Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Srednje žalosno. Trenutno ni ja više ne znam kada ce uređaj da mi stigne.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ljudi hocu da uzmem Mate 20 pro pa me zanima, koliki vremenski period od kupovine moze da prodje ako bih zahtevao zamenu telefona za novi, ne popravku? U slucaju da mi zapadne los primerak.

S9+

Zasto bi se igrao sa tim, bar za sad dok je jos sve sveze? Bolje sacekaj malo dok stvari ne dodju na svoje mesto.

Matori kad vec nemas nista pametno da kazes a nemas ni uredjaj, gledaj da ni ne pises u tom slucaju.. Bolje odaberi odgovarajucu temu pa tamo miniraj do mile volje.
Zasto bi se igrao sa tim, bar za sad dok je jos sve sveze? Bolje sacekaj malo dok stvari ne dodju na svoje mesto.
Da odgovorim na pitanje, u prvih 6 meseci mozes da zamenis uredjaj.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Inace jedna wide iz setnje
bd66b55ca5ba2d6565defd092f4dbdca.jpg

Jedna wide sa prvom verzijom sistema

d87d494fd9aa1a889598e1cd998a2549.jpg

Ne miniram. Nisam rekao da ne kupi, već da sačeka malo da bude sigurnije u vezi tog problema sa ekranom.
Zar ne čitaš šta sve ljudi dobijaju prilikom reklamacije.
Matori kad vec nemas nista pametno da kazes a nemas ni uredjaj, gledaj da ni ne pises u tom slucaju.. Bolje odaberi odgovarajucu temu pa tamo miniraj do mile volje. Da odgovorim na pitanje, u prvih 6 meseci mozes da zamenis uredjaj.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Ovo polako prelazi u sektu. Covjek kaze ne uzimaj dok se ne sredi situacija sa displejom, ovaj pise da ne minira, u prevodu samo uzimaj, bacaj 1000 eura, pa budi bez uredjaja mjesec dana. Strasno :D.

Telefon je super, displej je ocajan, a ti si nervozan. To ti mislis da te telefon izasao 500 eura :).

Najjače mi ovo što su svi dobili poklone pa odma umanjuju cenu telefona za cenu poklona koje će prodati NIKAD.
Flagship sa bilo kakvim fabričkim felerom ne može da košta 1000e, niti kompanija može ovako da se (ne)ophodi prema svojim korisnicima. To guranje problema pod tepih, pokušaji popravljanja uređaja i uvaljivanja kao da su novi je bezobrazno. Jako loš i jeftin potez kompanije koja pokušava da dođe na prvo mesto.
Svako brani svoju kupovinu, ali bar donekle budite realni i manje subjektivni.

Telefon je super, displej je ocajan, a ti si nervozan. To ti mislis da te telefon izasao 500 eura :).
Na stranu sad da li pričamo o ovom ili onom telefonu, ali ako plaćate pretplatu koliko već plaćate i ne planirate da menjate operatera, produženjem ugovora telefon zaista košta 500, 650, 750...

Zašto to misliš da ga je telefon izašao više?

Znaci nije 600e, placa harac i operateru.

Sent from my TA-1033 using Tapatalk

Ma uzimao sam i sam, ne kazem za to nista. Nego kako racuna poklone i umanjuje cijenu.. de uracunaj i gorivo do poslovnice. Telefon kosta 1000 eura u radnji sa 2 godine garancije. To sto neko uzima preko mreze je njegova stvar. On bi znaci preporucio prijatelju ili nekome sa foruma da uzme mate 20 pro, iako vas 80% ima felericne uredjaje? I to je normalno?

Poslednja izmena:
Resio i definitivno,otkazujem ugovor i ne zelim da preuzmem uredjaj.

Sve ovo je previse mucno za mene,17-i dan cekanja,a niko nista ne zna,i svi se prave ludi. Huawei prebacuje na Vip,i obrnuto. Evo vama lepo i jednom i drugom raskid ugovora,daleko vam lepa kuca

Kazes displej je dobar, ako se zanemari Hulk. Dobar je bio i Note 7, ako zanemarimo bateriju. Jedino ako pojedini imaju para na bacanje onda ok, uzimajte.
I ja sam na pretplati preko 10 godina. Lakse je uzeti preko operatera, ali telefon makar kod nas u RS izadje skuplje preko mreze, nego kad se placa kesom u radnji. Ali logicno da je bolje vec iskoristiti postojeci paket i uzeti telefon na rate, ali ne treba se praviti lud pa govoriti da te telefon izasao 500 eura, kad se sve sabere. Iako su i radnje uvele placanje na rate bez kamata, dodje na isto ili slicno.

