Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Moj je iz Vip-a. Mada ja sam rezervisao oko 20.10. a ako si krajem meseca poručio verovatno zbog toga nema jer je sve podeljeno.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Meni je trebao juce da stigne ali jos nista...

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

Moj je iz Vip-a. Mada ja sam rezervisao oko 20.10. a ako si krajem meseca poručio verovatno zbog toga nema jer je sve podeljeno.

Jel ti stigla nadogradnja?

Malo pre svracao u poslovnicu. Twilight izlozen 122 verzija,crni 108

Moj twilight 108,jos uvek nema apdejt. Nije mi jasno

Meni je stigao pre par dana update 122 i patch 02 u Telenor mreži, tako da pretpostavljam da uskoro svima stiže.

^ Jel si uspeo da sredis notifikacije za sat?

Vidim da si na na njihovom forumu to pisao

Od juče popodne, kada sam restartovao sat, do sada radi kao treba. Ne znam da li je možda do toga da li se prvo čitaju i brišu notifikacije sa sata ili telefona, pa se "zaglupi". Sada prvo pogledam i obrišem notifikacije na satu, pa posle toga na telefonu.

^ Stizu ti sve notifikacije na sat,tipa viber,insta,fejs?

Stavio na oglase,niko se ne oglasava,a za dz necu da dam sat,punjac,karticu,tako da cu sacekati jos koji dan,pa cu uzeti da ga koristim

Jos kada bi AOD imao notifikacije za 3rd aplikacije,bio bi idealan uredjaj. Ovako prikazuje samo vreme,poruke i pozive. Totalni basic

Mada kapiram da ce kroz azuriranje i to da ubace

@ixon uzmi bre i koristi sat, AOD ti uopšte neće ni trebati, veruj [emoji6]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

^ Jedino sto me koci sto ne moze na satu da se ubacuju aplikacije. Kapiram da ce me onih 11 skinova smoriti brzo,a neko sam ko voli da stalno nesto menja

Takodje,druga stvar,sat nema always on,vec najvise 5 min moze da se podesi da sat svetli

Da, stižu sve notifikacije za aplikacije koje odabereš, sa sve tekstom (mislim do 10 redova teksta), Huawei me je prijatno iznenadio [emoji16]
^ Stizu ti sve notifikacije na sat,tipa viber,insta,fejs?

Stavio na oglase,niko se ne oglasava,a za dz necu da dam sat,punjac,karticu,tako da cu sacekati jos koji dan,pa cu uzeti da ga koristim

Jos kada bi AOD imao notifikacije za 3rd aplikacije,bio bi idealan uredjaj. Ovako prikazuje samo vreme,poruke i pozive. Totalni basic

Mada kapiram da ce kroz azuriranje i to da ubace

Prvi ko dobije telefon iz MTS-a bi trebalo da casti, ako ga ikad dobijemo?

Meni je uvek na performance modu i ne znam gde se iskjučuje. Na netu vidim da je u delu podešavanja za bateriju, iznad uštede baterije a kod mene tog dela nema. Na AnTuTu izlazi 311000 tako da je performance mod aktivan.

Znam da su za neka tržišta izbacili tu opciju , što je po meni super :)

Možeš li da uradiš jedno od one 2 stvari koje sam napisao kada budeš imao vremena :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Prvi ko dobije telefon iz MTS-a bi trebalo da casti, ako ga ikad dobijemo?

Ja sam ih zvao malopre na 064790 kažu da nemaju nikakvih informacija još uvek, moraju da pitaju kolege, pa da pozovem popodne :D Poslao sam im takodje mejl, ali mi čak nije stigla ni ona automatska poruka da su primili mejl :D Biće valjda do 30.11 nadam se :D

Ja se pitam što ste vi i dalje na mts-u ljudi?

^ Jedino sto me koci sto ne moze na satu da se ubacuju aplikacije. Kapiram da ce me onih 11 skinova smoriti brzo,a neko sam ko voli da stalno nesto menja

Takodje,druga stvar,sat nema always on,vec najvise 5 min moze da se podesi da sat svetli
Rekao sam ti za skinove, ako te samo to muci ne treba da brines.
To za always on jeste malo bezveze.

Da li neko zna ili je koristio zastitno staklo PANZER GLASS kakvog je kvaliteta i da li se isplati uzeti.

Da li neko zna ili je koristio zastitno staklo PANZER GLASS kakvog je kvaliteta i da li se isplati uzeti.
Od mene preporuka da izbegavaš isto. Imao na note8, lepi se samo i ivicom, tu gde je a slovo gotovo da nije reagovalo, morao ko konj da stiskam. Takođe odsjaj najstrašniji, gledam u ekran a vidim sebe na ekranu.

Ja se pitam što ste vi i dalje na mts-u ljudi?

Ja sam konkretno i dalje na mts-u zbog 105GB neta mesečno koje imam do Marta 2021, za ostale nemam pojma. I da, mts mi je tražio najmanje učešće za fon itd.

Što se mene tiče, MTS mi je garancija da ću u gotovo svakoj vuko*mjau**mjau**mjau**mjau*ni da imam mrežu. Najbolja pokrivenost (kvalitetnom) mrežom. Prvenstveno zbog toga...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam konkretno i dalje na mts-u zbog 105GB neta mesečno koje imam do Marta 2021, za ostale nemam pojma. I da, mts mi je tražio najmanje učešće za fon itd.

Jel mozes molim te da podelis detalje paketa (koliko kosta mesecno sve + ucesce za telefon za ugovor od 2 godine i sta dobijes uz ugovor), jer bih da uporedim sa cenama u UK i koliko se razlikuju trzista.

Jel mozes molim te da podelis detalje paketa (koliko kosta mesecno sve + ucesce za telefon za ugovor od 2 godine i sta dobijes uz ugovor), jer bih da uporedim sa cenama u UK i koliko se razlikuju trzista.

MTS forsira ugovore na 36 meseci... Sad jedino se isplati VIP na Neo10 paketu uz 6 meseci free tarifa(izađe mesečno 3300 din)+10% popust za keš i 5k popust preko Societte general banke. Naravno tu je diskutabilna pokrivenost ali eto, najjeftiniji su. Telefon izađe oko 38k za keš.

Telenor za istu pretplatu traži okooo 70k koliko mi se čini...

Ok, znaci preko VIPa (ako iskoristis sve popuste) bi bilo 38k za telefon plus 79,2k za pretplatu (3,3k x 24), ukupno 117,2k za 2 godine usluge (pretpostavljam da paket podrazumeva i Huawei GT sat i bezicni punjac)? A Neo10 paket je sta tacno (Min/SMS/Data)? Treba mi ukupna cena svega + pokloni plus usluge da mogu da sravnam sa ovima ovde.

@fkloznica
Znam da su za neka tržišta izbacili tu opciju , što je po meni super :)

Možeš li da uradiš jedno od one 2 stvari koje sam napisao kada budeš imao vremena :)

Evo testa što si tražio.
7a27a72fff1843a2e81423720ec34e94.jpg

Ok, znaci preko VIPa (ako iskoristis sve popuste) bi bilo 38k za telefon plus 79,2k za pretplatu (3,3k x 24), ukupno 117,2k za 2 godine usluge (pretpostavljam da paket podrazumeva i Huawei GT sat i bezicni punjac)? A Neo10 paket je sta tacno (Min/SMS/Data)? Treba mi ukupna cena svega + pokloni plus usluge da mogu da sravnam sa ovima ovde.

Neo10 4399 ali obzirom da se dobija 6 meseci besplatne pretplate to na 24 meseca iznosi 3300 mesečno. Neograničeni minuti,SMS i 10GB interneta.U paketu ide sat, bežični punjač i 128gb memorijska kartica.

Zvanicna prodaja krece 8.11 s'tim da su VIP i Telenor slali robu korisnicima koji su uradili preorder od 1. Nov. Definitivno je preorder iznad ocekivanja pa preporucujem da, ko zeli brzo uredjaj, pita da li moze odmah druga boja (Black ili Blue; Twilight je ocigledno nestasica).
Za MTS strpite se do cetvrtka :).

@fkloznicaEvo testa što si tražio.

Da li si dobijao neke notifikacije kada ti je padao u ovu crvenu " zonu " ? Ovo je dosta loše ako ovako skakuće :)

Hvala na cimanju ;)

Vrh Dno