Ti si beše imao i m10 pro jel, pa si ga prodao zbog nečega? Isto je bio viber u pitanju ako me sećanje dobro služi? Mada bilo je još nešto, znam da si brzo prodao.Idotizam. A baš mi treba... Koristim neku app za dual viber ali nije ni za onu stvar
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Nemoj 2 puta reći [emoji23][emoji23][emoji23]Deki, stavljaj to odma na oglase [emoji2]
Mate 20 Pro
Ne pljujem ja po telefonu - volim Huawei - sinu sam kupio mate 10 lite. Ali da su majmuni po nekim pitanjima - jesu. Isto kao i Samsung i svi ostali, svaki na svoj nacinMeni to i ne treba, jer stvarno sa retkim osobama koristim Viber, što ne znači da i drugima ne treba. Korisno bi bilo da postoji opcija i za dual Viber. Al eto... Tako je kako je kod Huawei.
Verovatno da će sad sledeća faza rasprave da ide u tom smeru, Samsung ima Huawei ne... To očekujem od onih koje ovaj fon ne zanima, kao i uvek.
Boljka se traži, džaba dobara baterija i kamera, nema dual viber Hmmm... Telefon Fail [emoji28][emoji28][emoji28]
Huawei Mate 20 X EVR-L29
Tu app i koristim - nista ne valjaProbaj parallel space. Mada nije ni primaći u odnosu na dual viber. Na Mate 10pro nije bilo dual vibera a ni na p10. To znam.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Nisam. Mislio na tebe... Druže... Vec na skakavce ovde... Sorry ako si se našao prozvan, nije bila namera.Nemoj 2 puta reći [emoji23][emoji23][emoji23]
Ček da izadje nesto novo Ne pljujem ja po telefonu - volim Huawei - sinu sam kupio mate 10 lite. Ali da su majmuni po nekim pitanjima - jesu. Isto kao i Samsung i svi ostali, svaki na svoj nacin Tu app i koristim - nista ne valja
Na m10 pro mi nije radio kako treba ali ga nisam prodao zato. U istom momentu sam imao i note 8 i mate (nesto slično kao i sad [emoji24]) pa sam se se dvoumio dok nisu izbacili s9... Ostalo je istorija [emoji23]Ti si beše imao i m10 pro jel, pa si ga prodao zbog nečega? Isto je bio viber u pitanju ako me sećanje dobro služi? Mada bilo je još nešto, znam da si brzo prodao.
Ma opusti se - nisam [emoji3]Nisam. Mislio na tebe... Druže... Vec na skakavce ovde... Sorry ako si se našao prozvan, nije bila namera.
Huawei Mate 20 X EVR-L29
Ruku na srce olovka je velika prednost - ko je koristi. A oni što ne znaju ni da je izvade su druga pricaN9 odneo pobedu. Fanbojovima je savest mirna za ulozen novac, zato molim iste da vise ne hejtuju ovu temu,a i admina da obrati malo paznju na te postove. Neka se slade za ulozen novac, i neka strikaju samo
Mate 20 Pro
Kao prvo, neki i ne znaju čemu služi olovka, to znaš već, kao drugo, dosta i njih ne znaju kako se koristi olovka, opcije itd., treće, onaj fazon, ej imam olovku aaa brate...Ruku na srce olovka je velika prednost - ko je koristi. A oni što ne znaju ni da je izvade su druga prica
Upravo tako. Evo npr. meni nedostaje u nekim slučajevima, ali daleko od toga da je ovo lošiji telefon.Kao prvo, neki i ne znaju čemu služi olovka, to znaš već, kao drugo, dosta i njih ne znaju kako se koristi olovka, opcije itd., treće, onaj fazon, ej imam olovku aaa brate...
Oni koji je koriste, svaka čast, služi im poslovno itd... Retko je takvih bilo gde, ponajmanje ovde na ovom forumu.
Huawei Mate 20 X EVR-L29
XDA, traži pod imenom Maurydes, tako se zove član na xda Za sada nema puno tema za emui 9, samo 3 trenutno. Ali ih zato ima za emui 8 itd.. Dosta...Kako mogu da se vide sve njegove teme?
Hvala burazXDA, traži pod imenom Maurydes, tako se zove član na xda Za sada nema puno tema za emui 9, samo 3 trenutno. Ali ih zato ima za emui 8 itd.. Dosta...
Huawei Mate 20 X EVR-L29
Hvala za ovo, probaću večerashttps://www.google.com/amp/s/www.xd...tion-with-emuis-app-twin-feature-no-root/amp/
Probajte ovom metodom da dodate aplikacije koje želite da budu dual pa javite da li radi.
Izgleda da ne radi na EMUI6.https://www.google.com/amp/s/www.xd...tion-with-emuis-app-twin-feature-no-root/amp/
Probajte ovom metodom da dodate aplikacije koje želite da budu dual pa javite da li radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari