Blaži uticaj sada, na 146. Nije toliko uočljivo
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Ajd sledeci put zivi neke Nislijke da poziraju. Ima dosta lepih uvece u Pobedinoj![]()
Da odgovorim na pitanje, u prvih 6 meseci mozes da zamenis uredjaj.Zasto bi se igrao sa tim, bar za sad dok je jos sve sveze? Bolje sacekaj malo dok stvari ne dodju na svoje mesto.
Matori kad vec nemas nista pametno da kazes a nemas ni uredjaj, gledaj da ni ne pises u tom slucaju.. Bolje odaberi odgovarajucu temu pa tamo miniraj do mile volje. Da odgovorim na pitanje, u prvih 6 meseci mozes da zamenis uredjaj.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Odlična.Jedna wide sa prvom verzijom sistema
![]()
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Na stranu sad da li pričamo o ovom ili onom telefonu, ali ako plaćate pretplatu koliko već plaćate i ne planirate da menjate operatera, produženjem ugovora telefon zaista košta 500, 650, 750...Telefon je super, displej je ocajan, a ti si nervozan. To ti mislis da te telefon izasao 500 eura.
Resio i definitivno,otkazujem ugovor i ne zelim da preuzmem uredjaj.
Sve ovo je previse mucno za mene,17-i dan cekanja,a niko nista ne zna,i svi se prave ludi. Huawei prebacuje na Vip,i obrnuto. Evo vama lepo i jednom i drugom raskid ugovora,daleko vam lepa kuca
Resio i definitivno,otkazujem ugovor i ne zelim da preuzmem uredjaj.
Sve ovo je previse mucno za mene,17-i dan cekanja,a niko nista ne zna,i svi se prave ludi. Huawei prebacuje na Vip,i obrnuto. Evo vama lepo i jednom i drugom raskid ugovora,daleko vam lepa kuca
Mislim da je završio sa Huawei za ceo život [emoji16]Rekoh ti ja vec, mani se toga... Dobro si uradio... Vijaj sad M20X [emoji23][emoji23][emoji23]
M20X EVR-L29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari