Čini ti se. Pričaš paušalno jer ocenu ŠBBKBB daj kad je budeš video uživo. Ovakvu sličnu od sličnog materijala sam imao na S4 i izgurala je dobrih godini i po' dana a sa njom sam ga i prodao. Toliko o kidanju. Još su mi uz nju poslali u originalnom honor svetlo plavom pakovanju rezervnu foliju i honor krpicu i neku generičku touch screen olovku.Isti slucaj,futrola je super,ali ovaj preklop bi ja pokidao od silnog otvaranja/zatvaranja tako da sam porucio od brace Kineza obicnu,samo ojacanu sa strana.
Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
Čini ti se. Pričaš paušalno jer ocenu ŠBBKBB daj kad je budeš video uživo. Ovakvu sličnu od sličnog materijala sam imao na S4 i izgurala je dobrih godini i po' dana a sa njom sam ga i prodao. Toliko o kidanju. Još su mi uz nju poslali u originalnom honor svetlo plavom pakovanju rezervnu foliju i honor krpicu i neku generičku touch screen olovku.
17 USD sa besplatnom poštarinom iz Hong konga stiglo za 12 dana.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
I jeli bilo vredno čekanja ?Uuuuh za divno cudo i mi da ne budemo zadnja rupa na svirali bas uvek. Upravo skidam zvanicno azuriranje na MM 6.0 koje je pusteno,a i vise ljudi je vec prijavilo.
Zbog par dana razlike bolje je sto sam sacekao. Sad sam vec na MMI jeli bilo vredno čekanja ?
Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka
Jos mi samo kazi gde se to gleda.I ima li kakve razlike u odnosu na naš. Jesi li barem dobio screen recording kao što si dobili indijci.
Tako je,isti je. Ok radiSoftver je KIW-L21C432B330 ?
Pa ako ne koči ne treba mada kad se instalira nova verzij OS-a opet je bolje uraditi factory radi osveženja.Pozdrav svima, od skoro koristom telefon,danas odradio update. Da li je potreban factory reset ili peglam normalno?
Skini najnoviju verziju HiCare i tu imaš opciju za ažuriranje
Samo se umreti mora [emoji3]Tacno cu se obesimKrenuo da brisem na 5.1 sve nepotrebne aplikacije, da setupujem telefon, i ako ovo uspe i odem na MM Moram da radim factory reset pa sve ispocetka
![]()
Што уопште нема никакве логикеOpet postepeno stize,ne dobijaju svi isto bez obzira sto su uzeti u telenoru.
Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari