Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Mozda prodaju izlozeni model :)))) on ne vredi pa da ga snize i 70% :D

Na sajtu je snizen sa 122k na 110k, sto je i dalje redovna cena. Kakvi likovi. [emoji23]
Oni cesto imaju te neke ludacke akcije. Tipa dobar tv bude na snizenju po vise desetina hiljada itd. [emoji4]
Moja tetka je htela da kupi pa sam isao sa njom da vidim te televizore na "visehiljaditom" snizenju i nije cudo sto je tako jer su svi izlomljeni...neki manje-neki vise. Mislim na panel.

Danas stigla dva case-a, original Huawei silicone case i Nillkin Pure Flex. Jako slicne maske, isti tip ali postoji razlika u boji (obe se vode kao plave medjutim Nillkin je tamnija, vise je teget). Mislim i da Nillkin malo bolje stiti mob, cini se da je za nijansu deblja. Sve u svemu iskrene preporuke za oba case-a, zaista su vrhunski. [emoji4]
Koristite li neki bezicni punjac? Pisao sam u odgovarajucoj temi, medjutim slabo je posecena, dobio sam svega jedan odgovor. [emoji4]

Poslednja izmena:
Koristio ja samsung i sada huawei ,oba rade dobro samo je huawei brzi tj jaci,mislim da je 15w,vidi na kp ako nadjes ovaj Huawei brzi je od samsunga

Sent from my phone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala na preporuci. Gde si ti pazario tvoj?
Praticu malo i zvanicne radnje, da vidim kakva je tamo ponuda. [emoji4]

Na kp nasao,dobijali ljudi u nekoj akciji,probaj tamo

Danas stigla dva case-a, original Huawei silicone case i Nillkin Pure Flex. Jako slicne maske, isti tip ali postoji razlika u boji (obe se vode kao plave medjutim Nillkin je tamnija, vise je teget). Mislim i da Nillkin malo bolje stiti mob, cini se da je za nijansu deblja. Sve u svemu iskrene preporuke za oba case-a, zaista su vrhunski. [emoji4]
Koristite li neki bezicni punjac? Pisao sam u odgovarajucoj temi, medjutim slabo je posecena, dobio sam svega jedan odgovor. [emoji4]
Imam plavi silicon case huawei official, prelep je

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ogromna je tema, plus ne verujem bas mnogo YouTube, kakav je video na mate 20 pro u dnevnim, a kakav u LL uslovima? Kakav je u poredjenju sa s10+, ip xs, note 9 plus?

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Ogromna je tema, plus ne verujem bas mnogo YouTube, kakav je video na mate 20 pro u dnevnim, a kakav u LL uslovima? Kakav je u poredjenju sa s10+, ip xs, note 9 plus?

Nema šta da veruješ ili ne.. Nema Huawei bilo šta da traži u video sekciji protiv Samsunga a posebno ne protiv Apple-a, čak ni protiv mnogo starijih modela.. S6 sigurno bolje snima video od Mate 20 Pro-a. Niko ne zna zašto jer je kamera fantastična, ali video - njet.

Nema šta da veruješ ili ne.. Nema Huawei bilo šta da traži u video sekciji protiv Samsunga a posebno ne protiv Apple-a, čak ni protiv mnogo starijih modela.. S6 sigurno bolje snima video od Mate 20 Pro-a. Niko ne zna zašto jer je kamera fantastična, ali video - njet.
Jel to iz licnog iskustva?

Ja kada pogledam ovaj footage snimljen sa S6, nisam baš siguran u to.

Ma Galaxy S bolje snima video, poredio licno.
Sta sve covek ovde moze procitati... [emoji4]

Sta znam, meni je namesteno na 1080p 60fps i video je odlican
Verujem da je bolji na Samsungu

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Kinezi inace se videom nisu nesto. Xiaomi naprimer ima los ton pri snimanju nesto piskav zvuk bude. Oneplus ima najbolji video sto se kineza tice tako da kome je bitan video trebao bi zaobic kineske brendove.

Nemaju svi los video. Flagship modeli nemaju tih problema. [emoji4]

Ne mislim da slepo treba gledati u benchmarke, ali, ako konkretno poredimo Mate 20 Pro sa S6, video skorovi na DXOMARK-u su 97:83, a Pros&Cons su:

S6 Pros
Good dynamic range
Fast and smooth exposure transition
Accurate and repeatable autofocus
Good color rendering indoors and in bright light

S6 Cons
Limited autofocus tracking capabilities
Color shading in indoor conditions
Strong warm white balance cast in low light
Stabilization artifacts indoors and in bright light (jello, frame shift, and sharpness differences over consecutive frames)
Slightly high noise levels indoors and in low light
Judder effect when panning in bright light

Mate 20 Pro Pros
Fast and smooth autofocus with good tracking
Efficient stabilization when holding the camera still
Accurate white balance and pleasant colors
Low noise levels, particularly in bright light
Good exposure adaption to changing light conditions

Mate 20 Pro Cons
Camera shake when walking while recording, especially indoors
Lack of fine detail
Judder

To je što se tiče ta dva modela. Slažem se da je Huawei generalno zaostajao u segmentu video snimanja za Apple-om i Samsung-om, ali mislim da se stvari popravljaju sa Mate 30 Pro, koji se izgleda opasno približio Samsung-u Galaxy Note 10+.

