Šta je novo?

Huawei Honor 5X

@ROCK
Samo otključaš bootloader na huawei sajtu i onda je jako brzo i jednostavno. Mislim da i ovde ima uputstvo, odnosno link ka uputstvu kako to sve uraditi.

Ljudi,jel jos nekom na 6.0 ne radi uopste tajmer fotki?
Ja stavim recimo za 5 sec da slika,a ono okine cim pritisnem?

Meni radi, namešteno mi je na 2 sekunde.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

A posle svih ovih silnih azuriranja sto je dobio jesi ga restartovao nekad na fabricko stanje?
Mozda mene to zeza jer ga nijednom nisam restartovao posle tih ispravki ;)

Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока

Kupio sam telefon prebacio ga na 6.0 i onda resetovao, bila su posle još dva tri veća ažuriranja ali nisam radio reset od septembra.

Jel moze neko da mi okaci link ili mejl Huawei-Honor da ih pitam nesto,ali da nije Srbija,vec pravi Huawei tj.iz Kine?
Ovi nasi nisu bas puno upuceni.

Jel vam se desava da kasne notifikacije na whatsap-u ili viber-u?

Sent from my KIW-L21

Meni ponekad na viberu

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Putem firmware findera može da se skine B360 i full i apdejt varijanta ko neće da čeka zvaničan. Datum je 04.01 i naš je za evropsku verziju tj. KIW—L21

Putem firmware findera može da se skine B360 i full i apdejt varijanta ko neće da čeka zvaničan. Datum je 04.01 i naš je za evropsku verziju tj. KIW—L21

Mozda jos uvek nema za nase modele.
Pogledaj malo bolje Goxy,stoji da je stigla samo za verzije CUSTC432D001,a nasa je na kraju sa brojem D003...a za nju jos nema b360 verzije tj.zadnja je b350 :( verovatno ce stici samo ko zna kad

Moguće da sam to prevideo

Stigao B360 OTA sa emui 4.0.2. Oko 200 Mb. Dakle ništa od Nugata, mada ni ovo nisam očekivao.

Poslednja izmena:
146a748ff41b4bdf972ba558e433818c.jpg

Mogli su se isprsiti i za 4.1.2 kao za Honor 7/lite i P9 lite

Mogli su se isprsiti i za 4.1.2 kao za Honor 7/lite i P9 lite

Druze mislim da i 7 lite ima 4.0.2,neki dan sam gledao kod druga kad ga je azurirao i siguran sam 90% da i on ima taj.
Sto se tice nougata nije sve jos izgubljeno,ima nade da je ovo zadnja varzija na 6.0,a da nougat ako stigne,stigne pocetkom leta tj.tacno na 3-4 meseca kako Huawei i izbacuje ove ispravke.
Nade je malo istina,ali nije bas 100% iskljucena ta varijanta

Ma nema potrebe, telefon radi dobro, baterija dobra. Samo jos fali da pokvare bateriju kako to obično biva :) Taj Nougat ne donosi ništa specijalno a emui 5 mi se ne dopada. Imam tena koliko hoću.

Druze mislim da i 7 lite ima 4.0.2,neki dan sam gledao kod druga kad ga je azurirao i siguran sam 90% da i on ima taj.
Sto se tice nougata nije sve jos izgubljeno,ima nade da je ovo zadnja varzija na 6.0,a da nougat ako stigne,stigne pocetkom leta tj.tacno na 3-4 meseca kako Huawei i izbacuje ove ispravke.
Nade je malo istina,ali nije bas 100% iskljucena ta varijanta

Neka tvoj drug još jednom ažurira. Moja majka uzela u četvrtak u telenoru i odmah dobila ažiriranje ma 4.1.2. Inače H7 Lite dobija Nougat sigurno.

Neka tvoj drug još jednom ažurira. Moja majka uzela u četvrtak u telenoru i odmah dobila ažiriranje ma 4.1.2. Inače H7 Lite dobija Nougat sigurno.

Bas cu da proverim kad se vidim sa njim.
Nego sta donosi ova ispravka osim noviju bezbednist?
Zaboravio da procitam vec odmah azurirao

I ja sam zaboravio. Neki dan uradih factory reset. Posle 10 minuta na B360 izgleda da ću morati ponovo. Verovatno osim security-ja ne donosi ništa.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

I ja sam zaboravio. Neki dan uradih factory reset. Posle 10 minuta na B360 izgleda da ću morati ponovo. Verovatno osim security-ja ne donosi ništa.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Sto ces morati ponovo reset? Ja jos nijednom nisam resetovao osim kad je presao sa 5.1 na 6.0 i sve mi ok sljaka za sad?
Bilo je jos necega osim bezbednosti,cini mi se nesto i vezano za kontakte i jos nesto,ali ovo samo videh u sekundi

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, da li je neko na official LineageOs-u ili bilo kom 7.1.1? Kako se pokazao na honoru 5x?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Dobih odgovor od firme da cemo kao dobiti EMUI 5 za ovaj mob,ali ne rekose nista za 7.0 sistem

Pozdrav ljudi, da li je neko na official LineageOs-u ili bilo kom 7.1.1? Kako se pokazao na honoru 5x?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Ja sam probao na kratko, ali odustao jer ne mogu da podesim mejl preko exchangea (sa certom), ni na jednom 7.1 romu...

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk

Izgleda da stize uskoro b370 ispravka i verovatno EMUI 4.0.3...al` su se pretrgli ;)

Nemojte se radovati mnogo tom novom apdejtu. Ljudi imaju ozbiljne probleme sa B370. A kako nije Nougat nit je EMUI 5.0 kome to uopšte treba.

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Aj nek mi neko baci link za drajvere za ovaj mob?
Ranije dok sam imao Win 10 32 bita sve sam lako odradio,od nedavno ima 64 bita i od tad mi nesto nece.
Nisam siguran jel do toga ili nesto drugo ne valja uglavnom ne mogu preko kompa da udjem u internu i sd moba.

Vidi sad hoce,prosli put nikako ;) OMG :D

Poslednja izmena:
Mojoj zeni posle zadnjeg update-a mobilni dosta usporio, probali smo reset na farbicki ali i dalje sporo radi. Koja verzija software-a je po vama najbrza.

Nazad
Vrh Dno