Apple diktira pravila jer zarađuje najviše. Cilj svih kompanija je da budu kao Apple, a Apple je to što jeste jer ima fanboysa koji poricu sve a priznaju samo reci hvale.Ja predlazem da Apple prizna problem umesto Huawei-a,i da ljudima nove uredjaje,jer ocigledno je Apple kriv za sve,kako cenu kineskih proizvodjaca,tako i probleme. Mamicu im...
Ali sto kazes,mentalni limit je ucinio svoje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@ixon pitanje za tebe pošto jedino ti i još par ljudi od ovog ostatka u temi koristi telefon.
Da li si primetio nakon update-a u auto modu da AI za nijansu sporije prebacuje modove slikanja a da u portret modu bolje balansira bokeh(bolje izdvoji objekat a pozadina ne prelazi sa blurom na objekat).
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
E pa, sutra stiže mašina M20X [emoji1787]
A u toku nedelje i Huawei Mediapad M5 10,8 Pro 4gb/64gb sa sve olovkom i Keyboard
Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09
Nisam jos uvek dobio uredjaj. Meni se ovaj hulk vec pretvorio u spansku sapunicuKoju boju si dobio Ixon?
Ja plavu. Ledja su cool sa onim grubljim finišem [emoji16]
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Nisam jos uvek dobio uredjaj. Meni se ovaj hulk vec pretvorio u spansku sapunicu
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari