Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Naravno da idu po principu ako prodje prodje i da su udruzenja nemocna kad vi preuzmete polovan telefon...
Lopovi
UZEO SAM NAVODNO NOV UREDJAJ A LEDJA MI ZEVAJU ZABIO SAM NOKTE SKORO DO KRAJA. PRAVE NAS *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*MA A U SERVISU KAZU NOV UREDJAJ
Sta dalje..?
Zamenjen mi je ekran, dobio Sam Boe I Novi imei tel dosao raspakovan bez folije prasina po ivicama I tacno Sam znao da nesto smrdi.. Stisnem pozadi LEDJA vidim da mrdaju.
Sto si preuzeo, ne mozes da kazes da nisi bio obavesten.
Bio Sam u promobi videli su I oni I potvrdili. Oni to salju za bg I zele opet da salju ja ne zelim vise glavobolju.
Kako da raskinem ugovor?
I to ti je objasnjeno https://forum.benchmark.rs/showthread.php?434568-Huawei-Mate-20-Pro&p=5670462#post5670462

Poslednja izmena:
Što se tiče reklamacije telefona kod nas to je više stvar uvoznika/operatera a ne Huawei-a. Naši su zakoni dvosmisleni i puni rupa tako da se to kod nas maksimalno koristi, uglavnom na štetu korisnika... Nažalost je tako. Pa kome se kako zalomi.

Evo šta meni stoji na Begram servisu. Kako stvari stoje izgleda da će i meni a i Ixonu probati da daju uređaje kao i Makishi.
401453e13eddef6939151112b84e663a.jpg
Tesko da ce meni da probaju da utrape uredjaj u kesici bez kutije,sa iskrivljenim poklopcem.

Nema od te ljubavi nista

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Uzmu od Mike zamene displey daju Djoki, na Djokinom zamene displey daju Ziki, na Zikinom zamene displey daju Peri .....ne dobijas isti IMEI al dobijes neciji popravljen......... :)

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Opet kazem,ovo nije sigurno njihova politika.

Ovo je pokusaj jednog bahatog pojedinca i kako stvari stoje,uspeo je u tome.

Trebao je lepo sve to da uslika,pozove Huawei podrsku,i istog trenutka na mail da im pusti slike.

Odbije da preuzme uredjaj takav,proseta sutradan do poslovnice,kapiram da bi ga cekao nov,neotpakovan uredjaj

I naravno, danas zvanicno M20X u de u orodaji, odem u mediamarkt, pitam gde je izložen telefon, kazu samo Online.. Okrenem se i odem... Se. Erem se njihiv dogovor...
I jos citam na forum, ko gid je vec naručio online, isporuke tek posle 12 dec...
Em nema izlozen fon tamo, em se jis vise čeka, pitam li se sta to Huawei radi? Izgleda skace sebi u stomak, debelo...
Zar je iko normalan da u ovom trenutku kupi Mate seroju 20 bez viđenja?
Ok, postoji garancija, ali ipak... Jadno...

Jos ono kontam, idem da vidm fon uzivo, pa ako padnem na njega, provlačim karticu i kupujem... A ono... Nista od toga...

Izgleda da cu se duze vreme zadržati na M5 8,4... Hvala bogu pa radi kako treba...
Nikad više od Huawei na nevidjeno, nikad, mada sam dosad imao sreće, pa je biko sve ok...

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09

Poslednja izmena:
Opet kazem,ovo nije sigurno njihova politika.

Ovo je pokusaj jednog bahatog pojedinca i kako stvari stoje,uspeo je u tome.

Trebao je lepo sve to da uslika,pozove Huawei podrsku,i istog trenutka na mail da im pusti slike.

