Jel vam se desava da kasne notifikacije na whatsap-u ili viber-u?
Sent from my KIW-L21
Mozda jos uvek nema za nase modele.Putem firmware findera može da se skine B360 i full i apdejt varijanta ko neće da čeka zvaničan. Datum je 04.01 i naš je za evropsku verziju tj. KIW—L21
Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока
Druze mislim da i 7 lite ima 4.0.2,neki dan sam gledao kod druga kad ga je azurirao i siguran sam 90% da i on ima taj.Mogli su se isprsiti i za 4.1.2 kao za Honor 7/lite i P9 lite
Neka tvoj drug još jednom ažurira. Moja majka uzela u četvrtak u telenoru i odmah dobila ažiriranje ma 4.1.2. Inače H7 Lite dobija Nougat sigurno.Druze mislim da i 7 lite ima 4.0.2,neki dan sam gledao kod druga kad ga je azurirao i siguran sam 90% da i on ima taj.
Sto se tice nougata nije sve jos izgubljeno,ima nade da je ovo zadnja varzija na 6.0,a da nougat ako stigne,stigne pocetkom leta tj.tacno na 3-4 meseca kako Huawei i izbacuje ove ispravke.
Nade je malo istina,ali nije bas 100% iskljucena ta varijanta
Bas cu da proverim kad se vidim sa njim.Neka tvoj drug još jednom ažurira. Moja majka uzela u četvrtak u telenoru i odmah dobila ažiriranje ma 4.1.2. Inače H7 Lite dobija Nougat sigurno.
I ja sam zaboravio. Neki dan uradih factory reset. Posle 10 minuta na B360 izgleda da ću morati ponovo. Verovatno osim security-ja ne donosi ništa.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ja sam probao na kratko, ali odustao jer ne mogu da podesim mejl preko exchangea (sa certom), ni na jednom 7.1 romu...Pozdrav ljudi, da li je neko na official LineageOs-u ili bilo kom 7.1.1? Kako se pokazao na honoru 5x?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari