Šta je novo?

Huawei Honor 5X

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad sve app pozatvaras trebalo bi da pise bar 1gb da je slobodno,cak i nesto vise,tako je na LP sto je skroz ok optimizacija,nadam se da je ostala ista i na MM.
A koliko je interna dostupna posle MM,imali 10gb?

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Jel postoji migućnost da se doda ćirilica u tastaturu pišto ne vidim da ima da se skine

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Нашао сам. Има 10 можда чак и више.

Mene zeza viber. Sad sam ga uključio i dobio sam nekoliko poruka. Stavljen je u listu aplikacija koje ne gasi, ali eto opet. Sličan problem kao na xiaomi telefonima. Obratiću pažnju na to sada. Stvarno me nervira to što se Kinezi prave pametnim oko tih stvari.

Mene zeza viber. Sad sam ga uključio i dobio sam nekoliko poruka. Stavljen je u listu aplikacija koje ne gasi, ali eto opet. Sličan problem kao na xiaomi telefonima. Obratiću pažnju na to sada. Stvarno me nervira to što se Kinezi prave pametnim oko tih stvari.

Hmmm vidis ovo mene zeza na LP. Primetio sam danas u 2-3 puta da su mi stigle tek po ukljucivanju ekrana,a stavio sam tamo da se ne gase u pozadini.

To nema veze sa verzijom OS-a. Ja sam ga opet resetovao i sve instalirao from the scratch što se kaže bez vraćanja bekapa. Odlučio sam da malo furam Emui bez nove moram priznati da je puno i brže ovako

Ukoliko softver nije dobro ispeglan moze da pravi ovakve probleme. Dobar softver je jako bitna stvar.

Koliko tema da se u***š. Jel bilo ovo na LP. Evo jedne interesantne.
dc46a1d15d9fdc821f239752297ae42f.jpg
da1557bd72faf63c49eb45008a68462c.jpg

Meni sad radi lepo. I dalje on kopiranje ne radi dok se na stavi da je prioritet SD card i neko notifikacije tu i tamo ali to nije bitno. Nije rđav EMUI. Ko je kao ja svojvremeno koristio iOS nije mu strano.

Pa dobro,izbacice oni sigurno jos neku ispravku MM,bitno je da ova prva verzija ne pravi neke opasne problem,to su sve sitne stvarcice 😉

Pa dobro,izbacice oni sigurno jos neku ispravku MM,bitno je da ova prva verzija ne pravi neke opasne problem,to su sve sitne stvarcice 😉

Haha. Notifikaciju za tvoj post sam dobio pre sekund. Dobro 2 sata kasnije ali je barem bila.

Evo sad stigla odmah. Nešto se popravlja

Jedan primer od danas; telefon skinut sa punjača u 6.30h, a u 15h baterija na 42%, ekran svega 1h30min. To je rezultat puta kroz krajeve gde signal ni na jednoj mreži nije konstantno dobar, a npr. deezer je radio oko 4.5-5h.

Jedan primer od danas; telefon skinut sa punjača u 6.30h, a u 15h baterija na 42%, ekran svega 1h30min. To je rezultat puta kroz krajeve gde signal ni na jednoj mreži nije konstantno dobar, a npr. deezer je radio oko 4.5-5h.

Uuuuh brate pa to ti je zbog dizera,da ga nisi toliko slusao ne bi ti svukao toliko i ako je los signal 😉 Imao bi garant bar 55-60% baterije

Sve radi. Potpuno se sredio. Sve notifikacije, viber. Baterija mnogo bolja nego pre. Stabilnije ne laguje kao na LP, manje se greje. Novu neću vraćati jer mi je ovako baš lepo. MM je pun pogotak.

Zivo me zanima kako je sam od sebe mogao da se stabilizuje,a znam da se to desava. Ja se jos razmisljam da li da ga ubacim,ne znam oce mi posle regularne ispravke stizati,ako nije azuriran "zvanicno"

Kako misliš zvanično. Ovo je evropsko ažuriranje. Nije neka beta i slično. Moźda bude još nekih ispravki a lično mislim da Nugat neće ići na ovaj fon.

Kako misliš zvanično. Ovo je evropsko ažuriranje. Nije neka beta i slično. Moźda bude još nekih ispravki a lično mislim da Nugat neće ići na ovaj fon.

Mislim kad zvanicno stigne preko ota ili preko cega vec se isporucuje za nas region. Ma nema sanse vise od MMovaj mob da dobije,sticice samo jos koja ispravka,mada ko zna 😉

Pa ti čekaj. Šta da ti kažem. Ja sam se nećkao ali sad sam siguran da nisam pogrešio. Inače nijedan flagship a to mogu da potvrdim jer imam s7 edge nema noviju verziju Androida MM od 6.0.1 što je upravo ova koju imamo na 5X. Očekuje se uskoro i apdejt EMUI - ja na 4.1 ali ko zna kada će.

Pa ti čekaj. Šta da ti kažem. Ja sam se nećkao ali sad sam siguran da nisam pogrešio. Inače nijedan flagship a to mogu da potvrdim jer imam s7 edge nema noviju verziju Androida MM od 6.0.1 što je upravo ova koju imamo na 5X. Očekuje se uskoro i apdejt EMUI - ja na 4.1 ali ko zna kada će.

Pa verovatno cu cekati,samo me to kopka ako bi ubacio ovako da li bi mi posle stizale te ispravke,da znam sigurno da bi ubacio bi i ja MM ovako,ali sam ranije nesto citao za druge modele da je bilo problema i da im nisu stizale ispravke nakon ovakvog ubacivanja. Mozda to nije slucaj za ovaj mob,ali necu da rizikujem. Ma MM je trenutno zadnja verzija,nema kud dalje da stize,taj edge ce dobiti i 7.0 verziju kad izadje,ali ovaj ne verujem

Poslednja izmena:
Ja sam to radio na Lumiji 730 DS i sve naredne ispravke su stizale kako treba. Gkedaj to ovako. Šta da si uzeo tel u Italiji.i da si ga tamo apdejtovao OTA. Naredni apdejt bi ti ovde stigao kad bi se pojavio u Italiji. To znam jer sam imao sličnu situaciju na Galaxy S3 koji je bio iz Francuske. Inače imaj u vidu da je ovaj tel koliko sam mogao provaliti sim free.

Ja sam to radio na Lumiji 730 DS i sve naredne ispravke su stizale kako treba. Gkedaj to ovako. Šta da si uzeo tel u Italiji.i da si ga tamo apdejtovao OTA. Naredni apdejt bi ti ovde stigao kad bi se pojavio u Italiji. To znam jer sam imao sličnu situaciju na Galaxy S3 koji je bio iz Francuske. Inače imaj u vidu da je ovaj tel koliko sam mogao provaliti sim free.

Lumia je drugi sistem. Nisam samo siguran jer onaj stariji alkatel 990 ili malo noviji LG l7 II pravio problen nakon ovakvog azuriranja. To su moja 2 nekadasnja moba i znam da je bilo problema na nekim od ova dva,a mislim da je na LG.
Ljudi ubacili ovako novi android i posle toga bile jos 2-3 ispravke,a njima nisu stizale. Samo zbog toga se jos neckam da li ovako da ubacim.
I ja mislim da je sim free,ali cisto sumnjam da Telenor nije makar nesto "modifikovao" na svoj nacin zbog cega moze da se desi da kasni ovo azuriranje.
Poslao sam mejl Huawei-ju i ako sta odgovore javicu ovde. Mada nesto nisam siguran da odgovaraju na njih,poslao sam jos jedan pre 7-8 dana i jos nema odgovora 😉

Pa i ako bude tako opet se.može skinuti fajl i ažurirati lokalno. Inače verzija bezbednosne zskrpe za android je maj 2016 a na edgeu mi ja jun 2016. Karnel je iz 09. juna

Poslednja izmena:
Ovo je zvaničan softver, ažuriranje ne mora da bude ude samo OTA, već i ovako lokalno sa kartice. Bitno je dakle da je zvanični softver. Naravno da će sve dalje ispravke dolaziti.
Samsung S4 sam na isti način ažurirao na LP i dalje nije bilo nikakvih problema sa ispravkama.
Inače, ja sam pokušao bez Nove, izdržao sam 5 minuta i to je to. Mnogo, ali baš mnogo mi ružne one ikonice 🙂, a i navikao sam da imam app drawer.

Poslednja izmena:
Stvar navike. Meni lepše izgleda bez Nove. Fali i meni drawer ali se lako snalazim i ovako. Isto kao na iPhonu.

Gledah review nekog Indijca o Marshmalow apdejtu. Pokazao je opciju koju je dobio sa MM a to je screen recording. Ja ne vidim da smo i mi to dobili ili ja ne mogu to da nađem.

Zna li ko kakav info kad se ocekuje MM zvanicno za nase prostore?
Ili bar koje su ga do sad Evropske zemlje u nasem okruzenju dobile?
Ako ne stigne do 20-og,ubacujem ga i ja kao i vi.

Poslednja izmena:
Stigla i futrolica originale by Huaweiuploadfromtaptalk1468327050587.jpguploadfromtaptalk1468327066534.jpguploadfromtaptalk1468327073625.jpguploadfromtaptalk1468327078855.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Jako lepo izgleda. Gledao i ja nešto tako, ali su mi takve futrole vrlo nepraktične, pa na kraju završio sa nekom mnogo običnijom 🙂

Nazad
Vrh Dno