Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Skoro je bila vest da pustaju 9.1 na dosta uredjaja,znajuci kako stize update morace da se ceka

Zamenili Hulka direkt u pro Mobi. 2 nedelje tačno of predaje do vraćanja novog upakovanog. Još u istoj boji. Kapa dole Huawei.

Jedino što se Pro Mobi ne javlja u 8 dana, ali poslali poruku i 2 sata kasnije podigao fon.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Baterija je vrh.
Prvi dan koriscenja...
2e4cc9296e790cd135e770f80a26bcf7.jpg
dbf408f7f8fc51cd6f8c85b50d7fb9bb.jpg

Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zamenili Hulka direkt u pro Mobi. 2 nedelje tačno of predaje do vraćanja novog upakovanog. Još u istoj boji. Kapa dole Huawei.

Jedino što se Pro Mobi ne javlja u 8 dana, ali poslali poruku i 2 sata kasnije podigao fon.

Servis zamenio uredjaj za novi?!

Da znaš za ProMobi, zlu ne trebalo :) Odgovaraju na mail, a imaš na sajtu opciju praćenja uređaja na servisu.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ja sam im 5x poslao mail, nikada nisam dobio odgovor..

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Jel postoji mogucnost da se posebno pojaca/smanji zvuk poziva i obavestenja, kao na Samsungu?

Kad pipnes dugme za pojačavanje/smanjivanje, otvori ti se sa strane slider. Imaš zvonce iznad. Pipnes par puta dok ne dođeš do slider-a za zvono.

Mislio sam, da li neko zna koji od ovih slajdera regulise jacinu zvona poziva, a koji jacinu obavestenja?
Na Samsungu je to odvojeno, ovde izgleda da jedan slajder regulise i pozive i obavestenja.
40e57e4e2d4def312fbd8ea392d3988e.jpg

Тај што си појачао до краја је за јачину звука у слушалици у току разговора.
Тон звона је за јачину звука звона.

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Jel postoji mogucnost da se posebno pojaca/smanji zvuk poziva i obavestenja, kao na Samsungu?

Znam tačno šta si pitao :D Odgovor je ne može :)

P30 Pro

Posle S9+ dosta tih "sitnica" mi fali... Dosta nedostataka i propusta ima softver, ali valjda ce resiti.
Za sad sam zadovoljan, pogotovo baterijom i kamerom.

Sta se sve "gasi" ukljucivanjem REZIMA USTEDE ENERGIJE?
Da li ce normalno stizati poruke i obavestenja?
954aabe49a125eac3e0ee54c4684ecc1.jpg

Sta reci telefon je odlican, zvucnici onako zaobljen ekran malo vise al kamera sve nadoknadjuje!!

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Zvuk mu je tih iako ima stereo.
To mu je i jedina mana uz video koji nije dovoljno ispeglan.

P30 Pro

Koia je poslednja verzija softwera?
Kod mene ocigledno postoji neki problem, poslednja bezbednosna zakrpa je 1.decembar 2018., a poslednja verzija softwera:
381243625cac16eaeb22b0b0a28bd2ea.jpg

Imam M10Pro, koliko je realno da doplatim za M20Pro? Moj od prvog dana, u futroli, jos sa fabrickom folijom... Jos preko godinu dana MTS garancije.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Evo, posle 10 dana koriscenja, mogu reci da sam prezadovoljan telefonom.
Koristio sam do sada samo Samsungove S serije, od S do S9+. Najduze S9+, pa cu ga uporediti sa Mate 20 Pro.

Prednosti Mate 20 Pro:
-baterija,
-kamera,
-fluidnost,
-brzina punjenja (40W punjac),
-lepse lezanje u ruci,
-face unlock.
---------------------------------------
Prednosti S9+:
-ekran,
-stereo zvucnici dosta bolji,
-zvuk tokom razgovora,
-video snimanje,
-AOD,
-softver, One UI dosta bolji.

Ako mi jos nesto padne na pamet, dodacu.
Baterija na S9+ je kombinovanog koriscenja (wifi 70%, 4G 30%) u proseku trajala oko 4 ipo do 5 ipo sati SOT-a, na 12-13h koriscenja. Kada je sve wifi, izvuce do 6h. Na 4G, SOT u proseku 3 ipo do 4h.
(AOD "tap to show", rezim stenje ukljucen, i dosta aplikacija ugaseno preko package disablera)
Mate 20 Pro kombinovanog koriscenja (wifi 70%, 4G 30%) 7-8h SOT-a na 15-20h koriscenja.
Danas sam ceo dan koristio 4G, izvukao je 6h SOT-a na 17h koriscenja.
(AOD ukljucen)
Na oba telefona u proseku 1 do 2h razgovora.

Poslednja izmena:
De ovo je sad bukvalno best buy trenutno ko moze da ga nadje 550 do 600 sa boe ekranom

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ja sam uzeo za 470€, BOE ekran, mesec dana star, bez garancije. Inace, niko od tada aktuelnih oglasa nije hteo da spusti ispod 520€.

Koia je poslednja verzija softwera?
Kod mene ocigledno postoji neki problem, poslednja bezbednosna zakrpa je 1.decembar 2018., a poslednja verzija softwera:
381243625cac16eaeb22b0b0a28bd2ea.jpg

Sta da radim? Da li je moguce da kasni toliko dugo?

Gde su kupio tel, u Srbiji?

Tu nesto ne stima. Nesto je cackano 100%. Bilo bi dobro da ubacis nov softvere preko racunara. Verovatno je obrisan neki fajl koji povlaci apdejt.

S10+

Bilo je priče o tome na Huawei Forumu. Administrator je rekao da ukoliko telefon nije za naš region, OTA update-i neće stizati i savetovao je korisniku da, ukoliko je u mogućnosti, proba da ubaci u telefon SIM karticu mreže sa koje je telefon kupljen. To je što se tiče OTA update-a, postoje i druge mogućnosti za update u krajnjoj liniji, mogu da ti pošaljem na PP ukoliko si zainteresovan.

Poslednja izmena:
Moze, ako postoji mogucnost bez gubljenja podataka i bez rizika da nesto zeznem.
Telefon radi odlicno, baterijom sam zadovoljan, jedino mi fali AOD sa obavestenjima.

Vrh Dno