Za premaz, ne znam, kod mene stoji fabrička folija 🙂
Huawei Mate 10 Pro BLA-L29
Nema šta da se kaješ; ta na p10 zaštita što je išla je zali bože, grebala se ko luda i pored maksimalnog paženja.Ja sam skinuo sa P10 i pokajao se. Morao sam posle stavljati staklo. Masti se nenormalno mnogo. Nema oleophobic coating.
Mob bez olea je kao mob bez kamere. Npr kada nemaš oleo džabe ti i 4k ekran kada onako mastan bukvalno u očima pada na 480p.Ja sam skinuo sa P10 i pokajao se. Morao sam posle stavljati staklo. Masti se nenormalno mnogo. Nema oleophobic coating.
Sta da ti kazem, nema greške sa 10 Pro... Naravno da imas izbor svoj neko će reći imas S8 plus itd itd...Prodat iPhone, sad se razmisljam za Mate 10 Pro iz Telenora. Play +20 ako uzmem telefon, onda moram platit 72990din plus pretplata od 1795din. Ako bih uzeo na 24 rate, dobija 30% na pretplatu, to je 1256din + 3810din rata za tel. Ne znam sta da radim
U pravu si, šteta za double tap, ali tu je FP,, koji fenomenalno radi. E sad wireless charging, bilo bi korisno naravno, ali svakako i ovako bas brzo puni.Kaska Huawei jos zbog wireless charginga i zbog toga sto nemaju neki Always on displej ili barem double tap to wake, meni te dve stvari fale za savrsen telefon, inace ubedljivo najomiljeniji brend trenutno..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Nema ništa od toga da ti eventualno uzmes 10 pro, na ms ces dobiti odgovore, samo samsung, kako od čuvenih moderatora, da ne kažem nešto drugo tako i od samsung klana tamo... Slušaj sebe, a ne njih... Moj savet..Prodat iPhone, sad se razmisljam za Mate 10 Pro iz Telenora. Play +20 ako uzmem telefon, onda moram platit 72990din plus pretplata od 1795din. Ako bih uzeo na 24 rate, dobija 30% na pretplatu, to je 1256din + 3810din rata za tel. Ne znam sta da radim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari