Šta je novo?

Huawei Honor 9

Šta i kako je riješeno?

Uđi u Settings>Battery i vidi da ti nije uključen Power saving ili Ultra power saving mode. Zatim u gornjem desnom uglu tapni na ikonicu podešavanja i provjeri da li ti je Keep WiFi on when sleeping podešen na Always.

Evo sta sam ja primetio, pa ako neko moze da pomogne bio bih mu zahvalan.
Kada sam na jakom suncu i osvetljenje je na maksimumu ekran je stvarno odlican. Ali posle mozda pola minuta koriscenja ekran se skroz zatamni, kao da je osvetljenje smanjeno. Skoro da se nista ne vidi. Onda ugasim ekran, pa upalim, opet odlicno pola minuta-minut i potamni. Iskljuceno automatsko osvetljenje, osvetljenje maksimalno, iskljucen power save... Stvarno ne znam u cemu je fora, ali ovako je gotovo nemoguce koristiti telefon na suncu.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Fora je u Huawei bug-u koji to 90 % radi da bi sacuvao bateriju , poznata boljka im je to....

Koristio sam do sada 5-6 Huawei uredjaja i nikad mi se nije to desavalo. Ima li nekog leka?

Da nije ipak do Orea po difoltu.

Nisi primecivao verovatno , postoji bug vec smem slobodno da kazem 2 godine......

Nije do Androida...verzije i slicno....

3 godine. Od P9 lite sam prvi put video, znaci to je skoro 3 godine.

Imaš klip kod Damir Franca, baš priča o tome koliko je ljudi aktivirao i pričao o tom problemu, nikad ga nisu rešili.

Kao to je da bi na testovima imali bolje rezultate što i jeste slučaj, jer ne sija maksimalno.

Poslednja izmena:
Eto , kaze Djilkosh....

Bas sam gledao pomenuti video i cesto gledam njegove recenzije jer mi je zanimljjiv , Damir je ljudina prava...

I ja sam primetio to na devetci tek skoro, i bas se pitao sta li je, koji djavo + lag sa skrolovanjem ne mogu da rese od prve verzije fw i da malo srede video snimke..ovako kvari ukupan utisak o jako dobrom telefonu.

Sent from my Honor 8 Pro

Evo sta sam ja primetio, pa ako neko moze da pomogne bio bih mu zahvalan.
Kada sam na jakom suncu i osvetljenje je na maksimumu ekran je stvarno odlican. Ali posle mozda pola minuta koriscenja ekran se skroz zatamni, kao da je osvetljenje smanjeno. Skoro da se nista ne vidi. Onda ugasim ekran, pa upalim, opet odlicno pola minuta-minut i potamni. Iskljuceno automatsko osvetljenje, osvetljenje maksimalno, iskljucen power save... Stvarno ne znam u cemu je fora, ali ovako je gotovo nemoguce koristiti telefon na suncu.

Meni se isto dešava posle update-a na Oreo

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

jutros stigao update za face unlock.radi. ali mi je brze na otisak

@drageclibe , ja sam ostavio tako Honor u Telenor-u , crkao bio mikrofon , telefon nazad za 7 dana , sve sredjeno....

Stigao B364 sa Face Unlock opcijom, konacno.

Sent from my Honor 8 Pro

Ja sam na 364 od jutros. Jedina stvar koja mi pomalo ide na živce kod ovog telefona je lag pri skrolovanju.

Poslednja izmena:
Bolje da su popravili video zapisi nego sto su ubacili face unlock, fokus na oreo malo zaebava.

Pozdrav svima. Nakon danasnjeg apdejta pokarabasio mi se interfejs kamere.

Donji deo, gde se nalazi dugme za slikanje, se izmenio. Takodje, taster za zoom se prebacio sa desne na levu stranu.

Da li se jos nekom desilo?Screenshot_20180524-222046.jpeg

Ljudi koristim honor 9 za merenje na stravi i još jednoj aplikaciji za merenje brzine i putanje kad vozim bicikli ali ovaj moj honor 9 stalno gubi GPS signal i ne izmeri mi dobro... Inace u podešavanjima je stavljeno da radi na najpreciznije merenje... Zanima me je li neko ima problem....

Nisam primetio gubitak gps-a, iako mi nije na precizno i koristim samo za navigaciju u kolima. Da ti ne gubi signal sa netom pa brlja mapu ?

Nisam primetio gubitak gps-a, iako mi nije na precizno i koristim samo za navigaciju u kolima. Da ti ne gubi signal sa netom pa brlja mapu ?
Pa vrlo je moguće, jer ja imam onaj paket od 1gb mts i kad to potrošim imam onaj spori internet, koji možda nije dovoljan...

Danas zakacio tel na comp, i Hi suite. I iznenadih se kad mi izbaci opciju da ga vratim na 7.0, lepo je znati da zvanicno moze i to.

Da se ispisem iz teme,zaplenila mi cerka horora.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Bitno da si na bolje otisao SM-G935F ...

I vec zazalio sto sam joj dao honora a uvalila mi ovo...Ode ovaj edge na oglase...Nemoze on honoru vodu da donese,no,no...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jel imao neko problema sa ekranom na honoru?
Pojavile su mi se dve zute tacke u levom uglu ekrana...

Rekao bih da su ekrani odlicni, neka slika ?

Ništa čudno za fleke. Jedino zamena u servisu. To je lepak od prevelikog zagrevanja telefona. Dešava se na svim telefonima uglavnom LCD/IPS.

Nazad
Vrh Dno