Odbije da preuzme uredjaj takav,proseta sutradan do poslovnice,kapiram da bi ga cekao nov,neotpakovan uredjaj

Slazem se sa tobom druze.Sve to stoji sto kazes. Ali kako neko rece, nasi zakoni o zastiti potrosaca su puni rupa,i oni to obilato koriste. I telekom provajderi,i servisi. A znajuci,koliko smo se svi mi propatili sa "Hulk" ekranima, izgubili zivaca, dane bez telefona,i tome slicno, u datom trenutku (iako sam se setio da pitam za pakovanje) bilo mi je bitno da je uredjaj ispravan (i ceo,neogreban) a ne kao kod kolege koji je "puko" danas,sa odvaljenim ledjima. J...be mi se za kutiju. Sve dok radi kako treba. Dok je garancija tu,ceracemo se. Za moj novac vala ima da me ispostuju do zadnjeg dinara.Pa ili Ja,ili oni

Makisha, sutra kad budeš rešio da prodaš taj mobilni, niko ga ozbiljno neće uzeti u razmatranje zato što IMEI sa telefona i kutije nisu isti, ja bar na to gledam na taj način.
Ma ako i meni tako probaju da uruče telefon odbiću da uzmem, nema druge.

Koliko sam uspeo da ispratim reklamaciju M20Pro ovde ude, svako se naravno prvo obratio svom provajderu a isto tako i Huawei de oreko HiCare app, gde postoji broj, cak sta vise, preko broja od Huawei de su odmah reagovali i tražili IMEI i gde je telefon kuoljen ili uzet preko operatora, u u roku od 10 dan prwko Huawei je ooslat nkvi telefon a orethodno su neki ili predali telfon kod svig operatira iki su slali postim kod Huawei zastuonika u de, to jest direkt kod huawei. I sve to ide za sada bez problema.
Cudna je stavr, da su uooznatu sa tim ali se jos niko zvanično ne oglašava oko problema a zamene rade bez problema bar ovde u de, i da, vecina jeste dobila BOE ekran, bar kako oisu korisnici, e sad, i taj BOE ekran zna da pozeleni...
To sto kod nas rade, rekao bih samo da je žešća prevara, mogu samo da naslutim, neko je uzeo novi telefon a stari popravljen i vracen istom tom korisniku koji je reklamirao problem sa ekranom.
Ne zanm kakk je kkd nas, postoji li zvanican broj u HiCare app od Huawei?
Ovaj slucaj mi lici, bas na prevaru u štetu korisnika...
Vracaj telefon odmah sutra... Inace, bice da si ti bilo sga radio na telefonu...

Sreca moja kad sam pre mesec dana iso da kupim telefon, prvo sam uhvatio pod ruku mate 20 pro u huawei prodavnici, onda reko ajd da vidim u gigatronu iphone xs max.

Sreca moja sto sam se predomislio da vidim iphone. Inace bi nekom glavu otkinuo za ovo drndanje koje vi imate.

Mislim i tema se svela na display issue bolje da ste napravili posebnu temu za hulk display. Nista lepo nema da se procita a i niko ne kaci slike sa telefona kako pravi :|

Sent from my iPhone using Tapatalk

Зар ти ниси на Сонију?

I na soniju sam. I na iphone xs max.
Android vise zbog dev apps i day pictures.
A iphone kad treba da se ide na slavu :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne bih ja tu samo krivio nase servisere i operatere. I Huawei zna gde posluje pa i on tako postupa.

I naravno, danas zvanicno M20X u de u orodaji, odem u mediamarkt, pitam gde je izložen telefon, kazu samo Online.. Okrenem se i odem... Se. Erem se njihiv dogovor...
I jos citam na forum, ko gid je vec naručio online, isporuke tek posle 12 dec...
Em nema izlozen fon tamo, em se jis vise čeka, pitam li se sta to Huawei radi? Izgleda skace sebi u stomak, debelo...
Zar je iko normalan da u ovom trenutku kupi Mate seroju 20 bez viđenja?
Ok, postoji garancija, ali ipak... Jadno...

Jos ono kontam, idem da vidm fon uzivo, pa ako padnem na njega, provlačim karticu i kupujem... A ono... Nista od toga...

Izgleda da cu se duze vreme zadržati na M5 8,4... Hvala bogu pa radi kako treba...
Nikad više od Huawei na nevidjeno, nikad, mada sam dosad imao sreće, pa je biko sve ok...

