Jedna stavka koja mi ne odgovara sto je drugi sim 2g/3g, dok je na Honoru 8 bio samo 2g. Jeste unapredjanje ali meni su 4g i 2g mreze odlicne ali 3g beda, i zato mi je i signal na drugoj slab, a nece da prebaci na 2g, dok sa kuci.

SIM2 jeste 3G/2G ali imaš izbor 3G/2G auto, 3G only i 2G only mod... Nisam siguran da te razumem zašto ne možeš da podesiš na "2G only" i zašto neće da prebaci na 2G mrežu?
Pogledajte prilog 250553
Pogledajte prilog 250554
I ja mislim da je tako, nego me interesuje koliko vremena zadržavaju tel kad se ostavi u Vip-u...Cim se otvara van ovl.servisa gubi se garancija, ako provale...
Zavisi kako koji. Meni kad su menjali maticnu i bateriju max je bio 10dana.I ja mislim da je tako, nego me interesuje koliko vremena zadržavaju tel kad se ostavi u Vip-u...
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Okk hvala na odgovoruZavisi kako koji. Meni kad su menjali maticnu i bateriju max je bio 10dana.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pretpostavljam da misliš na:
Settings - Apps & notifications - Notifications management - (tri tačke gore desno) - Lock screen notifications - Hide notification contents
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Mogu da se dodeljuju tonovi za poruke. Ne znam odakle ti to da ne može?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari