Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
koliko cenite da ce kostati za 2/3 meseca.. pff tesko da cu moci cekati toliko.. 😀 🙂 kakvog je kvaliteta onaj case sto se dobija u pakovanju?

edit: sad videh na kp obicni mate10 se krece oko630e

Poslednja izmena:
U Telenoru sam otvorio kutiju, i stavio karticu da vidim da li je sve kako treba. Povrsno bacio oko na unutrasnjost kutije, punjac, slusalice, ok sve je tamo.
I dodjem kuci i pocmem gledati case na internetu. Kad mi palo napamet da pogledam u kutiju jer sam negde procitao da case ide uz telefon. Kad ono stvarno, case u kutiji .
Meni se cini dobro, telefon ne dobija na gabaritu, meni se svidja.

E sad sto se tice cene, ne znam u kojoj si mrezi, ali u Telenoru ako se tel uzme uz paket play 20, izidje 72990din, sto je 613 evra.

ja sam u mts.. preko box cena izadje 80400din a rata oko 3350 din

Ohooo, pa ima nas sad već par ovde, lepo, bar imam sa kim da diskutujem, to jest sa vlasnicima telefona, konačno

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Evo i ja se prijavljujem, uzeo sam telefon u Telenoru pre par dana. Zajedno smo jači 🙂

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ajde za kojoj dan napišite utiske, bas me zanima vase korisničko iskustvo... 🙂

Edit
Ako nekog zanima tema, Perfekt Bluesa, nek se javi na pp
Evo i kako izgleda

e3c9dbaead14379fb8cc1c71de3a25bd.jpg

Poslednja izmena:
Evo u HR po oglasnicima najjeftiniji 620 eura danas bio. Mate 10 Pro nekorišteno.

Dual SIM ne može da se proširuje memorija karticom.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Dual sim, 128GB memorije, nema prosirenje memorije. Pitao sam u telenoru, da bi trebalo da je onda sim free, kaze da je sim1 zakljucan na mrezu a sim 2 da je sim free. nemam drugu karticu da testiram.

Nudi mi se Mate 10 Pro sa U11 uz simbolicnu doplatu, ima li to smisla uopste?

U11 via TT

Po mom misljenju itekako ima jer je Mate 10 Pro u klasi U11+ koji tek treba da se pojavi na nasem trzistu. Tako da menjaj to, posebno sto ti i doplatu nudi, iako bi realno trebalo ti njemu. 🙂

Steta sto je 99% primera daylight, gde je rezultat neprimetan, pogotovo kad se posmatra na youtube snimku.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Po mom misljenju itekako ima jer je Mate 10 Pro u klasi U11+ koji tek treba da se pojavi na nasem trzistu. Tako da menjaj to, posebno sto ti i doplatu nudi, iako bi realno trebalo ti njemu. 🙂
Ne ne, ja da doplatim simbolicno u vidu rucka ili vecere [emoji23] ok, razmislicu mozda zbog tih 6gb memorije

U11 via TT

Uzmi, probaj, vidi...ako ti ne valja, prodaj i kupi opet u11 i još ti ostane para 😉

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne ne, ja da doplatim simbolicno u vidu rucka ili vecere [emoji23] ok, razmislicu mozda zbog tih 6gb memorije

U11 via TT

E to je onda u redu. 🙂
Menjaj slobodno i ne razmisljaj. Poredi ga samo sa U11+, nikako sa 11, tako da ako ti se Mate ne svidi znas sta ti je ciniti. 🙂

Daš meni to čudo, a ja tebi u11 i večeru [emoji23] @Ice

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Jel ima Mate 10 Pro mogucnost za promenu tema i ikonica, bez nekog custom launchera, nesto nisam uspeo da pronadjem, kad sam ga cackao u Delti na brzaka.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Jel ima Mate 10 Pro mogucnost za promenu tema i ikonica, bez nekog custom launchera, nesto nisam uspeo da pronadjem, kad sam ga cackao u Delti na brzaka.

Naravno, ima gomiletina tema. Uglavnom i nisu nešto, ali nekad se stvarno iznenadim na koliko kvalitetno odrađene naletim.

Ima, s tim da ne možeš da koristiš klasične icon pack-ove, već ikone iz neke druge Huawei teme.

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ima kad ti bogi pošalje 100 komada 😀

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ima, ali su ocajne sve. Lanceri su im brzi i fluidni, ali graficki, dodje mi da placem 🙂

Razmisljam se da predjem sa S8+ na Mate 10, pa zato pitam, imam trip da menjam teme na svakih par dana. Sve mi dosadi brzo [emoji23]

Nema još nešto puno tena pravih za emui 8, ali biće o to brzo.
Moze sa se prilagodi od više tema. Pa da se ukopi kako kome odgovara.

Sa oficijelne aplikacije su ocajne teme. Sve se svodi na ruzne ikonice i jos ruznije pozadine. Ukoliko stavis lock screen sa teme, na njemu nece raditi pola aplikacija (deezer, itd itd). I vjeruj da je tako od P8. Nikad nijedna lijepa tema nije izasla.
JEdnom sam skinuo neku aplikaciju sa temama, medju ostalim i P10. Full tema je bilo, mijenja sve, od not. bara, do ikonica u settingsu itd. Ali jednom stavim neku i promjeni mi font i velicinu fonta. Kad sam prebacio na drugu, pa cak pokusavao da vracam na fabricke teme, i dalje je ostavljao drugaciji font. Morao sam vratiit na fabricka podesavanja da vratim normalni font. Posle toga sam je izbrisao.

Zaboravih da pitam, da li postoji alternativa Samsungovom Secure folderu?

Nazad
Vrh Dno