Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Nemanja jel si čuo za Pixel 2?!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne ulazi u izbor, ne moze se kupiti legalno sa garancijom. A nije me odusevio na testu cvrstine, prepolovio se ( manji model ) dok je veci vise LG-ev pokusaj nego zavrseni telefon.

Poslednja izmena:
Mate 9 je TENK od telefona, grdosija 🙂
Ako očekuješ top kameru, hmm nije bas to too sa Mate 9, daleko da je loše, sasvim solidna kamera za današnje vreme. All bas tražiš dobru kameru, onda zaobidji mate 9, a gledaj 10 pro, zanemari izradu, plastika staklo, isto sranjnjnje 🙂
I ja vise volim metal, težinu telefona, da je izrada čvrsta... Ali izgleda, to je prošlo vreme i kod Huawei, na žalost.
Jedino možda još da baciš pogled na p10 plus, mislim da je isto alu/metal sta god vec, nisam siguran...

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Hvala na savetima, ali da ne gusimo temu, nije mi to bio cilj.

Ma opušteno 🙂
Inače, sutra stiže i drugi 10 pro Grey takođe, naravno za ženu 🙂

JEl ima olefobicni premaz? Ili se muzgavi poput p10? Ja na p10 imam problem sa fingerprintom. Cim se umuzgavi, ne moze da detektuje otisak. Moram prvo da obrisem, pa tek onda da stavim prst. Tako da ako je staklo isto ko na p10, bolje sto je pozadi fingerprint. Kontam da bi mi se isto desavalo sa obicnim mate 10. Lomim se izmedju 10 pro i u11 (il da cekam P11 ili U11+). Mogu na ugovor da produzim i uzmem vec 5-og januara (9mjeseci) 10 pro, ili da cekam april, tad mi istice 12ti mjesec ugovora.

Za premaz, ne znam, kod mene stoji fabrička folija 🙂
Što se tiče FP, odlično reaguje, čak i kada je vlažan prst.
Moras sam prelomiti 🙂
Imas dobar izbor, e sad sta tebi najviše odgovara i sta želiš... 🙂
O 10 Pro, je već dosta napisano 🙂

AKo je fabricki folija na ekranu onda vjerovatno nema. Tako je i sa P10(pro). To za fignerprint je u tom slucaju bolje rjesenje nazad, nego naprijed. Kod P10 je problematicno. Jos ja imam jako suve ruke uvijek, i opet nece nekad da se otkljuca dok ne obrisem ekran. Mate 10 pro mi je 680e na 12 rata, dok u11 imam za 430e al za kes 🙂

Fabrička folija mi je bila na svakom huawei uredjaju, sa Mate 9 i p9 plus sam skinuo, i da, nije se mastio ekran.
Ako je folija fabrička dobra, onda je ostavljam, naravno ti vidim posle već nedelju dana. Kod mate 9 je bila loša folija.
Zašto bi skinuo, odlepio fabričku foliju ako je dobra?
Da je skinem i lepim drugu?

Ja sam skinuo sa P10 i pokajao se. Morao sam posle stavljati staklo. Masti se nenormalno mnogo. Nema oleophobic coating.

@ICE
Ne znam da li ste se razumeli, ali radi se o foliji za zastitu ekrana tokom koriscenja, oni je preinstaliraju, sto je svakako bolja opcija nego da vi posle sami to lepite.
Ne radi se o onoj "transportnoj" foliji sa reklamama i tome slicno...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Objasnjenje te folije na jednom modelu CEO huawei-a je pravdao nepostojanjem premaza na ekranu.

Ja sam skinuo sa P10 i pokajao se. Morao sam posle stavljati staklo. Masti se nenormalno mnogo. Nema oleophobic coating.
Nema šta da se kaješ; ta na p10 zaštita što je išla je zali bože, grebala se ko luda i pored maksimalnog paženja.

Mob bez olea je kao mob bez kamere. Npr kada nemaš oleo džabe ti i 4k ekran kada onako mastan bukvalno u očima pada na 480p.
Mene čudi kako se nisu pojavile firme koje stavljaju oleo na displeje kada se on istroši ali ajde ..

Akam S8+ i P10. P10 sav umackan, na S8+ se ne primjeti nista. Oba su valjda Gorila 5.

Prodat iPhone, sad se razmisljam za Mate 10 Pro iz Telenora. Play +20 ako uzmem telefon, onda moram platit 72990din plus pretplata od 1795din. Ako bih uzeo na 24 rate, dobija 30% na pretplatu, to je 1256din + 3810din rata za tel. Ne znam sta da radim

Isti problem i sa MTS-om...
Ja imam paket XL (2200 din) ali sam telefon kupio za kes, tako da racun placam 50% - 1100 din
Danas mi nudili da me vrate po punoj ceni XL paketa koji je 2200 din + ratu Mate 10 Pro, koja iznosi 3175 din (Puna cena je 76200 din) = 24 meseca x 5375 dinara mesecno = 129000 dinara
Ili da ostanem na standardnom paketu, koji placam 50% - 1100 din + rate Mate 10 Pro, koja iznosi 5000 din (Puna cena je 120000)= 24 meseca x 6100 din = 146400 dinara

Najbolje resenje za mene je da sacekam jos mesec dana i kupim mob za KES...

Stigao i drugi 10 pro 🙂

Prodat iPhone, sad se razmisljam za Mate 10 Pro iz Telenora. Play +20 ako uzmem telefon, onda moram platit 72990din plus pretplata od 1795din. Ako bih uzeo na 24 rate, dobija 30% na pretplatu, to je 1256din + 3810din rata za tel. Ne znam sta da radim
Sta da ti kazem, nema greške sa 10 Pro... Naravno da imas izbor svoj neko će reći imas S8 plus itd itd...

Kaska Huawei jos zbog wireless charginga i zbog toga sto nemaju neki Always on displej ili barem double tap to wake, meni te dve stvari fale za savrsen telefon, inace ubedljivo najomiljeniji brend trenutno..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Kaska Huawei jos zbog wireless charginga i zbog toga sto nemaju neki Always on displej ili barem double tap to wake, meni te dve stvari fale za savrsen telefon, inace ubedljivo najomiljeniji brend trenutno..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
U pravu si, šteta za double tap, ali tu je FP,, koji fenomenalno radi. E sad wireless charging, bilo bi korisno naravno, ali svakako i ovako bas brzo puni.
AOD, mate 10 pro ima, nisi dobro informisan 🙂
Svako će id nas naći manu nekom brendu ili modelu telefona, ponavljam, sve su to sad nijanse u pitanju.
Da su otišli korak dalje sa 10 Pro, jesu u odnosu na sve mate serije i p serije.
Da li je to nekom dovoljno ili nije, mora sam svako da odluči za sebe, zar ne?
10 pro je trenutno u top 3 telefona, baterija je bruka, kamera takodje, dizajn lep, za korišćenje, mnogo lakše od mate 9.
Mene lično nervira ta fora, staklo plastika... Al prate skoro svi isti trend.
Ekran je odličan, koliko god ko pisao ovde da je taman ili sta znam vec, zvuk u slušalicama i u toku razgovora, mnogo mnogo poboljšan u odnosu što sam ja imao od Huawei telefona, kako je sa drugim brendovima oko zvuka to ne mogu da kažem.
Napravili su jedan kompletan fon 🙂
Svako za sebe mora da odluči, možemo mi ovde pisati sta hoćemo 🙂

Nema ništa od toga da ti eventualno uzmes 10 pro, na ms ces dobiti odgovore, samo samsung, kako od čuvenih moderatora, da ne kažem nešto drugo tako i od samsung klana tamo... Slušaj sebe, a ne njih... Moj savet..
Pozdrav

Naravno da slusam sebe 🙂 vec samo hocu da vidim misljenja i savete. Na kraju ja odlucujem 🙂

Tamo ćeš čuti od 5 ljudi realno i konkretne izbore, a od većine i od nafuranih moderatora, Samsung pa Samsung...
Znas i sam ms, Samsung forum...
Pogotovo onaj nafurani Znemanja, koji sve zna...

Poslednja izmena:
A opet reći da je jedina prednost Note olovka dok je sve ostalo na strani Mate 10 Pro je baš neozbiljno i neobjektivno...

99.9% sam se odlucio za mate10 pro. tako da nema sikiracije 🙂
Vise bi voleo obican mate 10, ali sta da se radi kad nema kod operatera.

Ne znam ja ko je to rekao, a to me i ne zanima...
Rekao sam koje će mišljenje dobiti na ms forumu, ne samo on, već bilo ko drugi da pita koji fon da se kupi...
Od dotičnog foliranta, se dobija odgovor, da je svaki samsung bolji od bilo kog drugog telefona, od hvaljenja, J5, J7 A5 itd itd...
Druže, da se uoustam u dilemu sa tobom zbog postova na ms, to nikako... Samo kažem šta dotični budalese, kao moderator na samsung forumu...

Samo kažem da mogu da se čuju i drugačija najozbiljna mišljenja, nije važno ko je to rekao...

Nazad
Vrh Dno