U tvom slučaju, izbor se svodi, ako želiš top telefon onda je to ili note 8 ili mate 10 pro...99.9% sam se odlucio za mate10 pro. tako da nema sikiracije
Vise bi voleo obican mate 10, ali sta da se radi kad nema kod operatera.
Kaska Huawei jos zbog wireless charginga i zbog toga sto nemaju neki Always on displej ili barem double tap to wake, meni te dve stvari fale za savrsen telefon, inace ubedljivo najomiljeniji brend trenutno..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Tamo ćeš čuti od 5 ljudi realno i konkretne izbore, a od većine i od nafuranih moderatora, Samsung pa Samsung...
Znas i sam ms, Samsung forum...
Pogotovo onaj nafurani Znemanja, koji sve zna...
Huawei Mate 10 Pro BLA-L29
ja sam svestan da on nije klasa Note 8, ali nije ni cena propratna kao Note 8.
Meni double tap znači više nego kamera na telefonu.
Pisao sam već, meni je Note klasa za sebe, jeste, olovka je ono što ga izdvaja, kada drugi implementiraju olovku i softver koji Samsung sada ima uz olovku, onda su za poređenje. Ako poredimo samo zbog veličine dijagonale, izvinite, ali onda i Xiaomi Mi Max možemo staviti pored 10 Mate Pro... Mi Max 2 veći ekran, još veća baterija ko akumulator, ima IC port koji samo što peglu ne kontroliše... i 230e!Šta konkretno nije klasa Note 8?
I da dodam, isto kao i za olovku: stvar je individualna i gomila ljudi ne podnosi amoled i njegove prezasićene boje.
Pa nije valjda?Uzeo sam Mate 10 pro. Na 24 rate u Telenoru. Nisam imao nekog izbora ( Samsung Galaxy s8 ili s8 plus ili Note8 nisam bas razmisljao o njima ( ne znam zasto mi se ne svidjaju )). Jos pored Mate 10pro sam mislio da uzmem iP 8 plus. Ali jos od 6 furam iPhone, pa sam hteo promenu. iPhone nagodinu.
Mate 10pro je cvrste izrade, ima ga. Ne znam, ali usporedjujuci sa Mate10 , Mate10pro nema taj plasticni osecaj. Mozda se meni cini.
Jos ga cackam, zanimljiv mi je.
Ma zezam se ja, znam da ti nisi to pisao, vec ostaliNisam ja to rekaoSamo sam rekao da mate 10 ima osecaj plastike u ruci a ne stakla, ali posle kad sam ga ponovo video, nije bio vise taj osecaj. To je bilo jos u Madridu. Jos od onda mi se svideo Mate 10. Mate 10 pro jos bolje lezi u ruci jer je malo uzi od Mate 10, tako jos bolje. Jedino bih ja voleo da ima senzor otiska prsta napred a ne pozadi, ali ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari