Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Pa dobijaju ban svi koji koriste android, a pisu u vasim temama. A vi kad flejmujete i pisete, nikome nista. Toliko o ravnopravnosti.

@ixon pitanje za tebe pošto jedino ti i još par ljudi od ovog ostatka u temi koristi telefon.
Da li si primetio nakon update-a u auto modu da AI za nijansu sporije prebacuje modove slikanja a da u portret modu bolje balansira bokeh(bolje izdvoji objekat a pozadina ne prelazi sa blurom na objekat).

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Nisam jos dobio uredjaj druze. Problematika oko telefona mog je otisla predaleko. Novi uredjaj koji su hteli da mi posalju,imao je opet LG ekran,kontaktirao sam vrh Huawei sluzbe,isti taj pre dolaska u poslovnicu je storniran,i cekam novi uredjaj sa BOE ekran da stigne u poslovnicu da ga preuzmem. Bez uredjaja sam 13-i dan.

Cim preuzmem,dizem na 146,pa ti javljam

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ja predlazem da Apple prizna problem umesto Huawei-a,i da ljudima nove uredjaje,jer ocigledno je Apple kriv za sve,kako cenu kineskih proizvodjaca,tako i probleme. Mamicu im...

Ali sto kazes,mentalni limit je ucinio svoje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Apple diktira pravila jer zarađuje najviše. Cilj svih kompanija je da budu kao Apple, a Apple je to što jeste jer ima fanboysa koji poricu sve a priznaju samo reci hvale.

Apple je poricao milion i jednu stvar, sa sve Dzobsom koji je govorio "da držite telefon pogrešno".

U tom svetlu, i bolje sto Huawei ćuti i menja telefone (opet, daleko manje serije nego u Apple slučaju) nego da se blamiraju kao Dzobs, Apple i njihovi fanboysa kod svakog "gatea", a bukvalno nemaju model u poslednjih 7-8 godina bez neke katastrofalne mane.

Mate 20 Pro je monstrum od telefona i prava je šteta što nemaju "normalan" model, sa ravnim, običnim ekranom razumne veličine (20X to nije), to bi bio telefon godine.

Sama količina moderne tehnologije kojom je ovladalo Huawei je, jednostavno, impresivna.

Kad mate20 ne bi bio osakacen vec istih specifikacija kao pro stvarno bi bio telefon godine. Politika je vise nego glupa. Daj dva jaka modela sa ravnim i edge ekranom pa ko sta vise voli...

Ja ne mogu da verujem da i dalje dele LG :( ja i dalje cekam da se malo unormali zamena i da se sigurno dobija ispravan.

Neko je spomenuo da je dobio novu seriju LG-a, iz novembra, valjda serija A8.

U pravu si druže, mada je to više subjektivni osećaj da sporije prebacuje modove slikanja. Moje zapažanje je da sada AI ne prenaglašava boje kao u prethodnom updejtu. Fp senzor je unapredjen, kao i face unlock, posebno u mračnijim uslovima.
Moj utisak je da su ga primetno ispeglali na 146-tici.
@ixon pitanje za tebe pošto jedino ti i još par ljudi od ovog ostatka u temi koristi telefon.
Da li si primetio nakon update-a u auto modu da AI za nijansu sporije prebacuje modove slikanja a da u portret modu bolje balansira bokeh(bolje izdvoji objekat a pozadina ne prelazi sa blurom na objekat).

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

I ja sam jos uvek bez uredjaja ili bilo kakvog odgovora nakon rapsodije sa prethodnim.

Meni je upravo stigao iz MTSa, 18A30, znači 30 oktobar. Nisam ga još otvorio, niti ću moći uskoro da vidim koji je ekran. Nadam se bar da je nova serija, iako je oktobarska. Prethodni je bio 19. oktobar

Nije ih bilo nedeljama u prodaji, nikakvih, sada ovo što je stiglo, na osnovu uzorka od 1kom je BOE :)

Ako je novi kontigent isključivo sa BOE ekranima, trebalo bi da je Hulk konačno pobeđen :). Ja sam u Telenoru dobio zamenu sa BOE ekranom još 23.11.

[emoji13]

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09

Poslednja izmena:
Konačno nađoh vremena da pokrenem telefon. U pitanju je Boe ekran. Odmah sam dobio mogućnost da instaliram sa 122 na 146 verziju sistema.

Super. Neka te služi i da ne pozeleni [emoji6][emoji106]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hvala vam :D Prva pozadina koja je bila kada sam pokrenuo telefon i kada je sve odradio i došao do početne pozicije bila je ZELENA. Na trenutak se malo secnuh, ali brzo prođe kad ukapirah da je volpejper :) . Naravno instalirah i tester ekrana. Sve je u redu :)

Znam, ali koga guja ujede... Lep je osećaj kada ponovo sve "leti" na telefonu.

U zdravlje ga koristio. I ja cekam da mi stigne BOE ekran i da uzivam u telefonu i kameri.

Telefon je ubica,da nema taj problem oko ekrana,bez problema bi bio telefon godine

Ja ga maksimalno testiram od kako su mi zamenili. I svakodnevno me oduševljava, iskreno. Prezadovoljan sam. I fluidnošću, i kamerom.

Kamera je top,bolje nema. Snimak za sada jos uvek nije top,ali ono sto sam video na flickr,sa zadnjim apdejtom,foto kamera trenutno nema konkurenciju

Mozda ipak pixel 3 xl,izvinjavam se

Koju boju si dobio Ixon?
Ja plavu. Ledja su cool sa onim grubljim finišem [emoji16]

E pa, sutra stiže mašina M20X [emoji1787]
A u toku nedelje i Huawei Mediapad M5 10,8 Pro 4gb/64gb sa sve olovkom i Keyboard

E pa, sutra stiže mašina M20X [emoji1787]
A u toku nedelje i Huawei Mediapad M5 10,8 Pro 4gb/64gb sa sve olovkom i Keyboard

Bogi, obavezno izveštaj čim stigne, naravno, mate 20x.

Koju boju si dobio Ixon?
Ja plavu. Ledja su cool sa onim grubljim finišem [emoji16]

Nisam jos uvek dobio uredjaj. Meni se ovaj hulk vec pretvorio u spansku sapunicu

Vrh Dno