Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Pisao sam admin-u sa zvaničnog Huawei foruma, kao i Huawei Srbija podršci. Videčemo šta će se dalje dešavati.
Hajde javljaj prosto mi je neverovatno, poznavajući naš narod skoro sam siguran da je neko zeznuo iz tog dela.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

@ixon Nisam neki ekspert za slikanje, niti koristim nesto preterano kameru, prednju pogotovo... Ali koliko sam "opalio" koju fotku, meni izgleda da i sada radi beauty mode, iako je na 0. Posto kako gledam sliku, na čelu se primeti kao da imam nanešen puder [emoji23]
Nisam ni čitao sta donosi ovaj update xD
Inace, onaj watch GT hoce da brljavi sa notifikacijama, posto nekad mi ne stižu na sat a stižu redovno na fon. Nadam se da će sresti updat-om

Tamo sam ga i odneo (prvo da ustanove problem, a nakon toga im je operater prosledio telefon). Problem je u tome što oni već 7 dana ne dobijaju odgovor od Huawei-ja.
Možda je drugačije za Huawei, ali 7 dana je za Samsung, nekad i manje, šalju dopis operateru za zamenu telefona i to je to. Mislim ja sam imao takva iskustva. Huawei nikad nisam nosio.

@ixon Nisam neki ekspert za slikanje, niti koristim nesto preterano kameru, prednju pogotovo... Ali koliko sam "opalio" koju fotku, meni izgleda da i sada radi beauty mode, iako je na 0. Posto kako gledam sliku, na čelu se primeti kao da imam nanešen puder [emoji23]
Nisam ni čitao sta donosi ovaj update xD
Inace, onaj watch GT hoce da brljavi sa notifikacijama, posto nekad mi ne stižu na sat a stižu redovno na fon. Nadam se da će sresti updat-om
Meni je brljavio dok ručno nisam podesio notifikacije u Helath app

Možda je drugačije za Huawei, ali 7 dana je za Samsung, nekad i manje, šalju dopis operateru za zamenu telefona i to je to. Mislim ja sam imao takva iskustva. Huawei nikad nisam nosio.
Bukvalno je tako i za Huawei, zato mi je i čudno sve ovo što je navedeno. Pa nema tu raketne nauke... ili možda ima [emoji848][emoji16]

Ako se nosi u Begram... Onda ima [emoji16]

Nadam se da si fotkao telefon pre nego što si dao na servis, jer kad se vrati iz Begrama očekuj back cover da bude kao honeycomb [emoji23]

Vrlo profesionalno - premium uredjaj i premium cimanje... Sve mi manje zao sto sam odustao od ovog moba.

Vrlo profesionalno - premium uredjaj i premium cimanje... Sve mi manje zao sto sam odustao od ovog moba.
Ako si čitao do kraja... priča nije završena a morali su zvanično nešto da pošalju u roku od 8 dana da ne bi morali da plate penale.

I kao sto rekoh kinezi kao kinezi,sramota ,eto vam primer kolege koji je odneo telefon druge kompanije i odmag sutra dan mu je zamenjen za novi,i meni je drago sto sam odustao od ovog telefona,sramota sta pricaju,cekaju odgovor Huawei-a??????? Pa.oni imaju svoje predstavnistvo ovde,sta ima.tu da se cega,prvo aparat je nov tj star par dana i morao bi odmah da dobije zamenu ili novac nazad pogotovo sto taj novac nije mali za nase uslove,jos jednom bruka i sramota ,samo konstatujem,moraju oni jos da rastu da bi postali ozbiljan brend

Pri ovome ne pljujem.telefon jer ovo je vrhunski aparat ali ako vec ima problem red je da se kompanija ponada shodno problemu a to se zna kako se radi

E pa lepo, zvanično Mate 20 X u de u prodaji. Za sada se ceka isporuka 3 nedelje.
510d00825d7b4d18477bdc33672d37bb.jpg

Gesendet von meinem SHT-AL09 mit Tapatalk

I kao sto rekoh kinezi kao kinezi,sramota ,eto vam primer kolege koji je odneo telefon druge kompanije i odmag sutra dan mu je zamenjen za novi,i meni je drago sto sam odustao od ovog telefona,sramota sta pricaju,cekaju odgovor Huawei-a??????? Pa.oni imaju svoje predstavnistvo ovde,sta ima.tu da se cega,prvo aparat je nov tj star par dana i morao bi odmah da dobije zamenu ili novac nazad pogotovo sto taj novac nije mali za nase uslove,jos jednom bruka i sramota ,samo konstatujem,moraju oni jos da rastu da bi postali ozbiljan brend
Ko je dao primer za momentalnu zamenu, to sam propustio... i koja je firma u pitanju?

Opet bojazan oko garancije...ljudi garancija važi i tu nema problema. A nadam se da će Huawei da odradi dobar marketing pa da kaže gde je problem i kako se nosi sa tim.Tako rade sve iole odgovorne kompanije.Mislim da je za sad rano pričati jer je telefon tek izašao i nemaju dovoljan feedback.Lično očekujem za mesec dana neki realan vid i sagledavanje problema.

Zamislite da ne reše problem i ostave kako jeste bez prava na zamenu telefona...pa bankrotirali bi momentalno.
Da, nemaju dovoljan feedback a konkurencija se reklamama sprda. Trebali bi postaviti zelene kombije sa adekvatnom reklamom ispred svake Huawei radnje. I meni je sve bliža ona "Kinez ko Kinez"

Sent from...

Da, nemaju dovoljan feedback a konkurencija se reklamama sprda. Trebali bi postaviti zelene kombije sa adekvatnom reklamom ispred svake Huawei radnje. I meni je sve bliža ona "Kinez ko Kinez"

Sent from...
Pa bilo bi glupo da konkurencija hvali tuđi proizvod, zar ne? Nadam se da će rešiti stvari i da je ovo više uslovljeno našim standardnim "radom" nego bilo čim drugim

Што се тога око рекламације тиче, пре пар месеци док сам користио Онор 8 лајт имао сам проблем са телефоном. Уређај однео у ВИП, а ови проследили сервисеру. После неколико дана сам добио идентичну поруку од ВИП-а, да сервисер није прихватио рекламацију, али да ће пробати у току наредних дана да га реше. После пар дана звали из ВИП-а да преузмем уређај. Тада ми је речено да је рекламација прихваћена.
У разговору са радником ВИП-а сазнам да они такве поруке често шаљу када је телефон на сервису. Тада сам закључио да то раде намерно. Као сервисер не прихвата рекламацију, али ето, ми из ВИП-а смо добри и фини и замолићемо чике у сервису да ипак прихвате рекламацију.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Што се тога око рекламације тиче, пре пар месеци док сам користио Онор 8 лајт имао сам проблем са телефоном. Уређај однео у ВИП, а ови проследили сервисеру. После неколико дана сам добио идентичну поруку од ВИП-а, да сервисер није прихватио рекламацију, али да ће пробати у току наредних дана да га реше. После пар дана звали из ВИП-а да преузмем уређај. Тада ми је речено да је рекламација прихваћена.
У разговору са радником ВИП-а сазнам да они такве поруке често шаљу када је телефон на сервису. Тада сам закључио да то раде намерно. Као сервисер не прихвата рекламацију, али ето, ми из ВИП-а смо добри и фини и замолићемо чике у сервису да ипак прихвате рекламацију.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Upravo o tim stvarima govorim.... Tolika firma ne bi smela da dozvoli takve mejlove za premijum proizvode. Samo ne znam da li Huawei zna za takvu komunikaciju koja se tiče njihovih proizvoda.

Ko je dao primer za momentalnu zamenu, to sam propustio... i koja je firma u pitanju?

Djilke...uzeo u Vipu, ali to je drugačije pošto u 48h ako odneseš telefon sa anomalijom dužni su da ti na licu mesta daju drugi bez da išta čekaš...on je prijavio u roku od par sati!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Djilke...uzeo u Vipu, ali to je drugačije pošto u 48h ako odneseš telefon sa anomalijom dužni su da ti na licu mesta daju drugi bez da išta čekaš...on je prijavio u roku od par sati!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Aaaa pa to je druga stvar... to sam ispratio.

Razmisljam se da uzmem Mate 20 Pro,a nisam bas ispratio temu, kakav je to problem sa ekranom moguc?

Ja sam zbog ekrana na kraju odustao od Mate 20 pro i otkazao narudžbinu. Da S9+ ne radi kao prvog dana, verovatno bih se lakše odlučio za zamenu.

Razmisljam se da uzmem Mate 20 Pro,a nisam bas ispratio temu, kakav je to problem sa ekranom moguc?

Ako si odlušio ne razmišljaj to što se prijavljuje je verovatno loša serija...telefon je sjajan i nema nikakvih problema, makar u mom slučaju a imam LG ekran.

Uzmi. Dodji kući, zamraci sobu ako isijava zelen ekran umesto sive ili crne, odeš i odmah zamenis. 48h imaš.

Ima li kod nas u Srbiji ponuda M20 (obični)?

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE

Porucite online i imate pravo na raskid ugovora u roku od 14 radnih dana. Ja cu to uraditi ako telefon ne bude valjao. Nakon toga ne mozes se opet uzeti isti telefon, ali ne bi ga vise ni uzimao...

Baterija me iz dana u dan ostavlja u cudu

30% wifi
70% 4g

Ovo je bruka. Telefon je prava azdaja. Zapravo jedina mana ovog telefona je taj ako se ubode pogresan ekran. Za koji mesec, kada se preleze decje bolesti oko ekrana, ovaj telefon ima da bude najvise trazen

49cd5341a80df7929eced167f33a8585.jpg
e0a53b1056a46e5ff392f4884c57eeed.jpg

Huawei Mate 20 pro

Koje aplikacije koristis? Igre, youtube, filmovi, browser?

Nazad
Vrh Dno