Samo case, ništa na ekranu.Jedno praktično pitanje. Šta koristite za zaštitu telefona? Koji case, futrolu, staklo/foliju?
Doduše, greota da se sa ovakvom babarogom ne šepuriš malo, haha![]()
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Preduga? Hm,meni vec treci dan,putuje li putuje do Begrama. Pa posle od Begrama do Pro MobijaMali update na temu ekrana, i zamene uredjaja.
Juče sam zvao korisnički servis Vip-a, i nagrdio ih. Nakon nepunih 10 min stiže sms da je tel. stigao u poslovnicu, i da ga mogu preuzeti.
Procedura oko zamene, po meni - preduga. Brdo papira.
Dobio sam plavi tel.
Uslovno rečeno, poslužila me sreća, te je uleteo "Boe" ekran.
Update 122 (patch 02)![]()
![]()
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Auh,borba tek krece.. Ali jedno znam,ovo na dobro izaci nece.
Radnik pregledao lepo telefon,i nista od ovog nije video,niti stoji na reklamaciji
![]()
A servis ovo kaze
![]()
Pritisak na 300
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Jel i tebi ovako pisalo dok si proveravao status uredjaja?
Po ovom opisu servisa,ispada da je telefon pretrpeo pravu torturu
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Sve tačno,sem poslednjeg Ukupno 30 dana za servis ili zamenu.A sta to tebe briga? Jesi vratio telefon prodavcu - jesi. Jesi dobio revers - jesi. Opusti se i uzivaj, 8 dana imaju rok da ti jave da je prihvacena reklamacija i jos toliko da zamene.
Da da, ukupno 30 dana.Ne bih rekao, meni su sve u poslednji par godina resavali za ~2 nedelje, 7-8 dana za "odluku" i jos toliko za zamenu/povrat novca. Mislim da je ukupno 30 dana (ne 8+30 vec znaci 8+22) ako se vrsi popravka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari