Imas na aliju staklo otprilike 2,3 evra i super je , nije kao whitestone ali je ok skroz, akcoo se zovu ja mislim i dobro su ocenjeniDa li svi nosite mob bez zastite ili ipak ima neko neku preporuku za dobro staklo?
Ili je slucaj isti kao kod Samsunga? Tamo koliko se secam nista nije valjalo osim Whitestone Dome stakla. [emoji4]
Imas na aliju staklo otprilike 2,3 evra i super je , nije kao whitestone ali je ok skroz, akcoo se zovu ja mislim i dobro su ocenjeni
Sent from my phone using Tapatalk
Hvala puno ljudi! [emoji4]Kada sam ga kupio, stavio sam neko staklo sa AE, prvim padom se odlepilo sa telefona. Kasnije narucio foliju, zalepio, i evo do sad je na njemu. Cisto da se ne pojave ogrebotine po ekranu, pomoći pri padu mu svakako nema. A i mnogo je lepše folija od stakla. Koristim i futrolu, neku silikonsku, a i na preklop, kako kad.
Link ne vodi ka toj foliji, jel možeš da proveriš da li si ok poslao?Evo je [emoji846]
https://s.click.aliexpress.com/e/FDznGqJq
Malo je teže staviti je u odnosu na staklo, ali nije toliko strasno.
Skoro pa se ne primeti. Vide se malo prorezi oko kamere, i senzora. Ne odlepljuje se normalnom upotrebom, jedino treba malo paziti pri ubacivanju u futrole da se ne zakaci neki kraj I odlepi. Ja sam prvi put lepo foliju, pa ima na 2 mesta male mehurice, ali drugi put kad sam lepio bez greške je uspelo, samo što sam to radio na tudjem telefonu xDSuper, hvala! [emoji4]
Da li se primeti na mobu? Ne odlepljuje se tako lako?
Ako ti nije cimanje i ako imas cime, mogao bi da bacis neku fotku da vidimo kako izgleda. [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari