Zalepi foliju ili kaljeno staklo preko i neće se videti.Imam neke sitne ogrebotine na staklu, pa me s vremena na vreme bace u rebus vredi li menjati ili jednostavno se nervirati. Koliko bi kostala zamena za GT2, pitanje za one koji su morali da menjaju? Ili ako neko ima savet za ogrebotine?
Sto se tice notifikacija, vise mi ne dolaze u ogromnom broju kao multiplicirane, ali i dalje kad ih procitam na telefonu to sat ne registruje.
Hvala Kizo, pokusacu sa tim.Zalepi foliju ili kaljeno staklo preko i neće se videti.
Kako da se prevedu kratke poruke na Mood-u, zna li neko? I kako da se abdejtuje AOS, neku bolju sliku sata za stalno stojanje na displeju?Mala dopuna. SMS poruke mogu da se vide u celosti, Viber ako su duže sat negde pravi presek, nisam brojao karaktere, a za Gmail poruke prikazuje se samo subject. Za Viber se ne prikazuje Viber ikonica. Mogućnost ogovaranja na poruke ne postoji, samo pregleda anja. Postoji aplikacija Mood messenger koja omogućuje odgovaranje na SMS/MMS poruke, ali mora na telefonu da se definiše kao default.
Jel ima nekih nagovestaja sta ce biti predstavljeno?Pa nemaš mnogo da čekaš, sutra je zvanični datum.
Huawei Watch 3 (i Watch 3 Pro) je po mnogome iznad GT 2 serije i verovatno se isplati čekati.
Jedino, mislim da cena neće biti ispod 350-400€ kod nas.
Samo je pitanje da li hoćeš sat za 200€ ili novi skuplji model.
Ne mogu sad da se setim da li moze da se izabere hoces li sat ili telefon da mere korake.. Verovatno neko zna..Nije par stotina... evo od jutros na satu 331 a u aplikaciji 736... na kraju dana bude par hiljada razlika![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari