Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

Da li nisam obracao paznju ili je petal maps stigao sa poslednjim update-om na sat?

Nešto mi se zaglupio GT2, sam je odradio factory reset. Sad ne može da odradi update, da se ubaci muzika ili ubacuje drugi skin sa app. Probao sa novim FR i deinstalacijom app ali uvek isto. Probacu preko
ženinog telefona. Bez muzike u njemu, meni je beskoristan.

I meni... prvi put imam problem od leta 2019 sa njim.. Uradio reset sata, reset aplikacije, sve znane i neznane metode i nece watchface da se menja, app mi trazi neke dozvole telefona, a apsolutno sve je popaljeno.. Doduse poceo je da sinhronizuje stress konacno na telefon.. Sad nekad vibrira na notifikafikacije, nekad ne, ima bagova i kod prijemnih poziva, ni njih ne registruje povremeno..

Da li ste prešli na poslednji Update ili je to krenulo samo od sebe?
Koje telefone koristite?

S21U. Meni je samo prestalo da sinhronizuje stress u aplikaciji i zbog toga sam uradio reinst svega.. Ne znam da li je pocelo pre ili posle ovog zadnjeg veceg update-a.. Verovatno jeste jer mi od 01.01 prestaje sinhronizacija u Health app...

Са последњим ажурирањем и са модованом апликацијом,све ради у потпуности,бар код мене.

Са последњим ажурирањем и са модованом апликацијом,све ради у потпуности,бар код мене.
Jel treba za tu modovanu app huawei app store i hms? Ako mozes pusti mi link..

Može link za tu modovanu aplikaciju?

Instalirao. Koja je konkretna razlika izmedju ove i fabricke? Ja ne vidim nikakvu razliku..

Instalirao. Koja je konkretna razlika izmedju ove i fabricke? Ja ne vidim nikakvu razliku..
Можеш да убацујеш скинове које нађеш по нету,а не само из официјелне "продавнице".Када уђеш у опцију где се скидају скинови,у горњем десном углу имаш "ad watch face",а на линку можеш да нађеш гомилу интересантних.

Moj GT2 neće da se konektuje na modovan app. Aplikacija vidi sat ali sat nju ne.

Meni radi ok. Sve se sinhronozuje.. Jedino me nervira sto ne mogu da je azuriram.. Mozda tako i treba da bude jer je app mod..Screenshot_20220105-091024_Package installer.jpg

Meni radi ok. Sve se sinhronozuje.. Jedino me nervira sto ne mogu da je azuriram.. Mozda tako i treba da bude jer je app mod..Pogledajte prilog 330392
Нормално да не можеш,то није оригинална апликација.Посећуј страницу повремено,избацују и они новије верзије.

Ja sam se patio sa zeninim gt2 koji na mom huawei phonu radi bez greske, resenje za njen tel xiomi je bilo huawei core i huawei health sa huawei store. Pri registraciji se bira japan i to je to... prvih par dana sam morao da popalim sve zive notifikacije posto nista nije prolazilo, onda je sve proradilo kao na mom satu koji je uparen sa huawei telefonom.

Postovane kolege, od nedavno imam huawei gt 2-6ed. Inicijalno sam zadovoljan ali imam par zamerki i ipitanje za ostale clanove foruma. Naime, do skora sam koristio samsung S3 i iwatch 3, i kod jednog i kod drugog sam mogao da povecam font obavestenja kao i da vidim ikonicu aplikacije koja salje obavestenje. Na gt 2, ikonicu vidim samo za gmail, a slova ispod naslova obavestenja su toliko mala da ih jedva vidim. Kolega koji ima isti model, kaze mi da ce se problem resiti najnovijim updatom na verziju 11.0.14.90, medjutim ja nikako ne uspevam da updajtujem sa moje verzije 1.2.13.56. Zna li neko u cemu je problem sa ovim updateom s obzirom da mi huawei healt non stop prijavljuje da je sat up to date. Hvala svima na odgovoru!

Postovane kolege, od nedavno imam huawei gt 2-6ed. Inicijalno sam zadovoljan ali imam par zamerki i ipitanje za ostale clanove foruma. Naime, do skora sam koristio samsung S3 i iwatch 3, i kod jednog i kod drugog sam mogao da povecam font obavestenja kao i da vidim ikonicu aplikacije koja salje obavestenje. Na gt 2, ikonicu vidim samo za gmail, a slova ispod naslova obavestenja su toliko mala da ih jedva vidim. Kolega koji ima isti model, kaze mi da ce se problem resiti najnovijim updatom na verziju 11.0.14.90, medjutim ja nikako ne uspevam da updajtujem sa moje verzije 1.2.13.56. Zna li neko u cemu je problem sa ovim updateom s obzirom da mi huawei healt non stop prijavljuje da je sat up to date. Hvala svima na odgovoru!
Da li ste instalirali HMS core i Huawei health app sa huawei store-a? Probajte to ako niste

Da li je GT 2 Pro i danas dobra kupovina ili je GT 3 bolji zbog Harmony OS? Vidim da nije sigurno hoće li GT 2 serija dobiti Harmony, a ne znam koliko je on važan?

Pametniji satovi sa wear OS kao Galaxy i TicWatch moraju da se pune svaki ili svaki drugi dan, da li uopšte ima neki sa wear OS koji može da traje nekoliko dana kao GT 2 serija, nešto ih ne vidim?

Da li je GT 2 Pro i danas dobra kupovina ili je GT 3 bolji zbog Harmony OS? Vidim da nije sigurno hoće li GT 2 serija dobiti Harmony, a ne znam koliko je on važan?

Pametniji satovi sa wear OS kao Galaxy i TicWatch moraju da se pune svaki ili svaki drugi dan, da li uopšte ima neki sa wear OS koji može da traje nekoliko dana kao GT 2 serija, nešto ih ne vidim?
Ја бих пре узео gt2 pro који и користим него ту тројку јер ипак gt2 pro је израђен од бољих материјала.

GT2 je lepsi od GT2 pro 🙂

Mada to je subjektivno.

Pozdravi ljudi,
Hteo bih da kupim gt2 sport 46mm,da li se isplati uzimati sad taj sat s obzirom kad je izasao(misleci na podršku i ostalo).
I zanima me da li cu imati sve funkcije na njemu ako koristim samsung telefon jer mi jedan lik rece da imas sve funkcije na njemu samo ako se poveze na huawei telefon,a ovako ne.

Nemas samo opciju da slikas sa sata. Koliko se secam..

ja sam kupio...bilo mucenje sa povezivanjem, one Petel maps nisam ni znao da povezem.
Modovanu aplikaciju sam instalirao preko neke kineske aplikacije i radilo je...e sad sta nije radilo od funkcija to ne znam.

Poslednja izmena:
resava se sve sa skidanjem huawei store i skidanjem aplikacije sa tog stora, neophodno je pri registraciji izabrati Japan. ne znam za kameru to me nije zanimalo

aplikacija koja sljaka dobro ima 4 tackice u gornjem desnom uglu a ona ogranicena ima 2 tackice po tome ces provaliti odmah da li si dobro odradio a naravno ako ima watch faces to je to.... ja sam se napatio sa zeninim ali sad sve sljaka. kod nje je xiaomi a kod mene huawei pa nisam imao cimanja sa mojim fonom i satomScreenshot_20220121_105402.jpg

Vrh Dno