Ostajem ako se ne proda pošto razmišljam o s9(bolesnik)Znači, ostao si na Mate 10 pro do daljnjeg ili?
Zadovoljan?
Napisi neko poređenje mate 10 pro vs Note 8....
Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Ne skupljam nego nisam normalan- da skupljam ne bih dao 100000 za ovo [emoji41]Skuplja pare za S9+ ili P20...
E, sad znaš, KomšoTo nisam znao - super
Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka
Znam da trenutno nema ništa bolje ali ja i ne tražim da bude najbolji i najskuplji nego da mi baš onako legne - to se nije desilo od LG G2 koji sam nosio 2 godineE, sad znaš, Komšo
Strpi se sa Mate 10 pro, dok se ne pojavi S9 ili P20...
Šta god sad da uzmes trenutno posle Note 8 i mate 10 pro, neće biti to tooo...
Nisi jedini koji je opisao tako poređenje mate 10 pro vs Note 8.
Huawei Mate 10 Pro BLA-L29
Sta ja na to da kažem, koji sam navikao bas na veći ekran, zato još uvek slepam X2 7.0 uz sebe, gde je milina bilo šta raditi u odnosu na Mate 10 pro.U principu ti si se navikao na veći ekran. Jedino ti to relano fali? Ne čudim se, meni je 5,5" postalo tesno, onaj na Mi max 2 čak merkam, ali znam da nije kavlitet i slabo je osvetljen, treba ići na nešto bolje za ugođaj i kvalitet. Da, zakopao si se sa Mate 10 pro, hteo ne hteo, venčanica, pa koristi i užvaj (pusti drugima S9, mnogo gubiš sada tim transverima). Ako bude neka dobra akcija kod operatera možda uzmem i ja, S9, mislim Mate 10 Pro, a realno ništa više mi ne treba.
Ne zaboravi pixel 2 xl. Ja ću definitivno s8 da ostavim, ne mogu na note da se naviknem fizički ma koliko da je extra tel.Nema tu sta da se polemiše puno, note 8 i mate 10 pro, su trenutno dva najbolja telefona....
Svaki ima svoje mane i prednosti u poređenju... Svi ostali su za klasu lošiji.
Nema tu sta da se polemiše puno, note 8 i mate 10 pro, su trenutno dva najbolja telefona....
Svaki ima svoje mane i prednosti u poređenju... Svi ostali su za klasu lošiji.
Ja sam izneo svoje mišljenje, jer mi ta dva modela ne privlače pažnju, pa i ne obraćam pažnju. Ne kažem da su loši, ali je pitanje garancije kod nas, jer ih zvanično nema u Srbiji, mozda grešim, ali ispravi me.A pixel 2? One plus 5t?![]()
Sta ja na to da kažem, koji sam navikao bas na veći ekran, zato još uvek slepam X2 7.0 uz sebe, gde je milina bilo šta raditi u odnosu na Mate 10 pro.
Eh, došao i ti na to da tražiš veće telefone![]()
Huawei Mediapad X2 7.0
Ako si iz srbije oneplus 5t ima poceo je promobil sa uvozom tako da će ga biti sa njihovim servisom i garancijom... I proverena informacijaNema ih kod nas, bar ne zvanično...
Mani se tableta si video onaj notebook proZato sad čekam novu M seriju tableta, M5 10 i M5 8
Red je da se posle dve godine počastim sa novi modelima tableta![]()
U juče sam gledao laptop što su izbacili Huawei ozbiljno rastu u it svetu ozbiljna konkurencija što oni kažu apply jer ostale ne računaju kao konkurenciju hahahaMora da se uzmu nove mašine od Huawei, to jest M5 10,8 pro LTE i M5 8 LTE
Da zamenim M2 10.1 koji je kupljen pre dve godine i X2 koji je kupljen pre 2,5 godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari