Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Bas tako ,dobro radi ila na m30 je bolji,lepo kaze iggy da je bolje sacekati m30 pro,slazem se sa njim

Vraceni smo na android q beta listu, jel dobijamo ipak android q?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Videćemo. Ja sam trenutno na Q Beta 3, od početka je stigla samo jedna verzija. Ako uskoro bude nove verzije Bete, to će biti dobar znak.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Zdravo
Koju (kakvu) zastitu predlazete za ovaj telefon?

Ja sam malopre naručio ovu:

US $3.99 20%OFF | HUAWEI Mate 20 Pro Case Original Clear Transparent TPU Soft Back Cover Huawei Mate 20 Pro Cover Protection Mate 20 Pro Back Case
https://www.aliexpress.com/item/HUA...226.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.39ab4c4d3a2IGB

A, ako želiš nešto premium, onda ovo:

US $17.99 | 100% Original SPIGEN Huawei Mate 20 Pro Case Liquid Crystal L34CS25542 Clear Flexible Durable Soft TPU Case
https://www.aliexpress.com/item/100...lgo_pvid=41929bba-c123-44da-b81f-8ccc2a8136a6

Poslednja izmena:
Resio sam da posle x godina koriscenja iskljucivo samsung modela predjem na huawei i to bas na m20pro.. prihvatljiva mi je ponuda preko operatera uz koju ide i sat..
Ono sto me muci jeste problem ekrana, tj zelenila na istom sa kojim se susretalo dosta vas.. Zanima me da li je taj problem prevazidjen i da li je vredno rizika, posebno ako uzmemo u obzir komplikacije prilikom servisiranja/zamene telefona? Hvala

I da imaš problem rešava se zamenom komplet uređaja..

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Ali da se ne uplasis ima zelene nijanse na zalrivljenim krajevima ekrana zbog prelamanja stakla. Inace ko ima problem sa seckanjem na chrome-u dok lista stranice, resenje je samsung browser koji radi mnogo bolje od chrome-a

+1 uživanje za korišćenje. Mnogo bolje i brže radi od Hroma, ima više podešavanja i ekstenzija, plus dobar dark mode.

Danas sam svratio do prodajnog objekta jednog od nasih operatera kako bih pogledao jos jednom telefon i doneo konacnu odluku..
Telefon je blagi uzas, tj ekran.. komentar zaposlenog na ekran je da je takav iz razloga sto im u izlozbenom delu stoji od prvog dana i da je to posledica konstantne ukljucenosti uredjaja.. nedopustivo je da im uredjaj u takvom stanju bude izlozen..
Uh, vratili su me nekoliko koraka unazad..

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ko zna šta je taj ekran prošao, od početnog zelenila do burn in-a [emoji16] Moj je posle 6 meseci intenzivnog korišćenja odličan.

Takodje, bez zamerki na bilo šta. Telefon je perfektan :)

Ko zna šta je taj ekran prošao, od početnog zelenila do burn in-a [emoji16] Moj je posle 6 meseci intenzivnog korišćenja odličan.

Slazem se.. ali uredjaj u takvom stanju na samom mestu prodaje nije prihvatljiv.. na kraju, tako se urusava i sam brend i operater koji taj brend distribuira dalje..
Stav zaposlenog tek da ne komentarisem..

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Naravnou u pravu si, ja sam samo komentarisao ekran.

U svakoj poslovnici ćeš videti Amoled telefone u sličnom stanju. O tome niko ne vodi računa, svi Amoled telefoni im imaju opasan burn-in, da se naježiš kad gledaš onako nešto.

99% kupaca to ni ne primeti..

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Tako svaki sem iphone-a. Samo njihov amoled nema burn in nigde iako rade preko god dana. Imaju odlican software za peglanje ekrana.

Ja imam boe ekran, odlican je a za masku ili spigen ili oficijelna huawei da nije na preklop. Mada nije losa ni elegant man teraccel kupio u gigatronu pre neki dan crvena

Evo danasnjeg rezultata...
Nije bas uvek sjajno..., mada, prethodni S9+ bi bio mozda na max 20%.

Ceo dan 4G, osvetljenje 70%.
Oko 35min razgovora.
Oko 50min koriscena navigacija.
35c90a58e748ac484333509b1d65829a.jpg
07418d320fbb381611e6413f02acedc7.jpg
814e68d80bfd18cb05ef35a19075b255.jpg

Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li se nekome mozda desilo slicno na m20pro-u? danas u toku dana iz cista mira mi je prestala kamera sa radom,sve funkcije vezane za nju,baterijskla lampa,viber i msng kamera na pozivu,ogledalo,nakon vracanja telefona na fabricko podesavanje isto nije radila nakon 20ak minuta izgubio sam i ekran,touch radi mogu da se javim i sve ali slika je out totalno,na momente osvetli ljubicasto sa tackicama i snegom po celom ekranu...telefon je star 5 meseci nikad nije pretrpeo neko opterecenje pad ili slicno.

Evo mog današnjeg rekorda [emoji16]

e9b04390475bfa07ad10125971729708.jpg
634461ffa8701724fb7680f03c512689.jpg

Da li je neko imao slicnih iskustva sa m20pro? Juce u toku dana iz cista mira gubim funkcije kamere,sve aplikacije vezane za nju viber poziv,slikanje,lampa baterijska,ogledalo. Nakon vracanja na fabricka podesavanja kamera i dalje van funkcije,nakon nekih 20ak minuta od vracanja na fabricka podesavanja gubim i sliku na ekranu,na momente blicne ljubicasto sa tackicama i snegom i to je sve,touch radi sve ok. Inace telefon je star 5 meseci nije pretrpeo ni jedan pad ili neko opterecenje...

juce gledam jedan mate 20 pro i nema nikakve zelene obrise na zakrivljenim ivicama ekrana. lg ekran. ovaj sto ja imam je boe i ima blago zelenkaste ivice. takodje kada se telefon nagne na napred ili nazad deluje mi da krece da se vidi zelenkasta ( vazi samo kada je ukljucen topliji rezim ekrana ) ako se stavi na hladno nema tog izoblicenja sem ivica. Da li moze neko ko je skorije kupio tel da mi kaze kako mu izgledaju ivice, da li imaju neku blago zelenu nijansu na Edge delu? Mislio sam da je to normalno al kad videh ovaj lg sad mi nije jasno nista... Inace nemam nikakvo zelenilo pri niskom osvetljenju, na sivoj, crnoj itd... sve je ok.

Ja imam BOE, nema zelenog svetla na sivim pozadinama, ali ima beloj pozadini, na EDGE delu ekrana zelenkasto. Nista strasno, mislim da tako treba.

Za belu nisam proveravao ali recimo na dark mode youtubu, izbija neka nijansa kao neki bleeding nemam pojma sta je to
Isto boe ekran

Hoce li izlaziti 9.1 za Mate 20 Pro?
Bas me nervira ovaj AOD bez notifikacija.

Hoće, trebalo bi krajem ovog, ili početkom narednog meseca.

Da li je jos neko dobio Update na Mate 20 Pro?
Danas mi je stigao update za VoLTE i VoWiFi, kao i Security update za May 2019

Nazad
Vrh Dno