Honor dobija apdejt svakih pola godine. Neverovatni su
Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka
Ljudi imam pitanje na testu ekrana koji sam skinuo,primetio sam na na crnoj pozadini u mraku da crna boja nije na celoj povrsini ekrana ista,nego ima onako jedva primetna osencenja zuckaste boje mestimicno.. dali je neko od vas primetio to ili testirao?
A google izbacuje zakrpe svaki mesec. Kad mogu druge firme da ih za 15 ili mesec dana zskašnjenja izbace moglk bi i oni. Ali ako nije flagship nije ni bitan. Pogledajte koliko je honor 8 dobio apdejtova a da ne pominjem P9 i P9 lite.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Pa nije amoled
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Probao sam neku aplikaciju screen test na brzinu Malo zagledao i nisam primetio nikakav problem sa crnom bojom , sve se normalno vidi. Boja je crna, na ivicama možda za nijansu manje ali nikakve žute i druge boje, jednostavno nije 100 % crna, to je po meni normalno. Ovako se to uopšte ne može zapaziti u normalnom radu.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Ja to kod sebe ne vidm. Možda nisam dovoljno picajzla. I ako postoji nije izraženo.
Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka
Normalna stvar za lcd
Iskreno, kod svih je tako. Samo pitanje gde i u kojoj meriIskreno da je normalno bilo bi kod ostalih tako,bar tako mislim. samo sto kod mene nije toliko meni je samo u donjoj ivici.
Iskreno, kod svih je tako. Samo pitanje gde i u kojoj meri
*Je l'Jer imas ti ovaj honor 5x?
Rekoh ti, gotovo svaki lcd ima takav problem. Samo je pitanje u kojoj meri. Crna boja ne moze biti idealna. Probaj na bilo kom fonu sa lcd ekranom, nabacis crnu pozadinu>odvrnes osvetljenje na max i videces isijavanje u nekoj meriSestra kupila huawei p8lite i ima isto malo toga. Meni je sto, goxy sa foruma proveravao kod njega i kaze da je njemu idealno. Koliko ljudi ima ovde ovaj fon,i niko nema to,malo mi je cudno. E da izvini sad sto te opterecujem sa mojim tel...
Rekoh ti, gotovo svaki lcd ima takav problem. Samo je pitanje u kojoj meri. Crna boja ne moze biti idealna. Probaj na bilo kom fonu sa lcd ekranom, nabacis crnu pozadinu>odvrnes osvetljenje na max i videces isijavanje u nekoj meri
Mozes reklamirati i da dobijes zamenski uredjaj. A sta ako na zamenskom bude losije?Kod mene je tacno ispod back,tastera 2cm velicine,onako tu svetli..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari