Petal mape su i na satu kao aplikacija, nakon poslednjeg ažuriranja.Da li nisam obracao paznju ili je petal maps stigao sa poslednjim update-om na sat?
Hahah OK, mislim pitao si pošto kažeš nisi obraćao pažnju a i stavio si upitnik.to sam i napisao 😊
Jel treba za tu modovanu app huawei app store i hms? Ako mozes pusti mi link..Са последњим ажурирањем и са модованом апликацијом,све ради у потпуности,бар код мене.
Не треба ништа.Не знам да ли је дозвољено постављати линкове,али модератор може увек да избрише.У врху странице изабрати опцију:Jel treba za tu modovanu app huawei app store i hms? Ako mozes pusti mi link..
Можеш да убацујеш скинове које нађеш по нету,а не само из официјелне "продавнице".Када уђеш у опцију где се скидају скинови,у горњем десном углу имаш "ad watch face",а на линку можеш да нађеш гомилу интересантних.Instalirao. Koja je konkretna razlika izmedju ove i fabricke? Ja ne vidim nikakvu razliku..
Нормално да не можеш,то није оригинална апликација.Посећуј страницу повремено,избацују и они новије верзије.Meni radi ok. Sve se sinhronozuje.. Jedino me nervira sto ne mogu da je azuriram.. Mozda tako i treba da bude jer je app mod..Pogledajte prilog 330392
Da li ste instalirali HMS core i Huawei health app sa huawei store-a? Probajte to ako nistePostovane kolege, od nedavno imam huawei gt 2-6ed. Inicijalno sam zadovoljan ali imam par zamerki i ipitanje za ostale clanove foruma. Naime, do skora sam koristio samsung S3 i iwatch 3, i kod jednog i kod drugog sam mogao da povecam font obavestenja kao i da vidim ikonicu aplikacije koja salje obavestenje. Na gt 2, ikonicu vidim samo za gmail, a slova ispod naslova obavestenja su toliko mala da ih jedva vidim. Kolega koji ima isti model, kaze mi da ce se problem resiti najnovijim updatom na verziju 11.0.14.90, medjutim ja nikako ne uspevam da updajtujem sa moje verzije 1.2.13.56. Zna li neko u cemu je problem sa ovim updateom s obzirom da mi huawei healt non stop prijavljuje da je sat up to date. Hvala svima na odgovoru!
Ja imam Mi10TPro, nisam instalirao ništa od toga i modovana Health aplikacija mi radi ok.Da li ste instalirali HMS core i Huawei health app sa huawei store-a? Probajte to ako niste
Sve sa instalirano. Healt verzija:12.012.320, a core verzija:6.3.0.311. Koliko ja vidim, to su zadnje verzije ali ja nikako da dobijem update za 11.Da li ste instalirali HMS core i Huawei health app sa huawei store-a? Probajte to ako niste
Ја бих пре узео gt2 pro који и користим него ту тројку јер ипак gt2 pro је израђен од бољих материјала.Da li je GT 2 Pro i danas dobra kupovina ili je GT 3 bolji zbog Harmony OS? Vidim da nije sigurno hoće li GT 2 serija dobiti Harmony, a ne znam koliko je on važan?
Pametniji satovi sa wear OS kao Galaxy i TicWatch moraju da se pune svaki ili svaki drugi dan, da li uopšte ima neki sa wear OS koji može da traje nekoliko dana kao GT 2 serija, nešto ih ne vidim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari