Šta je novo?

Huawei Honor 5X

Pozz... jer neko zna dali ce biti neku update uskoro za honor 5x...

Update na 6.0.1 je dobio pre par meseci,a update na 7.0 Nugat nije dobio još ni jedan Huawei,ima samo beta za Huawei P9.

PS:Ispravka samo Huawei 6P Nexus je dobio samo 7.0 Nugat.

Послато са Huawei Honor 5x

Poslednja izmena:
Honor dobija apdejt svakih pola godine. Neverovatni su

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Možda. Ovim tempom 2018. godine

Honor dobija apdejt svakih pola godine. Neverovatni su

Mislim da na svaka 3 ili 4 meseca idu ispravke,cini mi se 3,tako procitah saopstenje firme.
I ako je ovo tacno onda bi sad tokom novembra trebala stici ispravka tj.valjda ona b360.

A sto se tice 7.0 koliko sam procitao za honor 5x se ocekuje u prva 3-4 meseca 2017.,uglavnom su objavili da ce sa 7.0 biti obuhvacen i 5x.

A google izbacuje zakrpe svaki mesec. Kad mogu druge firme da ih za 15 ili mesec dana zskašnjenja izbace moglk bi i oni. Ali ako nije flagship nije ni bitan. Pogledajte koliko je honor 8 dobio apdejtova a da ne pominjem P9 i P9 lite.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ljudi imam pitanje na testu ekrana koji sam skinuo,primetio sam na na crnoj pozadini u mraku da crna boja nije na celoj povrsini ekrana ista,nego ima onako jedva primetna osencenja zuckaste boje mestimicno.. dali je neko od vas primetio to ili testirao?

Ljudi imam pitanje na testu ekrana koji sam skinuo,primetio sam na na crnoj pozadini u mraku da crna boja nije na celoj povrsini ekrana ista,nego ima onako jedva primetna osencenja zuckaste boje mestimicno.. dali je neko od vas primetio to ili testirao?

Ili bolje da objasnim, po coskovima je mestimicno po negde svetliji...

Pa nije amoled

A google izbacuje zakrpe svaki mesec. Kad mogu druge firme da ih za 15 ili mesec dana zskašnjenja izbace moglk bi i oni. Ali ako nije flagship nije ni bitan. Pogledajte koliko je honor 8 dobio apdejtova a da ne pominjem P9 i P9 lite.

Izbacuje google,ali retko koji mob dobija mesecno azuriranja (ne racunam premium tel),to si ti nesto druze pobrkao,cak sta vise mnogo sporije izbacuju,ovo sa Huawei muslim da je dobro. Imao sam pre njega Sony i dobijao je otprilike na svakih 3-4 meseca ispravke s` tim sto mu je podrska bila samo oko godinu dana,ako Huawei ispuni obecanje koje kaze da ce od 2016. svi tel dobijati podrsku naredne 2 god.,to ce biti super za srednju klasu i mozda cak i najbolje do sad od svih proizvodjaca sto se tice podrske (opet ne racunam premium i Nexus)

Molio bih korisnike,ako neko moze da proveri,kod sebe na telefonu,moj problem koji sam naveo u prethodnim porukama. Da bih znao dali da ga saljem u servis. Hvala u napre!!

Probao sam neku aplikaciju screen test na brzinu Malo zagledao i nisam primetio nikakav problem sa crnom bojom , sve se normalno vidi. Boja je crna, na ivicama možda za nijansu manje ali nikakve žute i druge boje, jednostavno nije 100 % crna, to je po meni normalno. Ovako se to uopšte ne može zapaziti u normalnom radu.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
To se samo vidi u mraku na crnoj boji.. mestimicno ima po negde malo svetlije.. to neki zovu kao probijanje osvetljenja..

Probao sam neku aplikaciju screen test na brzinu Malo zagledao i nisam primetio nikakav problem sa crnom bojom , sve se normalno vidi. Boja je crna, na ivicama možda za nijansu manje ali nikakve žute i druge boje, jednostavno nije 100 % crna, to je po meni normalno. Ovako se to uopšte ne može zapaziti u normalnom radu.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Ja se nisam lepo izrazio nisu zute mrlje.. nego je na pojedinim mestima kao osvetljenje jace na crnoj... pa to daje utisak kao da su mrlje u pitanju.

Molio bih jos nekog da mi pomogne oko ekrana da nebih dzabe nosio u servis i cekao 5 dana na dijagnostiku. Na testu ekrana,na crnoj boji u mraku u ivicama ekrana ima blago probijanja svetlosti ali ne bas toliko primetno.. pa me sad kopa dali ima jos neko slicno na svom telefonu jer sam odlepio a nov mi telefon. Pozdrav svima.

Ja to kod sebe ne vidm. Možda nisam dovoljno picajzla. I ako postoji nije izraženo.

Ma nisam ni ja picajzla nego eto igrom slucaja,sam to video i sad me normalno kopka to. Kazem to se samo vidi u mraku na crnoj boji na testu, pri naj jacem osvetljenju.
Kad budes ima vremena ukucaj na youtube,backlight bleeding, i videces o cemu ti pricam..

Na HiCare imaš broj podrške pa ih sutra okreni i pitaj

Sestra kupila huawei p8lite i ima isto malo toga. Meni je sto, goxy sa foruma proveravao kod njega i kaze da je njemu idealno. Koliko ljudi ima ovde ovaj fon,i niko nema to,malo mi je cudno. E da izvini sad sto te opterecujem sa mojim tel...

Sestra kupila huawei p8lite i ima isto malo toga. Meni je sto, goxy sa foruma proveravao kod njega i kaze da je njemu idealno. Koliko ljudi ima ovde ovaj fon,i niko nema to,malo mi je cudno. E da izvini sad sto te opterecujem sa mojim tel...
Rekoh ti, gotovo svaki lcd ima takav problem. Samo je pitanje u kojoj meri. Crna boja ne moze biti idealna. Probaj na bilo kom fonu sa lcd ekranom, nabacis crnu pozadinu>odvrnes osvetljenje na max i videces isijavanje u nekoj meri

Rekoh ti, gotovo svaki lcd ima takav problem. Samo je pitanje u kojoj meri. Crna boja ne moze biti idealna. Probaj na bilo kom fonu sa lcd ekranom, nabacis crnu pozadinu>odvrnes osvetljenje na max i videces isijavanje u nekoj meri

Kod mene je tacno ispod back,tastera 2cm velicine,onako tu svetli..

Nazad
Vrh Dno