Šta je novo?

Huawei Honor 5X

Rale, probijanje svetlosti po ivicama kod lcd ekrana je normalno, postoji i kod mnogo skupljih lcd televizora npr.
Negde je vise izrazeno, negde manje.

Napisi kako se zove ta test app koju si koristio pa cu probati kod sebe.

Inace, da li jos neko ima problem da mu Viber poruke stizu tek kada otvori aplikaciju?

Ja imam problem sa Viberom,ali koliko sam čitao to je do EMUI-a,čitao sam u P9lite i P9 temi da imaju isti problem.

Послато са Huawei Honor 5x

Rale, probijanje svetlosti po ivicama kod lcd ekrana je normalno, postoji i kod mnogo skupljih lcd televizora npr.

Inace, da li jos neko ima problem da mu Viber poruke stizu tek kada otvori aplikaciju?

Moguće da si podesio da ti se aplikacija automatski ugasi kad izađeš iz nje...battery manager-protected apps

Ja taj problem imam od prvog dana od kada imam telefon, nisam odradio update na 6.0 pa ne znam da li je to ispravljeno u M verziji.

EDIT

Naprotiv, podesio sam da se ne gasi i opet isti problem.

Moguće da si podesio da ti se aplikacija automatski ugasi kad izađeš iz nje...battery manager-protected apps
Ja sam namestio,pa mi se opet dešava taj problem.Doduše nekad radi kako treba,a nekad neće da primi poruku dok ne uđem u aplikaciju.

095a6eaa0e86e99ffe8c6e115b1c511b.jpg

Meni se dešava da app pukne i izbaci me na početni ekran.Generalno mislim da je do Viber-a.U svakom slučaju do Androida je a ne do hardvera...

Znam druze da to nema nikakve veze sa hardverom i znam da je softverski problem, zato sam i pitao da li ga jos neko ima posto verujem da nisam jedini.

Do Viber aplikacije nije, posto se regularno update-uje na novije verzije a problem ostaje isti, pretpostavljam da je do EMUI-a pa me interesuje da li se isti problem javlja kod ljudi koji imaju MM?

Jeste do Emui-a je većina Huawei telefona ima problen sa viberom.

Probaj da uključiš opciju:
Prikaži ikonu Viber statusa u Podešavanja>Opšte

Jeste do Emui-a je većina Huawei telefona ima problen sa viberom.

To je to onda.

Probaj da uključiš opciju:
Prikaži ikonu Viber statusa u Podešavanja>Opšte

Kizo, imam ovaj telefon vec par meseci, uzeo sam ga cim se pojavio ovde, sve je to ukljuceno, evo sad sam i proverio sebe da nisam to prevideo mozda, posto obicno kada uzmem nov telefon, sve lepo podesim.

Vise puta mi se desilo da udjem u Viber i stigne mi poruka koja je poslata pre 2h, "srecom" zivim u Srbiji gde niko nema ni za sms poruku... :D

Screen test and fix...
Inace sto se vibera tice u podesavanjima namesti da ti negasi viber,i bice ok.

Kod mene nema problema sa viberom a koristim ga baš dosta, uključene su sve notifikacije za njega, zaštićen i zaključan svajpom na dole, aplikaciju nikad ne gasim i nema problema

f078a498f16ba23d23c73c8c921dfe2f.jpg

Mada neki ljudi imaju problem. Obično kažu da im se dešava da ne stigne obaveštenje kada duže ne koriste telefon. Kao da ga sistem izgasi posle dužeg vremena nekoriscenja.

Ovaj tt kaci ove slike kako mu volja.

Poslednja izmena:
Kod mene nema problema sa viberom a koristim ga baš dosta, uključene su sve notifikacije za njega, zaštićen i zaključan svajpom na dole, aplikaciju nikad ne gasim i nema problema
Takodje. Ja ipak mislim da nesto nije dobro podeseno kod kolege,jer da je problem sa softverom imali bi onda iste probleme svi. Ja ga imam vec 4 meseca i ne znam da li se to mozda desilo ukupno 3 puta kod mene da mi poruka stigne tako kako je opisano ;)

Mada neki ljudi imaju problem. Obično kažu da im se dešava da ne stigne obaveštenje kada duže ne koriste telefon. Kao da ga sistem izgasi posle dužeg vremena nekoriscenja.

Ovaj tt kaci ove slike kako mu volja.

To sam i ja pomislio, da ga sistem sam ugasi posle nekog vremena ne koriscenja, jer mi je malo neverovatno da dok normalno koristim telefon za mail-ove, Facebook itd i ne diram Viber, tek nakon ukljucenja Viber aplikacije, poruke stizu i ako aplikacija ima sve ukljucene prioritete da se ne gasi u pozadini itd. Eto vidis, kod mene je sve ukljuceno sem Banners i Lock Screen, ali to ne bi trebalo da pravi ovakav problem.

Ako nista drugo, odradicu update na MM, mozda se popravi situacija.

Desava se X puta da mi Viber poruka stigne na PC regularno, dok na telefon ne, sve dok ne udjem u aplikaciju.

Uglavnom, hvala svima na pomoci, kada budem imao vremena, odradicu MM.

Ja nisam ni koristio lollypop ,odmah sam instalirao MM tako da ne znam, možda je i tu problem.

Bobi4ever. Jer si mozda proverio kod sebe,vezano za moj problem? Pozz

Taj problem sa Viberom sam i ja imao par puta. Nisam uspeo da shvatim zašto. Sve aplikacije su bile označene kao "protected", ali eto desilo se par puta. Izgleda da je emui previše agresivan.

Ljudi mala pomoc ako neko zna,stalno su mi optereceni procesori svih osam naj manje sto spustaju takt je na 800mhz. Pratim na CUP-Z ali ne vredi ne stopira ni jedan.

Ljudi mala pomoc ako neko zna,stalno su mi optereceni procesori svih osam naj manje sto spustaju takt je na 800mhz. Pratim na CUP-Z ali ne vredi ne stopira ni jedan.
Koristi telefon i mani se raznoraznih merenja cpu- ram-a i slično. Koliko para toliko i muzike. Ti reče da nisi picajzla.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Pa šta sa ti kažem. Nosi u servis.

Da odgovorim na ono picajzla.. recimo i da jesam sta je tu strano,ono sto sam platio ocekujem da bude isprvno i da me sluzi... to koliko para toliko muzike to u 21 veku,vise ne vazi... veruj mi.

Da odgovorim na ono picajzla.. recimo i da jesam sta je tu strano,ono sto sam platio ocekujem da bude isprvno i da me sluzi... to koliko para toliko muzike to u 21 veku,vise ne vazi... veruj mi.

hehehhh na pogrešnom si se sistemu našao da picajzliš :D generalno Android je toliko neoptimizovana stvarčica da nema svrhe pričati o tome.Jeste da su se u poslednje vreme solidno popravili ali još uvek je to daalleeko od normalnog.I na žalost još će dugo vremena tako biti.

Naravno da vazi, sad vazi vise nego ikad. Sta ti ne radi na telefonu??

Kako bi onda trebalo da funkcionisu governor i hotplug driver?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ma brate,procesori se u opste ne spustaju takt, naj vise na 800mhz,sto se spuste svih osam jezgra. Uradio sam hard reset,ali dzabe.

Opet proveri režim rada procesora u podešavanjima...ja sam recimo postavio Performance i kad je baterija na izdisaju.

Kako bi onda trebalo da funkcionisu governor i hotplug driver?

Brate slabo se razumem u to. Ali znam da samsung s3neo,koji sam pre ovog imao,da je gasio procesore kad nije opterecen. Zato mi je cudno sto ovde nije tako. Ali nema veze sta da mu radim.

Pa i nisu im isti procesori. :)

Stigao update OTA

Nazad
Vrh Dno