Mate 30 Pro izgleda snima sjajan video.

Alo šta to vredi kada je Windows Phone korisniji u 2019. godini od njega?

Šta mene pitaš, ti si izjavio nebulozu :D

Mate 20 Pro Cons
Camera shake when walking while recording, especially indoors

Ovo vise ne vazi. To su vrlo brzo ispravili po izlasku M20P.
A i taj DxO je sve samo ne relevantan izvor. U smislu koliko para toliko muzike. [emoji4]

Poslednja izmena:
Pa, verujem da im svi daju neku lovu, pa opet izađe na isto [emoji16] Ja sam zadovoljan stabilizacijom videa na Mate-u, istina. A što se tiče upotrebljivosti Mate 30 Pro, mislim da za malo naprednije korisnike tu nema zime, a Huawei će sigurno i sam da se potrudi oko workaround-a.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Ja imam p20 sad, snimam u 1080p60fps i meni je to ok. Generalno ne snimam mnogo, vise slikam, ali cu mozda u narednom periodu snimati malo vise pa razmisljam o upgrade. Najgore je sto Samsung fura istu kameru dugo a za s11 kao ide nova pa mi se ne daje sad za s10, huawei p30 pro me odbija iz nekog razloga, iPhone mi je iskreno preskup za kes + ima notch koji ne mogu da svarim.

Video na Mate 20 pro je dobar SAMO kada telefon držiš mirno. Čim počneš da pomeraš telefon (recimo, snimaš neki auto koji prolazi pored tebe, utakmicu ili bilo šta što se kreće, a ti treba da ispratiš to, video postaje katastrofalno loš. Dakle, ne loš, nego katastrofalno loš. Pričam iz ličnog iskustva i sa više desetina isprobanih snimaka u raličitim rezolucijama i sa različitim aplikacijama za snimanje videa..

Ti si bese imao s tim problema jedini koliko se secam,ja promenio 3 kom i ni na jednom nisam imao taj problem,mate 20 pro je trenutno najbolji tel za ulozene novce

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pa naravno da nema. Kakaf katastrofalan video, kakvi bakraci.
Dajte ljudi makar malo realnosti. Ljudi koji citaju temu ce pomisliti svasta. [emoji4]

Ako sam ja dobro ukapirao, Joxy, hoćeš da kažeš da lažem? Ako dobro čitaš, onda si pročitao da sam napisao u kojim uslovima je kod mene video bukvalno katastrofalan, a ako smatraš da je ipak tvoje mišljenje kako moj telefon snima video (a kome je to bitno ima i dosta snimaka i na samom netu i na drugim forumima od srane drugih korisnika) relevantnije od mog, pošalji mi mejl, rado ću ti proslediti snimke da vidiš i sam. Mada negde u ovoj temi imam i postavljene video zapise, pa možeš da potražiš. Naravno, uslov je da se gleda video na većim ekranima, a ne na ekranu samog telefona.

Pa jesi bese ti imao problema sa videom i kacio ovde, ne secam se

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ako sam ja dobro ukapirao, Joxy, hoćeš da kažeš da lažem? Ako dobro čitaš, onda si pročitao da sam napisao u kojim uslovima je kod mene video bukvalno katastrofalan, a ako smatraš da je ipak tvoje mišljenje kako moj telefon snima video (a kome je to bitno ima i dosta snimaka i na samom netu i na drugim forumima od srane drugih korisnika) relevantnije od mog, pošalji mi mejl, rado ću ti proslediti snimke da vidiš i sam. Mada negde u ovoj temi imam i postavljene video zapise, pa možeš da potražiš. Naravno, uslov je da se gleda video na većim ekranima, a ne na ekranu samog telefona.
Taman posla, nisam napisao da lazes. Samo si malo preuvelicao citavu situaciju.
Ne sumnjam da imas problem sa video snimanjem, ali post ti je takav da prosecan korisnik kada ga procita pomisli da bilo koji low end mob od 100-200€ pravi bolje snimke. Prosto takav se utisak stice. [emoji4]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno