Šta je novo?

Huawei Honor 5X

Isti slucaj,futrola je super,ali ovaj preklop bi ja pokidao od silnog otvaranja/zatvaranja tako da sam porucio od brace Kineza obicnu,samo ojacanu sa strana.

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Isti slucaj,futrola je super,ali ovaj preklop bi ja pokidao od silnog otvaranja/zatvaranja tako da sam porucio od brace Kineza obicnu,samo ojacanu sa strana.

Čini ti se. Pričaš paušalno jer ocenu ŠBBKBB daj kad je budeš video uživo. Ovakvu sličnu od sličnog materijala sam imao na S4 i izgurala je dobrih godini i po' dana a sa njom sam ga i prodao. Toliko o kidanju. Još su mi uz nju poslali u originalnom honor svetlo plavom pakovanju rezervnu foliju i honor krpicu i neku generičku touch screen olovku.
17 USD sa besplatnom poštarinom iz Hong konga stiglo za 12 dana.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Čini ti se. Pričaš paušalno jer ocenu ŠBBKBB daj kad je budeš video uživo. Ovakvu sličnu od sličnog materijala sam imao na S4 i izgurala je dobrih godini i po' dana a sa njom sam ga i prodao. Toliko o kidanju. Još su mi uz nju poslali u originalnom honor svetlo plavom pakovanju rezervnu foliju i honor krpicu i neku generičku touch screen olovku.
17 USD sa besplatnom poštarinom iz Hong konga stiglo za 12 dana.

Ma zezam se bre,sta se lozis? ;) Nego me nervira taj preklop,samo zbog toga mi se ovo ne svidja

Uuuuh za divno cudo i mi da ne budemo zadnja rupa na svirali bas uvek. Upravo skidam zvanicno azuriranje na MM 6.0 koje je pusteno,a i vise ljudi je vec prijavilo.

Uzimam.ovaj phone za dva tri dana. Dual sim varijantu posto je za zenu. Zanima me da li mogu da promenim samo ovaj EMUI u google launcher, jer mi ovaj njihov deluje malo retardirano.

Sent from my E6853 using Tapatalk

Uuuuh za divno cudo i mi da ne budemo zadnja rupa na svirali bas uvek. Upravo skidam zvanicno azuriranje na MM 6.0 koje je pusteno,a i vise ljudi je vec prijavilo.
I jeli bilo vredno čekanja ?

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

I ima li kakve razlike u odnosu na naš. Jesi li barem dobio screen recording kao što si dobili indijci.

I ima li kakve razlike u odnosu na naš. Jesi li barem dobio screen recording kao što si dobili indijci.

Jos mi samo kazi gde se to gleda.
Inace jesam ja utripovao ili su oni na MM digli radni takt na 8x1,5 ghz,cini mi se da je na LP bio 4x1,5 i 4x1,2 ghz?

Gleda se i prečicama gore gde pališ i screen shot i da li u settingsima imaš emergency call

Koliko videh nema toga. Nego jel jos ko primetio podizanje radnog takta na MM u odnosu na LP?
Cini mi se da se manje sad greje,jedino ne znam za bateriju,cini mi se vise ovaj da vuce,mada je vrlo moguce i da mi radi sinhronizacije dizera tj.mjuze i sl.,pa vuce wifi tako da jos bateriju ne mogu tvrditi

Sve je znači isto

Pozdrav svima, od skoro koristom telefon,danas odradio update. Da li je potreban factory reset ili peglam normalno?

Pozdrav svima, od skoro koristom telefon,danas odradio update. Da li je potreban factory reset ili peglam normalno?
Pa ako ne koči ne treba mada kad se instalira nova verzij OS-a opet je bolje uraditi factory radi osveženja.

Ajde momci pomoc za nooba : )
Jel ste svi dobili OTA Update ili ste radili manuelno ? :)

Uzeo sam zeni danas Honor 5x u telenoru, pa reko da da vidim da metnem odmah Android 6.0

kad udjem u updater EMUI pokazuje current version: KIW-L21C432B140

Skini najnoviju verziju HiCare i tu imaš opciju za ažuriranje

Tacno cu se obesim :D Krenuo da brisem na 5.1 sve nepotrebne aplikacije, da setupujem telefon, i ako ovo uspe i odem na MM Moram da radim factory reset pa sve ispocetka :)
Samo se umreti mora [emoji3]

Poslednja izmena:
Resio sam da uradim manualno.

Pomoc sam nasao na ovoj stranici: http://www.gizrom.com/stock-b320-android-6-0-ota-rom-honor-5x/

Vidim da je tu moj model: KIW-L21C432B140

Pokrenuo instalaciju lokalno, vidim instalirano, bootovalo sad je na optimizing system. Ako nesto ne radi well zena ce me metne u top :D

UPDATE: Izgleda da sam izbegao top :)

Elem drasticna razlika u performansama sa Android M, fluidnije radi. Mada sam uradio sad factory reset :) Stvarno odlican uredjaj za 200$

Poslednja izmena:
Једино се питам како то да свима није стигао ОТА апдејт иако су скоро сви узели фон у Теленору.

Opet postepeno stize,ne dobijaju svi isto bez obzira sto su uzeti u telenoru.

Opet postepeno stize,ne dobijaju svi isto bez obzira sto su uzeti u telenoru.

Што уопште нема никакве логике

Gde se nalazi na MM stanje potrosnje tj.koliko mi je sati aktivan tel od skidanja sa punjaca? Nasao sam za aktivnost ekrana. I ako dobro gledam ovo prvo sto sam naveo onda mi se cini da MM vuce drasticno vise baterije od LP.
Pretpostavljam da je u napredna podesavanja/menadzer baterije,tu negde,a? Ali ne mogu naci kao na LP lepo da vidim aktivnost moba od skidanja sa punjaca.
Aktivnost ekrana 3h i 10 min,tel OKO 14h radi i ostalo mi jos 29℅ baterije. Nisam uopste siguran da moze da izgura oko 6h ekrana i oko 12h aktivnosti kao na LP,cak ni blizu,mozda gresim

Poslednja izmena:
Probaj na Battery > Power usage details...tako je bar na P9 Lite.

Moja zena izgura dva dana i 26% joj ostade. Ekran je 100% full brightness nije auto. Lepo je sluzi telefon za njene potrebe vidim. Kapiram da bi joj 4 dana trajao sony xperia z5p sto ja nosim lol.

bb9c34cbb589e552c5ac0dec90d257d5.jpg

82df4cf4fe7d40fae7085fba5014c955.jpg

00c09e6e6e21a5774e763a54d0531ec8.jpg

060d98c32417b0f28715627bab527101.jpg

95a0c9130547ce07b0910fb9113bd356.jpg

Sent from my E6853 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno