Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Vidis da se trese od besa kako da ga fokusira

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ni komp ni tapatalk ne prikazuju?! Dafuq.. M

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Ocigledno ce sve te sto ste vi reklamirali da izpopravljaju i vrate regulare u prodaju. Kako su serviseri obuceni vrhunski, posebno za najnovije modele ovo nije nemoguce da krene sve cesce da se desava.

Pa normalno je da će da se vrate u prodaju .. pa šta apple radi godinama ? Upravo menja telefone sa refurbished uređajima

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Bar si dobio Boe ekran [emoji16]

Ne kaze ništa Apple, sem ako ne prodaje.

Kad menjaš telefon, ne znaš jel refurbished ili ne. Doduše u prvih mesec dva sigurno nije, ali posle godinu dana 1/1 dobijaš refurbished.

Odes na sajt Apple-a i kupis refurbished telefon, po nizoj ceni. Ili se moze saznati preko broja u Settings, pa model.
Ovi u Huawei kazu nov a ledja skoro pa otpala.

Menjaju telefone za refurbished , to je opšte poznato. Naravno oni ih ne nazivaju tako ali to nisu novi uređaji iz fabrike

Apple refurbished dobijete u braon kutiji kartonskoj ako je zamenski, ako je sa sajta opet nije isto pakovanje kao brand new aparat. ovaj covek je ovde dobio telefon u fabrickom pakovanju a ocigledno popravljan. Sto se svi odmah apple-a hvataju kad su oni tata mate za servis i uslugu. Kod njih i kabal mozete zameniti u roku od godinu dana ako nije ispravan...

Telenor, upravo stiglo.
Ajde snimi neki 4k video. Citam upravo na xda da su sredili disttorziju,tj da nema "talasanja" sa strane kada se video snima.

Pomeraj malo levo desno dok snimas,pa ako ti nije tesko okaci.

Hvala

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Jel ima neko ko je do sada menjao uređaj da je dobio zapakovan ili su svi dobili otvorene uređaje?

Ja sam dobio zapakovan u Telenoru.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Menjao, dobio umesto crnog, plavi. Otvoren, tj bez kutije. Samo u kesici.

Važi, čim stignem.
Ajde snimi neki 4k video. Citam upravo na xda da su sredili disttorziju,tj da nema "talasanja" sa strane kada se video snima.

Pomeraj malo levo desno dok snimas,pa ako ti nije tesko okaci.

Hvala

@Makisa kako si dobio uređaj bez kutije? Pa mora i kutija da dodje uz novi telefon pa makar bio i raspakovan, jer svaki fon ima svoju kutiju sa IMEI i serijskim brojem.

Pa normalno je da će da se vrate u prodaju .. pa šta apple radi godinama ? Upravo menja telefone sa refurbished uređajima

Refurbished je mnogo bolja opcija nego da se neki priučeni majstor uči na tvom telefonu. Meni su na S4 davno menjali ekran i telefon je isto zevao na nekoliko mesta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije se Promobi bas proslavio,ako je ova sklepacina njihovih ruku delo... Puno se hvalili na forumu,ocigledno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мислим да Хуавеи нема ништа са тим репарираним телефонима, јер су рекли да дају нове телефоне у замену.
Биће да је то наших сервисера дело. Воли Србин да муља где год стигне.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Ja bih ovo eskalirao samo tako, podeli na sto vise zvanicnih mesta i posalji na sto vise adresa, das 1000 evra za telefon i na kraju te tovare za tvoje pare.

Koga boli ona stvar sta sa cime ima veze, njihovo je da sprece da se to ne desava.

Nek posalje slike Huaweiu da vidi sta ce oni reci jer ovo je bas bezobrazluk, dno dna.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

@Makisa kako si dobio uređaj bez kutije? Pa mora i kutija da dodje uz novi telefon pa makar bio i raspakovan, jer svaki fon ima svoju kutiju sa IMEI i serijskim brojem.

Na Begramovom sajtu,kod provere naloga je dostavljen IMEI uredjaja,koji mi salju. A u VIP poslovnici,kada je stigao uredjaj,isti je isporucen zapakovan samo u kesici. Sa onom zastitnom nalepnicom preko celih ledja,doduse.
Pakovanje prethodnog telefona sa punjacem,i slusalicama su mi rekli da zadrzim. Toliko...

^ hvala

Sredili su distorziju. Sada ce na sve moguce nacine da peglaju sve zivo,i ako mozda neke stvari nisu imali u planu,samo da bi koliko toliko ublazili nezadovoljstvo ljudi.

Makisha,da li salis,ili si uzeo telefon bez kutije,a zadrzao staru?

^ hvala

Sredili su distorziju. Sada ce na sve moguce nacine da peglaju sve zivo,i ako mozda neke stvari nisu imali u planu,samo da bi koliko toliko ublazili nezadovoljstvo ljudi.

Makisha,da li salis,ili si uzeo telefon bez kutije,a zadrzao staru?

Ne salim se druze,najiskrenije govorim. Licno mi je prodavac iz poslovnice doneo tako,i dao u ruke. Sta je trebalo da ucinim,u tom trenutku? Pitao sam gde je kutija (misleci da ce pred amnom da otvori) kao prvog puta,ali nista od toga.
Njegove reci su bile,da im je tako dostavljen telefon.

Trebao si da odbijes takav telefon. Da ga slikas tako u toj kesici na licu mesta i da prosledis nadleznima u Huawei.

Verujem da to nije njihova politika,jer je iggy dobio neotpakovan uredjaj,vec da je to bahatost pojedinca. Uf sto im ja tada nisam bio

Evo šta meni stoji na Begram servisu. Kako stvari stoje izgleda da će i meni a i Ixonu probati da daju uređaje kao i Makishi.
401453e13eddef6939151112b84e663a.jpg

treba im se svima nacestitati nove godine. ali bukvalno, jer idu po principu ako prodje prodje. sva sreca po njih pa su udruzenja potrosaca nemocna, pravosudje brzo, pa mozes samo da se svadjas i slikas....

A sto se tice videa gore od dr_iggy-a, meni ovakav snimak izaziva mucninu. I dalje kaskaju za Samsung-om i Sony-em po pitanju video snimanja.

Nazad
Vrh Dno