Šta je novo?

Huawei Honor 5X

Stigao update OTA

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka
Hvala na info imenjače.

f1e12b5e5bc4766c5e6c6236caf9346e.jpg

Sad će padne istaliranje.

Послато са Huawei Honor 5x

Odrađen update.
9afad7fa02413df8feeb5bf01bcbcbb9.jpg

2023f1ec77bba05dec46ea60896e3166.jpg

Aaaaa gluposti,uradio sam update na b350 i posle njega vise ne ucitava app koje sam prebacio na sd karticu. Kad sam azurirao na b340 bilo je ok,tako da izgleda moram factory reset posto na b340 nisam radio... :( kakav smor

p.s.Tek posle 5 gasenja je ucitao i te app sa sd kartice. Nego sta je novo,neki jezici,bezb.zakrpe,nista spec.?
Sta mislite da li sad da idem factory reset posto vec 2. ispravka kako nisam to radio?

Poslednja izmena:
To su security apdejti. Gubljenje vremena je factory reset. Tek kad bude izašao nugat ili neki 6.0.2 ako bude onda ima smisla.

To su security apdejti. Gubljenje vremena je factory reset. Tek kad bude izašao nugat ili neki 6.0.2 ako bude onda ima smisla.

Ma koliko procitah ima nesto i oko jezika azurirano i neki drajveri za procesor u ovoj ispravci,tako da mislim da nije samo sigurnost

Da li ste imali na prethodnoj verziji onu huawei health aplikaciju, step counter ? Ja sam odmah po kupovini instalirao MM na telefon tako da nisam ni video da li ima.

Našao sam na netu apk ali ne meri sama korake u pozadini kao druge aplikacije, već mora ručno .

Huawei Srbija kaze da ovaj tel nije u planu za 7.0 azuriranje :(
E,sad koliko je verovati ovim nasima ne znam,nadam se da grese.

Pa što bi te lagali

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ni ne mislim da lazu,vec da nikad nisu dovoljno upuceni.
Cekam jos neku info pa cu javiti.

Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока

Obećali su 2 godine updata za Honor 5x ,sad ćemo videti dali drže obećanje,još su sami naglasili da to obećanje važi za Honor 5x i Honor 8.
Ne vidim razlog zašto bi prekršili obećanje.

I da bude neće biti sigurno skoro. Možda tamo od marta,aprila... Tek je krenuo beta test za Honor 8 , ako krene beta test za mesec dva za Honor 5x onda verovatno i bude nešto uskoro.

Honor4x se pojavio sa kit katom a dobio i lp i mm, tako verovatno i Honor 5x dobije. Mada nisam video ništa specijalno u toj 7.0 verziji. Ovaj emui 5.0 mi i nije previše privlačan, previše bele boje a ima već i tema dosta ako neko želi.

Evo ako neko želi emui 5.0 temu https://huaweiemuithemes.blogspot.rs/2016/11/emui-50-white-emui-theme.html?hl=en ima još nekih varijacija i još dosta tema ovde.

https://huaweiemuithemes.blogspot.r.../2016/05/miui-75-v2.html&langpair=id|en&hl=en

Poslednja izmena:
I da bude neće biti sigurno skoro. Možda tamo od marta,aprila... Tek je krenuo beta test za Honor 8 , ako krene beta test za mesec dva za Honor 5x onda verovatno i bude nešto uskoro.

Honor4x se pojavio sa kit katom a dobio i lp i mm, tako verovatno i Honor 5x dobije. Mada nisam video ništa specijalno u toj 7.0 verziji. Ovaj emui 5.0 mi i nije previše privlačan, previše bele boje a ima već i tema dosta ako neko želi.

Evo ako neko želi emui 5.0 temu https://huaweiemuithemes.blogspot.rs/2016/11/emui-50-white-emui-theme.html?hl=en ima još nekih varijacija i još dosta tema ovde.

https://huaweiemuithemes.blogspot.r.../2016/05/miui-75-v2.html&langpair=id|en&hl=en

Tako i ja mislim.
7.0 dobijamo tek tamo mart,april,maj,tek kad P9,Honor 8 i Mate 8 dobiju 7.0,onda dolazi red na nas.

Cm13 radi perfektno, kao i gomila sličnih.. izašao je i MIUI 8, ali ima sitnih bagova još..

Sent from my iPad using Tapatalk

U q1 2017 Nougat stize na Huawei Mate 8, Huawei P9, Huawei P9 Plus, Huawei P9 lite, Huawei Nova i Huawei Nova Plus,za sve ostale modele se jos ne zna i ceka se objava huawei-ja,ovo je zvanican info. Tako da jos ima nade za nas ;)

Resio sam da uradim manualno.

Pomoc sam nasao na ovoj stranici: http://www.gizrom.com/stock-b320-android-6-0-ota-rom-honor-5x/

Vidim da je tu moj model: KIW-L21C432B140

Pokrenuo instalaciju lokalno, vidim instalirano, bootovalo sad je na optimizing system. Ako nesto ne radi well zena ce me metne u top :D

UPDATE: Izgleda da sam izbegao top :)

Elem drasticna razlika u performansama sa Android M, fluidnije radi. Mada sam uradio sad factory reset :) Stvarno odlican uredjaj za 200$

Instalirao sam ovu verziju i nemam mrezu, kao da nije sim kartica u telefonu

Obaveštenje Honor Indije.

Honor Club India For the Honor 5X, Honor 5C and the Honor 7, we are analyzing the feasibility of releasing the latest EMUI version on to your device. For older devices such as the Honor 6, Honor 6+, Honor 4C, Honor 4X, Honor 3C and the Honor Holly 2 Plus, there will not be any further major updates for your device.Check out the below link to see if you are already on the latest EMUI version available for your phone.

Čekamo da vidimo šta će na kraju ispasti.

Obaveštenje Honor Indije.

Honor Club India For the Honor 5X, Honor 5C and the Honor 7, we are analyzing the feasibility of releasing the latest EMUI version on to your device. For older devices such as the Honor 6, Honor 6+, Honor 4C, Honor 4X, Honor 3C and the Honor Holly 2 Plus, there will not be any further major updates for your device.Check out the below link to see if you are already on the latest EMUI version available for your phone.

Čekamo da vidimo šta će na kraju ispasti.

ma nema nista od toga!!

Poz ljudi. Koliko izvlacite SOT od jutra do mraka u dual sim modu?

Nažalost ne koristim drugu karticu, ako ti znači nešto izvlacim sa jednom oko 6 sati u proseku.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Jel neko flešovao one Nougat romove sa XDA?Vidim ima ih dosta!!!!

Poslednja izmena:
Izbrisao sam messenger i fb pa rekoh da istestiram i iscedim bateriju do kraja. Nisam mnogo koristio telefon, osvetljenje automatsko,wifi pa rekoh da vidim koliko mogu najviše sot da izvučem. Ovoliko nisam nikada :)

10eefed10285d53813d819a54ea92d70.jpg

53341be8367581e38a9453d71de8ba16.jpg

e311235ef5b81ac728a886eb5e34a813.jpg

Poslednja izmena:
Da single. Mislim ovo je ipak ekstremno, imaće izvlacim 5,5 do 6 ali bez fb može još malo više.

Fb je odavno poznato da vuce nenormalno ram i bateriju i internu memoriju,zato ga ja ni nemam,sve mi zavrsava fb lite ;) malo siromasniji,ali mnogo manje svega uzima.
Meni sa lite i dual sim izgura oko/do 6h sto je super.

Kako najbrze rootovati 5x? Jel nije komplikovan za root kao neki modeli

Nazad
Vrh Dno