Poslednja izmena:
Marko, kompromis može biti da telefon realno košta više ljude koji ulaze u ugovornu obavezu samo zbog telefona, a manje ljude kojima je istekla, pa je obnavljaju.

Takođe, Telenor recimo nudi plaćanje cene telefona izdeljeno u 6 rata (to nije isto što i kupovina na rate, jer je pri ovoj drugoj cena u startu veća). To znači da plaćaš 100-150e u narednih 6 meseci za telefon za koji bi u prodavnici (il' ne daj boze na oglasima) morao da izdvojiš celu sumu odjednom.

Al vama ovde nije dobro... Tema se pretvorila u totalnu raspravu, dal oko hulka ili cene...Ne kontam zašto ponavljate jedno te isto, svako ko prati temu zna za ovaj problem sa telefon.
Inace, stigla mi je futrola
2adf97b24728f014b3178e6bce6012bb.jpg
3381ae09626d2fbb7159bd94c53419d7.jpg
f9421a224f88e7cacd7a096974d01f9f.jpg

Sve ovo je previse mucno za mene,17-i dan cekanja,a niko nista ne zna,i svi se prave ludi. Huawei prebacuje na Vip,i obrnuto. Evo vama lepo i jednom i drugom raskid ugovora,daleko vam lepa kuca

Pametno. Javi kako je proslo.

@ixon Video sam i ja da će sve da se oduži ko zna dokle ako ne podignem uređaj koji su mi namenili. To sam završio i sada je kod mene, veoma sam zadovoljan kako radi, sve je još za nijansu ispeglanije na 146, tako da se nista pokajao što sam preuzeo uređaj iako ima LG ekran koji je za sada dobar, mada kada se gleda u mraku na Screen testu se vidi razlika leve i desne strane ekrana koja će se verovatno pojačavati u buduće. Ali nadam se da će do tada definitivno dolaziti provereni uređaji bez problema sa ekranom, a za sada koristim ovaj i uživam u njemu.

Rekoh ti ja vec, mani se toga... Dobro si uradio... Vijaj sad M20X [emoji23][emoji23][emoji23]

M20X EVR-L29

A,jel postoji neki nacin da se vidi koji je ekran u uredjaju? Recimo preko imei broja ili sta vec? Da se vidi pre nego se otvori kutija.

S9+

Rekoh ti ja vec, mani se toga... Dobro si uradio... Vijaj sad M20X [emoji23][emoji23][emoji23]

M20X EVR-L29
Mislim da je završio sa Huawei za ceo život [emoji16]

Mislim da beše ide na Xs kako je pričao.

Haha, moram ovo da podelim sa vama, posto sam pisao prigovor MTSU (pismeno na papir u poslovnici) kako su mi rekli da treba, dobio sam odgovor postom da nazalost prigovor ne mogu da prihvate posto sam telefon ostavio u Pro Mobi servisu da pisem njima prigovor? Pa ko me je poslao u taj isti Pro Mobi? U soku sam jos jednom...

Definitivno se igraju sa nama. Moze li neko ko se bolje razume u problematiku "pravnu" da mi se javi na PM i da mi objasni na koji nacin mogu da raskinem ugovor ne zelim vise ni jedan minut da cekam na novi uredjaj nakon ovih *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stina.

Nešto mi mirise da će ovaj telefon proći neslavno kao lg g4. Ko ga proda u prvoj godini garancije prodao je.... [emoji3]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ovako momci:

Prvo da se izvinem sto nisam ranije reagovao, obaveze stisle.

Temu vracamo u normalu. Ko god od sada dodje samo da bi lupio i opljuvao jer nema pametnije aka spam/trol, momentalno ide na godisnji. Ako vam do sada nije bilo dosta, nikada nece.
Na vama je sta ce biti, ja vise nikom ne gledam kroz prste, dosta je bilo.

Hvala

Nazad
Vrh Dno