Koliko ja znam, update je dobio Holanđanin koji je telefon uzeo na predstavljanju u Londonu, i on po svom IMEI broju dobija update 2-4 nedelje pre nego štoi počne masovni rollout. Sećam se da je tako bilo i sa 9.1. E, sada, interesantno je to što se on nije prijavio za beta testiranje, pa postoji mogućnost da je ovo finalna verzija.
Morao bi da se uključi, nešto nije u redu. Probaj da držiš power dogme malo duže, kada je telefon neko vteme povezan na punjač. Da li se dešava nešto kada ga povežeš na komp, preko USB kabla? Može da bude i neki problem s USB portiom, ili je ploča u pitanju.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
A ja taman hteo da čestitam [emoji23]Ja se izvinjavam mislio sam.da je napisano.p30pro,htedoh da narucim iz kine ali me odgovorise[emoji3][emoji3]
Kod mene je zvuk odlučnog kvaliteta i dovoljno je glasan, ne znam o čemu može da se radi.Jedna od mana u odnosu na s9 je i veoma slab i nekvalitetan zvuk sagovornika. Ima li nekih skrivenih opcija da se to poboljsa?
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari