Pa normalno je da će da se vrate u prodaju .. pa šta apple radi godinama ? Upravo menja telefone sa refurbished uređajima
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Ajde snimi neki 4k video. Citam upravo na xda da su sredili disttorziju,tj da nema "talasanja" sa strane kada se video snima.Telenor, upravo stiglo.
Ajde snimi neki 4k video. Citam upravo na xda da su sredili disttorziju,tj da nema "talasanja" sa strane kada se video snima.
Pomeraj malo levo desno dok snimas,pa ako ti nije tesko okaci.
Hvala
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Refurbished je mnogo bolja opcija nego da se neki priučeni majstor uči na tvom telefonu. Meni su na S4 davno menjali ekran i telefon je isto zevao na nekoliko mesta.Pa normalno je da će da se vrate u prodaju .. pa šta apple radi godinama ? Upravo menja telefone sa refurbished uređajima
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
@Makisa kako si dobio uređaj bez kutije? Pa mora i kutija da dodje uz novi telefon pa makar bio i raspakovan, jer svaki fon ima svoju kutiju sa IMEI i serijskim brojem.
Ajde snimi neki 4k video. Citam upravo na xda da su sredili disttorziju,tj da nema "talasanja" sa strane kada se video snima.
Pomeraj malo levo desno dok snimas,pa ako ti nije tesko okaci.
Hvala
^ hvala
Sredili su distorziju. Sada ce na sve moguce nacine da peglaju sve zivo,i ako mozda neke stvari nisu imali u planu,samo da bi koliko toliko ublazili nezadovoljstvo ljudi.
Makisha,da li salis,ili si uzeo telefon bez kutije,a zadrzao staru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari