Jel neko sem ixona dobio tel u VIPu?
Danima me zavlace kako ce me pozvati i danas mi iz cc kazu nema ih vise, otisla cela prva kolicina!?
Mene isto zanima, ali za MTS
Jel neko sem ixona dobio tel u VIPu?
Danima me zavlace kako ce me pozvati i danas mi iz cc kazu nema ih vise, otisla cela prva kolicina!?
Jel ti stigla nadogradnja?Moj je iz Vip-a. Mada ja sam rezervisao oko 20.10. a ako si krajem meseca poručio verovatno zbog toga nema jer je sve podeljeno.
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
^ Stizu ti sve notifikacije na sat,tipa viber,insta,fejs?
Stavio na oglase,niko se ne oglasava,a za dz necu da dam sat,punjac,karticu,tako da cu sacekati jos koji dan,pa cu uzeti da ga koristim
Jos kada bi AOD imao notifikacije za 3rd aplikacije,bio bi idealan uredjaj. Ovako prikazuje samo vreme,poruke i pozive. Totalni basic
Mada kapiram da ce kroz azuriranje i to da ubace
Znam da su za neka tržišta izbacili tu opciju , što je po meni superMeni je uvek na performance modu i ne znam gde se iskjučuje. Na netu vidim da je u delu podešavanja za bateriju, iznad uštede baterije a kod mene tog dela nema. Na AnTuTu izlazi 311000 tako da je performance mod aktivan.
Prvi ko dobije telefon iz MTS-a bi trebalo da casti, ako ga ikad dobijemo?
Prvi ko dobije telefon iz MTS-a bi trebalo da casti, ako ga ikad dobijemo?
Rekao sam ti za skinove, ako te samo to muci ne treba da brines.^ Jedino sto me koci sto ne moze na satu da se ubacuju aplikacije. Kapiram da ce me onih 11 skinova smoriti brzo,a neko sam ko voli da stalno nesto menja
Takodje,druga stvar,sat nema always on,vec najvise 5 min moze da se podesi da sat svetli
Od mene preporuka da izbegavaš isto. Imao na note8, lepi se samo i ivicom, tu gde je a slovo gotovo da nije reagovalo, morao ko konj da stiskam. Takođe odsjaj najstrašniji, gledam u ekran a vidim sebe na ekranu.Da li neko zna ili je koristio zastitno staklo PANZER GLASS kakvog je kvaliteta i da li se isplati uzeti.
Ja se pitam što ste vi i dalje na mts-u ljudi?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ja sam konkretno i dalje na mts-u zbog 105GB neta mesečno koje imam do Marta 2021, za ostale nemam pojma. I da, mts mi je tražio najmanje učešće za fon itd.
Jel mozes molim te da podelis detalje paketa (koliko kosta mesecno sve + ucesce za telefon za ugovor od 2 godine i sta dobijes uz ugovor), jer bih da uporedim sa cenama u UK i koliko se razlikuju trzista.
Evo testa što si tražio.Znam da su za neka tržišta izbacili tu opciju , što je po meni super![]()
Možeš li da uradiš jedno od one 2 stvari koje sam napisao kada budeš imao vremena![]()
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Ok, znaci preko VIPa (ako iskoristis sve popuste) bi bilo 38k za telefon plus 79,2k za pretplatu (3,3k x 24), ukupno 117,2k za 2 godine usluge (pretpostavljam da paket podrazumeva i Huawei GT sat i bezicni punjac)? A Neo10 paket je sta tacno (Min/SMS/Data)? Treba mi ukupna cena svega + pokloni plus usluge da mogu da sravnam sa ovima ovde.
@fkloznicaEvo testa što si tražio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari