Šta je novo?

Huawei Honor 9

Jel ima tema za honor10,nemogu da nadjem?Nesto me svrbi dzep[emoji23]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

mislim da je razlika h9 /h10 kao i h8/h9, mala,sto se brzine tice....imam i h8 i h9-nikakva razlika

Narucio sam ga pa cemo videti

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока

Meni je autofokus zakucao na zadnjoj kameri, neće da očisti. Na blizini su čiste slike ali na daljini sve zamućeno, užas. Ona druga monohromatska kamera radi okej.

Uzeo sam ga februara u Telenoru. Gde baš sad da zakuca kada sam na odmoru. Moram da ga reklamiram kad se vratim pod hitno.

Probaj da skines neku drugu aplikaciju za kameru, mada kontam da si probao. Il da ga vratis na prethodnu verziju, ako mozes.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Probao sam par tih aplikacija sa marketa,i vratio ga na fabrička podešavanja i ne vredi.Greje se fon baš dobro tu gore oko kamere kad ostavim uključenu kameru više od minuta.Nisam oprimetio ranije da se greje, jedino kada je na punjaču.

stigao update 8.0.0.368 (C432)

kako da sklonim ikonicu kamere na zakljucanom ekranu ? nigde da nadjem. hvala

Ubi me ovaj Oreo, sve sam blize da ga ponovo vratim na 7.0. Sve je radilo sa manje konbinacija oko podesavanja ...

Uspeo da promenim melodiju za viber poruke. Na internoj memoriji imaš folder Android > media > com.viber.voip > Notifications, i u njemu viber_message.mp3.
Uzmi neki svoj ton, preimenuj ga u viber_message.mp3 i postavi u navedeni folder, tako što ćeš "pregaziti" postojeći fajl. To je to.
jos jednom Hvala forumasu Svetozaru za uputstvo.

.371 update
9ce3828ac652a861c78bda0e79af1cad.jpg

Insstal. sam ga, tezak update.

Danas OTA stigao novi update, vidim samo septembarski sigurnosni pec...

Imam problem sa punjenjem telefona, prvo sam mislio da je ulaz na telefonu, jer mi ispada kabal, i kada ga namestim na foru ono je punilo, međutim od juče neće nikako puni minut i gasi punjenje . Onako u haosu probam sa neki drugim punjačem i ono ga je napunilo i plus mi je tu na prvu normalno ušao TYPE-C. Tada pomislih da ne radi sam punjač/adapter , međutim on hoće da puni jedan Samsung koji sam probao 😀 Sada više nisam siguran šta je , da li je ulaz, da li je adapter ili možda nešto sitemski? Da li neko ima bilo kakvog iskustva ???

Pa probaj drugi kabl, drugi punjac ili drugi adapter za kabl..Pozajmi pa iskonbinuj. Generalno usb-c treba cvrsto da stoji i da ne ispada, sto mi se desavalo na micro usb-u a zbog loseg kabla.

Na mom tel nemam opciju za duplu app za Viber. Sad sam video kod kolege na Samsungu ima za Viber, pored Whatsupa i Facebooka. Da li je to do softvera Honora ili Vibera ??? I kako promeniti ??

Do Huawei/Honora. Možeš da probaš parallel space. Ima ih jos na Google Play-u.

Prekljuce opet neki update stigao. Neprimecujem promene, ali nesto tel nece automatski da se zakaci preko blututua na kolski radio. Odnosno,moram svaki put kad se upari da mu stikliram da glas ide preko njega inace kod poziva ne prebacuje na radio ?? Jos neko. I da, takodje mi se ne svidja novi izgled file menagera.

Valjda te to samo kod igri...

Mislim da se radi o ocuvanju bat kod turbo moda za procesor, da ne koce igre.

Prekljuce opet neki update stigao. Neprimecujem promene, ali nesto tel nece automatski da se zakaci preko blututua na kolski radio. Odnosno,moram svaki put kad se upari da mu stikliram da glas ide preko njega inace kod poziva ne prebacuje na radio ?? Jos neko. I da, takodje mi se ne svidja novi izgled file menagera.

Možda kasno odgovaram ali tek sad sam video pitanje. Kod mene radi normalno. Bukvalno samo uključim bluetooth i automatski se sam poveže. Od početka tako radi i nikad nisam imao problem.

Nazad
Vrh Dno