Cim je isporuka posle 12-og oni te telefone jos nisu ni dobili. Zato ga ni nema izlozenog.
Bas beda sto ga Huawei toliko dugo odlaze sa "X-om" u Evropi. U Aziji tj u Kini ga ima vec nekoliko meseci tj kad i M20P.
Ja stvarno M20P ne bi uzimao u obzir dok se ne resi (ako se resi) situacija sa ekranima i dobiju serije bez problema a to ce biti tek posle NG.
Kad se ovo jos malo procuje ljudi ce izbegavati M20P i cena ce ici dole.
Valjda ce P30 izbaciti bez zakrivljenih ekrana ako su pametni naravno :D

Znaci ko predaje na servis i predavati samo u poslovnici provajdera: ZELIM NOVI UREDJAJ U NEOTVORENOJ KUTIJI ILI RASKID UGOVORA I POVRACAJ NOVCA.

treba im se svima nacestitati nove godine. ali bukvalno, jer idu po principu ako prodje prodje. sva sreca po njih pa su udruzenja potrosaca nemocna, pravosudje brzo, pa mozes samo da se svadjas i slikas....

A sto se tice videa gore od dr_iggy-a, meni ovakav snimak izaziva mucninu. I dalje kaskaju za Samsung-om i Sony-em po pitanju video snimanja.

Ok, možda noćni snimak nije reprezentativan, evo i kratkog "dnevnog" klipa. Meni uopšte ne deluje loše (download pre pregleda za 4K).

https://cloud.mail.ru/public/8fMU/sxRCcbzwN

Ispravili distorziju. Pohvale.

Ajde odradi jos jedan snimak ali gde je zoom x3 i x5,isto tako pri pokretu.

Hvala

To je to,ne treba vise nista. Peglali su bas dobro

Ima neki glitch na pocetku, ostatak nije bas smooth ali dobro, za 3X zoom nije lose.

Kako je bilo na pocetku,ovo nije lose. Senzor je odlican,ima veliki potencijal,peglace jos oni. Ocekuje se decembarski malo veci kamera apdejt

Stigla mi je sledeća poruka iz VIP-a:
Poštovani, Vaš uređaj je stigao sa servisa. Možete ga preuzeti u Vip Centru u kojem ste ga predali.
Po ovome se da naslutiti da će pokušati da mi vrate moj telefon na kome je promenjen ekran i ubačen novi IMEI i ser.br. Danas ne mogu da odem po njega nego ću sutra, ali ako je tako neću ga preuzeti. Zvao sam i Huawei podršku i rekli su mi da su u obavezi i za zamenski uređaj da dostave kao i za prethodni koji je kupljen kao nov.

Kompletan novi uređaj sa kutijom i pratećom opremom. Može da bude i otvorena kutija zbog testiranja uređaja, a ne da bude kao što su Mikishi dali telefon u kesici (rekao sam i za taj slučaj), a ako se to desi da ih mejlom obavestim o tome.

E pa eto. Ono sto sam ti i ja rekao. Ako dobijes kao makisha uredjaj,ne potpisuj nista i ne uzimaj telefon. Slikaj tako,i posalji im mail. U roku od 24h kapiram da bi te cekao neotpakovan uredjaj. Tako da budi bez brige.

Meni jos uvek nije stigla poruka,drugi dan od kako je servis odobrio zamenu. Ako me danas ne obaveste,sigurno ce sutra

Zanimljivo je kako su predstavnici Huawei-ja (oni koji rade za isti) naprasno napustili ovu temu :D :D :d

Ko su ti? [emoji4]

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Da li neko zna, od trenutka od kada je odobrena zamena uređaja, pa do trenutka preuzimanja, koji je zakonski rok? Danas je deveti dan od kada je odobrena zamena telefona, ali još uvek ga nisam dobio, a ne zna se ni kada će stići. U pitanju je MTS.

Zanimljivo je kako su predstavnici Huawei-ja (oni koji rade za isti) naprasno napustili ovu temu :D :D :d
Nisam znao da je ovde bilo (ili ima) predstavnika Huawei?
Sramota ako su se sad povukli... A nista ni cudno, kad se sama firma Huawei povukla sa biko kojim obaveštenjem... Kakav gazda takvi i predstavnici [emoji23][emoji23][emoji23]

Vrh Dno