Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

Ne ne, skoro pa 300e :) Ali opet, niko ne zna da li je Telenor prodavao plavi model?
Sto se tice provere garancije na tom sajtu, kako to funkcionise? Krece garancija od dana prodaje prema imei-u? Ili covek mora da se registruje tu?

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Nema registracije. Meni traje od dana kada je potpisan ugovor sa operaterom.

Ne ne, skoro pa 300e :) Ali opet, niko ne zna da li je Telenor prodavao plavi model?
Sto se tice provere garancije na tom sajtu, kako to funkcionise? Krece garancija od dana prodaje prema imei-u? Ili covek mora da se registruje tu?

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Za skoro pa 300e se isplati i bez garancije... Ne mogu da se setim da li je Telenor ili Vip valjao plave.

Ako je nov neotpakovan onda i da nema garanciju se isplati uzeti. Trenutno verovatno najrazumnija kupovina ulozeno/dobijeno

Pala im je cena i u nabavci.
Baterija odlična, teško je kupiti sledeći telefon više klase bez 4000mAh. Što se tiče baterije, sve pohvale za Huawei. Kvalitet zvuka u slušalici konačno odličan, prvi Huawei sa kojim sam konačno zadovljan po ovom pitanju. Zvuk preko BT takođe zadovoljan, ne znam kakav je preko žice. Na zvučnicima nije baš glasno kao kod S9, ali dovoljno glasno, zadovoljan sam i sa te strane. YT klip je bolje gledati/sušati za smanjen jedan podeok od maksimalnog, čistiji, više basa... kada se pojača do kraja imam utisak da drugi zvučnik u slušalici ne isprati donji zvučnik sa jačinom. Sve u svemu, jako dobar i kvalitetan telefon za ovu lovu koja je sada aktuelna.

Ako si rutovo telefon, imas ovo uputstvo da se pojaca zvuk https://forum.xda-developers.com/mate-10/themes/audio-mod-root-t3706954

Ouch, cena zaista ode... Mada ne mogu da verujem da za cenu jednog kod nas mogu čak dva da se nabave ako budeš malo hrabriji na carini. Koliko god ću da branim ove prve, tu nešto definitivno ne štima :(

Koliko je night mode, sa poslednjim update-om, prišao P20Pro?

Radi li neka aplikacija za snimanje telefonskih razgovora ? Ili je Huawei ovde nešto onemogućio ?

Instaliraj appsales aplikaciju, ja sam tako skinu call recorder pro, bila je besplatna.

Drustvo teba mi pomoc.

Ćale mi je u USA i ima problem da se zakaci na wifi, naime nece ni da dodje uopste do screena za kucanje lozinke. Kaze mi da je i sinoc bilo tog problema u hotelu ali da se posle gomile pokusaja zakacio. Kaze i da je cackao po telefonu da bi resio taj problem i sad ne zna ni dal je on uradio nesto ili je telefon jedostavno "pristao" da se zakaci na wifi.
Da napomenem da opcija Hard reset ne dolazi u obzir jer mu je to sluzbeni telefon, i da ako uradi to telefon ce mu biti prakticno neupotrebljiv do povratka u Srbiju sto njemu nije prihvatljivo.

On ima Mate 10 pro, a sto je najludje i njegov kolega koji isto koristi Huawei (ne zanm koji je model u pitanju) ima identican problem.

Ima li iko ideju sta moze da bude problem?

Šta može da bude ako njih dojica u istom hotelu imaju problem? Neka se obrate nekom iz hotelskog osoblja, neka im se poveže ako ne uspevaju, oni rado ponude tu ako korisnik ne uspeva. Moguće da hotel traži dodatnu verifikaciju, da se otvori njihova neka stranica i tu ukuca user i pass.

Nije u pitanju dodatna verifikacija, vec jednostavno modem, ili ruter u hotelu treba da se resetuje. To se meni desavalo nekoliko puta u hotelima u Grckoj. Onda moram da vidim gde je modem na tom spratu, pa ako je moguce resetujem ga sam.
Desava se to ponekad i kod kuce na wifi. obtaining wifi adresses, ili tako nesto, ne moze da se konektuje.
samo resetujes modem i to je to.
znaci nije problem u telefonu

Poslednja izmena:
Meni ovo liči na to da je prikačen maksimalan broj korisnika na wifi, dešavalo mi se to na nekim prometnim mestima u tom slučaju mora biti uporan da se prikači kad se neko skine sa wifi-a ili da se restartuje modem pa da se kači dok nije zagušeno.

možda je i ovo što je Slaviša rekao jednostavno modemi se često zaglupe, i opet reset modema treba da pomogne.

Meni ovo liči na to da je prikačen maksimalan broj korisnika na wifi, dešavalo mi se to na nekim prometnim mestima u tom slučaju mora biti uporan da se prikači kad se neko skine sa wifi-a ili da se restartuje modem pa da se kači dok nije zagušeno.

možda je i ovo što je Slaviša rekao jednostavno modemi se često zaglupe, i opet reset modema treba da pomogne.

Standardni problem u Grckoj, modemi koji se dobiju od operatera su totalni krs, i cim se napuni kapacitet smestaja internet postane krs :)

U BG radnjama ovaj tel ide od 520 pa naviše. Baš je dobro pao, dosta bolja priča od P20 Pro, čipset isti, baterija bolja, a kamera korektna sudeći po testovima.
Za vlasnike pitanje, ima li neku manu koja bi bila dealbreaker?

U BG radnjama ovaj tel ide od 520 pa naviše. Baš je dobro pao, dosta bolja priča od P20 Pro, čipset isti, baterija bolja, a kamera korektna sudeći po testovima.
Za vlasnike pitanje, ima li neku manu koja bi bila dealbreaker?
Sve je to subjektivno. Po meni mozda i jedina mana mu je EMUI, steta sto nije cist Android.

EMUI i jeste (uslovno) najveca mana. Ostalo stvarno ne vidim kao neku spec manu.
Verovatno trenutno najbolja kupovina ulozeno dobijeno.
Baterija stvatno vise nego odlicna. Meni je skoro pa nikad ispod 7h SOT. Misli da je najnoviji update dodatno poboljsao bateriju ako ne tripujem
Screenshot_20180713-083414.jpg
Evo nakon nocne smene kako izgleda :)

meni je mana bila kamera, da ta hvaljena kamera. nisam neki fotograf, al nakon iphone 7+ prešao na mate10pro no očekivao sam vise od kamere. ne kažem da je losa, al oni beauty filteri na početku po defaultu uključeni, pa de podesi sve pogasi gluposti, da bi dobio ok sliku.
inače jako ljep telefon, lezi u ruci odlično, baterija vrh, skener otiska munjevit. emui ima svojih isto zavrzlama, al nije los, dok sam našao kako pogasiti one lockscreen shuffle wallpapere da mi kifle ne izbacuje po ekranu, morao sam guglat.

@kvaju Hoćeš da kažeš da iPhone 7+ ima generalno bolju kameru od mate 10 Pro?

Opet je to tvoje subjetivno misljenje. Generalno po svim forumima velika vecina je odusevljena kamerom M10P. Da si rekao da je iOS bolji pa ajd, ovako mislim da si promasio temu na forumu.

Kamerana 10p je u rangu IP-X i 8+. Inace u svakom pogledu je bolja od 7+, u low light pogotovo. Samo ne znam ko ima bolji video.

Čitam da će p20 pro da ima zakrivljen ekran i suze same idu :(

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Da mate, greška...potresao sam se suviše

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Onda nema sanse da bude u izboru za moj sledeci telefon...
J.... ih samsung i kopiranje. Zato od njih nikad nece biti nista, presisace ih Xiaomi, Oppo...

Meni se svidja zakrivljen ekran to nije problem. Vise me zanima da li ce Kirin 980 biti zaista tako jak i cena naravno :D

Meni se ne svidja zakrivljen ekran i to bi me odbilo od kupovine. Kirin 980 ce biti bar u rangu ili malo jaci od sd845, malo slabiji graficki cip i to je to

Kako si pogasio ta podesavanja da bi slika bila ok na mate 10 pro?

Nazad
Vrh Dno