Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Sve sam pogasio i dalje su predlozi tu.

Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk

Evo iz p30 teme...

Predikcija se može isključiti, malo je suludo da ne može. U podesavanjima jezika ugasi iste i neće ti izbacivati reči.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Tacno. Ali sad stoji ovo...
Joj, odoh da poljubim samsung i One UI [emoji23]
3e11c915b6b8261539331d4d95a29920.jpg

@MarkoR. Mogu ja još jednom da ti napišem da batališ i instaliraš gboard ;)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Instalirao, ali mi nedostaje traka sa brojevima.
Nije mi prakticno da zadrzim na slovo da bi izasao broj, ali navici cu se.

Hvala vam na savetima.

Ja koristim SwiftKey nekih 8-9 godina, po meni je to najbolja tastatura, a te predikcije volim da su mi uključene jer ih često koristim. Koliko znam ne mogu da se isključe nikako.

Hvala puno. Podesio sam bas slicno Samsungovoj.

Pitanje za one koji su menjali Hulka za drugi model/marku telefona, da li ste vracali i sat ili samo telefon?
Samo telefon, jer on ima problem. I to bez punjača i kutije, samo uređaj, a dobio nazad nov sa kutijom i punjačem (sve ovo u UK, ne u Srbiji, ali mislim da je procedura ista).

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Tacno. Ali sad stoji ovo...
Joj, odoh da poljubim samsung i One UI [emoji23]
3e11c915b6b8261539331d4d95a29920.jpg

Molim te, možeš li mi ime te teme reći, ja želim istu temu, da izgleda kao gboard, a ima predviđanja od SwiftKey. Evo sve teme sam preleti, ali nemogu je naći.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Pitanje za one koji su menjali Hulka za drugi model/marku telefona, da li ste vracali i sat ili samo telefon?
Moj je zamenjen u Beogradu, ostavljen telefon. Dobijeno vakuum pakovanje uz molbu da im dostavim opremu od starog telefona.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Molim te, možeš li mi ime te teme reći, ja želim istu temu, da izgleda kao gboard, a ima predviđanja od SwiftKey. Evo sve teme sam preleti, ali nemogu je naći.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Nisam ja dirao nista oko tema...
fcc3800b0e59de2b6e85db346aa3b9ba.jpg

Samo telefon, jer on ima problem. I to bez punjača i kutije, samo uređaj, a dobio nazad nov sa kutijom i punjačem (sve ovo u UK, ne u Srbiji, ali mislim da je procedura ista).

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk
Moj je zamenjen u Beogradu, ostavljen telefon. Dobijeno vakuum pakovanje uz molbu da im dostavim opremu od starog telefona.

A menjali ste za neki drugi ili isto za Mate 20 Pro?

Isti telefon naravno... I da sam imao opciju zamene za drugi model ne bih to uradio. Telefon je sjajan u svakom smislu reči.

Ja bas razmisljam da trazim zamenu za neki drugi (S10, N9, mozda Xs), ne bih opet da se kockam sa zelenilom ili mrljama. A mozda i povrat novca pa uzmem nesto za kes.

Zavisi kada si kupio mate,ako je proslo dosta vremena neces dobiti novac nazad sigurno,samo zamenu aparata

Nećeš se ni kockati sa zelenilom, jer se posle zamene, tj. na novim serijama, taj problem više nije javljao.

Ja bas razmisljam da trazim zamenu za neki drugi (S10, N9, mozda Xs), ne bih opet da se kockam sa zelenilom ili mrljama. A mozda i povrat novca pa uzmem nesto za kes.
Osim zamene telefona neces nista drugo moci da dobijes a da ne iziskuje tvoje živce.

Zavisi kada si kupio mate,ako je proslo dosta vremena neces dobiti novac nazad sigurno,samo zamenu aparata

Pre 3.5 meseca, trebalo bi da mogu da dobijem sta hocu, uz manje ili vise natezanja. Citam ovde da je bilo raznih podvala, polovni telefoni umesto novih (kod svih operatera), preporuke servisa (i ovlascenih a i neovlascenih!) o dodeli novog uredjaja (sto izlazi iz njihove nadleznosti, oni valjda utvrdjuju ispravnost tj. saobraznost i to je to, ostalo je na prodavcu ili uvozniku) tako da otprilike znam sta me ceka, ali ako postoje neka prava i rokovi, onda nema problema.

Poslednja izmena:
Za sve postoje zakonski rokovi koje ja tacno ne znam ,ne znam da li posle 3,5 meseca mozes da trazis novac nazad pa cak i novi uredjaj,u svakom slucaju proveri ali da znas da sa novim uredjajima nema hulka

Jel moguce namestiti da se na AOD ispod sata prikazuje ikonica obavestenja?
Stigne poruka na Whatapp, na AOD nema nikakav prikaz obavestenjela.

2c7d2c2906abb888ba6bd73b3576c83a.jpg

Poslednja izmena:
Padnem upravo sa bajsa i ko za baksuz izleti mi fon iz dzepa.. Puklo dole staklo celom duzinom, ali i dalje radi sve i reaguje na dodire i svajpovanje. Neko je menjao staklo skoro pa me zanima koliko je platio?

E sad ono sto mene zanima.. Imao sam blagog hulka of pocetka i fon sam planirao da reklamiram i zamenim.. Da li je moguce i dalje reklamirati sa ovim ostecenjem ili mogu da se pozdravim sada?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ne mozes reklamirati, jer oni sad mogu da kazu od fizickog ostecenja je telefon "pozeleneo".

Long story short, garanciju vise nemas, sem ako u zvanicnom servisu ne zamenis displej koji ide sa staklom. Mislim da je neko pisao da je cena ~300e.

Poslednja izmena:
Uz koji apdejt dolazi 9.1? Na sajtu je bila vest da mate 20pro ima apdejt, ali da li je dobio neko? Ja sam na FW verziji 9.0.0258, ali je i dalje EMUI 9.0

Nazad
Vrh Dno