Samo telefon, jer on ima problem. I to bez punjača i kutije, samo uređaj, a dobio nazad nov sa kutijom i punjačem (sve ovo u UK, ne u Srbiji, ali mislim da je procedura ista).Pitanje za one koji su menjali Hulka za drugi model/marku telefona, da li ste vracali i sat ili samo telefon?
Molim te, možeš li mi ime te teme reći, ja želim istu temu, da izgleda kao gboard, a ima predviđanja od SwiftKey. Evo sve teme sam preleti, ali nemogu je naći.Tacno. Ali sad stoji ovo...
Joj, odoh da poljubim samsung i One UI [emoji23]![]()
Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk
Moj je zamenjen u Beogradu, ostavljen telefon. Dobijeno vakuum pakovanje uz molbu da im dostavim opremu od starog telefona.Pitanje za one koji su menjali Hulka za drugi model/marku telefona, da li ste vracali i sat ili samo telefon?
Nisam ja dirao nista oko tema...Molim te, možeš li mi ime te teme reći, ja želim istu temu, da izgleda kao gboard, a ima predviđanja od SwiftKey. Evo sve teme sam preleti, ali nemogu je naći.
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Samo telefon, jer on ima problem. I to bez punjača i kutije, samo uređaj, a dobio nazad nov sa kutijom i punjačem (sve ovo u UK, ne u Srbiji, ali mislim da je procedura ista).
Sent from my LYA-L09 using Tapatalk
A menjali ste za neki drugi ili isto za Mate 20 Pro?Moj je zamenjen u Beogradu, ostavljen telefon. Dobijeno vakuum pakovanje uz molbu da im dostavim opremu od starog telefona.
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Za isti, mislim da nebi dozvolili za bilo koji drugi (znam da su ovde u UK pitali neke da im zamene za drugu boju, ali uvek za isti model).A menjali ste za neki drugi ili isto za Mate 20 Pro?
Osim zamene telefona neces nista drugo moci da dobijes a da ne iziskuje tvoje živce.Ja bas razmisljam da trazim zamenu za neki drugi (S10, N9, mozda Xs), ne bih opet da se kockam sa zelenilom ili mrljama. A mozda i povrat novca pa uzmem nesto za kes.
Zavisi kada si kupio mate,ako je proslo dosta vremena neces dobiti novac nazad sigurno,samo zamenu aparata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari