u odnosu na s9 je i veoma slab i nekvalitetan zvuk sagovornika. Ima li nekih skrivenih opcija da se to poboljsa?

Kod mene je zvuk odlučnog kvaliteta i dovoljno je glasan, ne znam o čemu može da se radi.

I kod mene je odličan zvuk u slušalici, čak ga držim nekoliko nivoa ispod max kad nema buke. Nisam poredio sa s9.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ne znam, meni je na s9 na pola bilo kao ovde na max. Plus nekako mi je ispran zvuk, kao da je prekookeanski razgovor fixnim.. :))

Takodje, i kod mene je zvuk odlican. Gotovo nikada mi nije na max, osim u nekom bucnijem okruzenju. Ja sam kvalitetom zvuka u toku razgovora zadovoljan.
Jedina primedba, sto se zvuka tice, bila bi glasnoca samih zvucnika. Tek na maximumu se moze reci da je to - to, sto nije bio slucaj sa nekim prethodnim mobovima, pogotovo sto je ovo stereo. Imam utisak da se upravo zbog toga to i desava, da je single zvucnik u pitanju verovatno bi bio glasniji. Ne mora da znaci, ali na osnovu dosadasnjeg iskustva je uglavnom tako bilo.
Meni to ne smeta jer vecinu vremena koje provedem slusajuci muziku ili gledajuci nesto po YT, uglavnom mob bude povezan sa BT zvucnikom ili slusalicama, tako da retko kad koristim zvucnike moba u te svrhe. Ali svakako primedba ostaje. [emoji4]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno