Mene najviše nervira kod mts-a to što su mi u mejlu prvo rekli da isporuka kreće 01.11, pa onda od 03.11, zatim su kolegi sa foruma rekli od 05.11, da bi me malopre zvali i rekli da isporuka kreće od 08.11. Čemu onda preorder sem ako mi ne upakuju sve poklone s obzirom da sam ga poručio još 17.10, ako će mi dostaviti isto kada počne zvanična prodaja za sve? Ako budu poslali u četvrtak, stiže u petak, a ako pošalju u petak,stiže u subotu. Samo očekujem da svi pokloni budu na broju, inače ništa od fona![]()
Odakle ti BOE? [emoji102]Test sa brojevima, BOE displej je kod mene, brightness na max u jako osvetljenoj sobi, vidi se 3, 2 se nazire.
Neo10 4399 ali obzirom da se dobija 6 meseci besplatne pretplate to na 24 meseca iznosi 3300 mesečno. Neograničeni minuti,SMS i 10GB interneta.U paketu ide sat, bežični punjač i 128gb memorijska kartica.
To ti je kad te hoće sreća. I moj je isto ali LG panel i nije baš čist ekran. Ako možeš još sa onom sivom da vidimo jel ima kakvog zelenila na krajevima panela...
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ako ti je za utehu ja sam sa svojim iPh6 slično uradio kao koleginica sa Samsungom i nije bilo nikakvih posledica. Ali ovo sa Huawei je specifično jer smo sa namerom išli i direktno ga izložili magnetnom polju.Ubio si me u pojam sada. Oduvek sam bio mišljenja da je po pitanju kvaliteta Samsung u rangu Apple uređaja. Jeste Huawei napredovao iz godine u godinu ali kao ljubitelj Samsung-a sam se smorio. Odoh da se napijem u server sali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari