Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jako teska odluka, izmedju V30 i mate 10 Pro.
Pogledaj na temi za kupovinu mobilnih telefona sam postavio link za mate 10 pro za 440evra. mozda ti se isplati doci do Apatina?

Ne isplati mi se, nije neka razlika u cijeni, oko 30€.

Inače ova ponuda tj. popust na Amazonu važi do srijede u 08:59, tako da u tom slučaju imam cijeli utorak da odlučim.

Pa ne znam sta da ti kazem. Malo mi je jaka cena ta na Amazonu, pa sam zato napisao za ovo. Da li imas mogucnost da proveris taj LG V30? mislim da ga vidis uzivo?

Baš me interesuje da li će onaj GPU turbo koga toliko hajpuju da donese neka poboljšanja.. valjda u avgustu dolazi na mate10pro

@vader
Mali off Ali da sam na tvom mestu uzeo bih essential za 250$ 🙂

Essential za 250$, hands down 😀

Kao sto kaze fkloznica uzmi bolje essential za 250. pored toga mozda mozes kupiti i onaj kamera dodatak za njega

Baš me interesuje da li će onaj GPU turbo koga toliko hajpuju da donese neka poboljšanja.. valjda u avgustu dolazi na mate10pro

@vader
Mali off Ali da sam na tvom mestu uzeo bih essential za 250$ 🙂

Za sad gpu turbo radi samo u PUBG mobile i MOBA mobile legends, treba i developeri da ubace kod u svoje igre kako bi podržali gpu turbo. Nekako će mi biti zanimljiviji 960fps slowmotion koji stiže sa emui 8.1.

@Vader da imam priliku uzeo bih Essential ako je stvarno 250$ to je smešna cena.

Poslednja izmena:
Prvi put čujem za taj neki Essential.

Nego u kojoj boji je ljepši Mate 10 Pro, Mocha Brown ili Titanium Gray? Pošto izgleda da više nema Midnight Blue.

Najlepši je u Mocha Brown, ali, ta boja nije Dual Sim, da znaš.
Zašto je tako, nikom nije jasno.

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Prvi put čujem za taj neki Essential.

Nego u kojoj boji je ljepši Mate 10 Pro, Mocha Brown ili Titanium Gray? Pošto izgleda da više nema Midnight Blue.

Essential je full odrađen hardverski, ali na početku nisu baš ispeglali softver kako treba. Dosta su otvoreni pa već ima i Android P beta za njega i cena od 250$ je brutalna ako ga ima još za te pare.

Najlepši je u Mocha Brown, ali, ta boja nije Dual Sim, da znaš.
Zašto je tako, nikom nije jasno.

Pa moguće je da u USA nije single sim mislim da ni u Kini nije single sim. U svakom slučaju neka proveri pre kupovine ako mu je to bitno.

Poslednja izmena:
Koji je to model Essential telefon?

Ovaj koji je na Prime Day Deal za $499 mislim da nije dual sim, bez obzira da li je Mocha Brown ili Titanium Gray, ali mi to nije bitno, nikad nisam imao potrebu za dual sim.

Sve u svemu kupljen je Huawei Mate 10 Pro 6GB/128GB - Mocha Brown, ima i neki tax od $35 pa je izašao $535. Trebao bih ga dobiti za mjesec dana kad neka ekipa bude dolazila iz USA.

Odlična boja, bravo.
To mu dodje +/- 456,00€?

Da, toliko dođe. Hvala tebi na skretanju pažnje na tu boju, pogledao sam nakon toga malo bolje koliko se može vidjeti na slikama i odlučio sam se za nju umjesto crne, jer fino izgleda a uvijek sam imao samo crne telefone, pa da promijenim malo 🙂

Ma opušteno 🙂
Moj prvi mate 10 pro je bio Titanium Grey, drugi sad je Midnight Blue, hteo sam Mocha Brown, ali nije dual sim, zato sam i odustao, jer mi je potrebno da je dual sim.

Boja je fenomenalna, bar se meni jako svidja, ma da, uživaćes i u telefonu a i u boji, jer je retko bas videti m10 pro u toj boji.

Moj je mate 10, nije pro, dual mocha brown...

Sent from my ALP-L29 using Tapatalk

Ne znam kako je sa Mate 10 (običan) jer ga ovde u De i nema.
Ima samo 10 pro, kod Telekom.de i O2 Grey i blue dual sim, kod Vodafone samo Brown i to Singl sim.

U Crnoj Gori. Mislim da je za UK trziste. Uzeo sam ga nedavno u kompenzaciji, racunam 400 eura da je kostao.

Sent from my ALP-L29 using Tapatalk

Kad sam bio u Madridu, u media markt sam video mate 10 obican, odlican je bio. meni se vise svidja obican mate 10 od pro jer ima napred scanner za otisak prsta.

Strasno mi se svidja obican mate 10, volim veliki ekran, 16:9, jaku bateriju, stereo zvuk i jos poneke meni manje vaznije stvari

Pa sad sto se tice razlika. Mate 10 obican ima 4GB RAM plus slot za micro SD karticu. Pro ima 6GB nema slot za microsd karticu ali ima 128GB memorije
Obican ima IPS ekran ali vece rezolucije. PRO ima AMOLED ekran. Sve zavisi od cene za jedan i za drugi pa da se tako uporedjuju.

I običan ima 3.5 mm audio dok Pro nažalost nema.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I običan ima 2k ekran umesto Fhd+. Inače postoji i verzija obicnog mate 10 sa 6+128GB.

Kako za koga ali meni je M10p mnogo bolji od obicnog. Jeste nedostaje ulaz za slusalice ali u pakovanju dolazi nastavak a postoje i usb C sluske. Jedino ne moze tel da se puni i slusa muzika. 2k ekran je totalna *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stina osim za VR. Pored 128gb memorijka nepotrebna (meni), fp sa prednje strane mi se ne svidja posto sam vec naviko sa zadnje strane nekoliko godina...

Nazad
Vrh Dno