Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

Verovatno moze u ProMobiju...

Imam neke sitne ogrebotine na staklu, pa me s vremena na vreme bace u rebus vredi li menjati ili jednostavno se nervirati. Koliko bi kostala zamena za GT2, pitanje za one koji su morali da menjaju? Ili ako neko ima savet za ogrebotine? :)
Sto se tice notifikacija, vise mi ne dolaze u ogromnom broju kao multiplicirane, ali i dalje kad ih procitam na telefonu to sat ne registruje.
Zalepi foliju ili kaljeno staklo preko i neće se videti.

Šta preporučujute za zaštitu ekrana na GT2? Ima li razlike medju onima na KP? Svi su približnih cena

A kakve su to folije što stavljaju na ekran? U jednoj prodavnici su mi rekli da je bolje od zaštitnog stakla... nešto izmedju gume i silicona ako sam dobro ukapirao

Nisu loše, uzeo sam preko alija dve za 1$.

Mala dopuna. SMS poruke mogu da se vide u celosti, Viber ako su duže sat negde pravi presek, nisam brojao karaktere, a za Gmail poruke prikazuje se samo subject. Za Viber se ne prikazuje Viber ikonica. Mogućnost ogovaranja na poruke ne postoji, samo pregleda anja. Postoji aplikacija Mood messenger koja omogućuje odgovaranje na SMS/MMS poruke, ali mora na telefonu da se definiše kao default.
Kako da se prevedu kratke poruke na Mood-u, zna li neko? I kako da se abdejtuje AOS, neku bolju sliku sata za stalno stojanje na displeju?

Zanimljivo a videcemo kakvih cemo novih problema dobiti i pisati ovde 😂

Pa nemaš mnogo da čekaš, sutra je zvanični datum.
Huawei Watch 3 (i Watch 3 Pro) je po mnogome iznad GT 2 serije i verovatno se isplati čekati.
Jedino, mislim da cena neće biti ispod 350-400€ kod nas.
Samo je pitanje da li hoćeš sat za 200€ ili novi skuplji model.

Pa nemaš mnogo da čekaš, sutra je zvanični datum.
Huawei Watch 3 (i Watch 3 Pro) je po mnogome iznad GT 2 serije i verovatno se isplati čekati.
Jedino, mislim da cena neće biti ispod 350-400€ kod nas.
Samo je pitanje da li hoćeš sat za 200€ ili novi skuplji model.
Jel ima nekih nagovestaja sta ce biti predstavljeno?

Ima na netu dosta toga, uglavnom nagađanja

A jel ce biti nekih apdejtova sutra za GT2 itd?

Funkcije su top, ali sat je previse ruzan, mada to je subjektivno naravno.. GT2 ostaje dok se ne pokvari :)

Ja u funkcijama nisam video nešto novo. Jeste drugačije prikazano, ali je na kraju sve to samo šminka.
U redu je što mogu app da se instaliraju, ali je pitanje kakav je izbor.
Mene nije oduševio kao GT što je. Videćemo.

Ucini mi se u reklami da ima EKG?

A jel nama stize neki update za GT2 i ostale?

Priča se da bi GT2 serija trebalo da dobije HarmonyOS, uz to verovatno idu asistent, app gallery, bolje ili lošije trajanje baterije - ko zna...

Ja nesto ne verujem da cip u gt2/pro moze da izgura one silne animacije...

Isto sam citao hde pise da harmony os dobijaju gt2,gt2pro, i onaj valjda amzfit 2. Dobro bi bilo jos ako bi ovako fluidno radilo.

Baterija će da padne na 1-2 dana garantujem. Fora je sto ne moze da se flesuje sat, tako da je pitanje kako će da se vrati na ovaj stari sistem.

Na iPhonu mi u Health aplikaciji ne pokazuje tačan broj koraka. Na satu je u redu, ali u aplikaciji prikazuje više... Da li je neko imao taj problem?

Ni meni se ne slaze u par stotina koraka.. Tako je bilo i sa Huawei i sada sa Sam telefonom.. To nije problem osim ako nije neka drasticna razlika..

Ne znam kako za iPhone, ali na androidu povučeš na dole da se sinhronizuje.

Nije par stotina... evo od jutros na satu 331 a u aplikaciji 736... na kraju dana bude par hiljada razlika :)

Ja još nisam zatekao da bude više od 150 koraka razlike, verovatno zavisi koliko koraka napraviš u danu i da li odradiš neku aktivnost pošto se tada sinhronizuje.

Nije par stotina... evo od jutros na satu 331 a u aplikaciji 736... na kraju dana bude par hiljada razlika :)
Ne mogu sad da se setim da li moze da se izabere hoces li sat ili telefon da mere korake.. Verovatno neko zna..

Vrh Dno