Sacekaj DxO test, onaj koji je upravo Huawei povukao jer su procenili da bi taj ultra-haj skor naneo vise stete nego koristi [emoji23]I kome sad covek da veruje? Ovim sto ga okivaju ili ovi sta ga blate.
Sve je tacno sto si rekao. Osim za ekran! Koristim S9+ a kupio sam Mate 20 Pro, za sebe, da prodam S9+. Znaci evo jedan pored drugog. Ekran na S9+ je bolji, kontrast, ostrina. Kad pustim youtube, nije mala razlika u korist S9+. I tvrdim, da ja vidim pixele na M20 Pro! Verovatno zbog tog specificnog pentile rgb amoleda iz BOE.Video snimanje jeste losije u odnosu na N9/S9.
Foto mod je mnogo bolji za one koje znaju da isti iskoristi. Prednja kamera je duplo bolja u odnosu na vec pomunete modele. Zvuk u zvucnicima je za dve lestvice nizi. Baterija mnogo bolja, fluidnost da ne pricam. Ekran je prica za sebe, ko ubode BOE ekran, neka bude siguran da nece razliku da vidi. Platim veceru onom koji me demantuje,i to ovako javno. N9/S9 vs BOE na M20 pro po pitanju ekrana.
Jedino to video snimanje i zvuk stereo sto ne prati konkurenciju, ostalo bolje
Mate 20 Pro
Zaboravio si jedno dva sata razgovora, cisto da se malo procaska oko aktuelnih desavanja [emoji2]Najjača je moja gospođa. Citiram: totalno su zeznuli bateriju zadnjim update-om. Pre mi je telefon traja 2-3 dana. Evo juče sam ga punila i sad je na 26% baterije.
Uzmem telefon i vidim 4h fb, 3h igrica. Ukupan sot 8h 22min.![]()
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari